Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσπασε η οθονη του g3 με φορεμενο tempered glass 9h, στο κατω μερος (κεντρο) η οθονη και το τηλεφωνο λειτουργουν κανονικα. το touch δεν λειτουργει. ξερει κανεις μαγαζι ή ανθρωπο στην θεσσαλονικη να μου αλλαξει μονο το touch screen? αν παει μαζι με οθονη η lg μου ειπε 140€ και ειναι οσο κοστιζει καινουριο (200-140). 

Δημοσ.

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα την σημερινή εποχή.

Ίσως βρεις κάτι στο ebay για να γλυτώσεις χρήματα αλλά δεν ξέρω πόσο έμπιστα είναι. :/

Δημοσ.

Επειδη ξεχασα το θεμα, εποικοινωνησα με προκορδια και μου ζητησαν 140ευρωπουλα, τους λεω δεν υπαρχει προβλημα στην οθονη αλλα μονο στο τζαμι και θελω να αλλαχτει μονο αυτο, μου λενε δεν γινεται επειδη δεν μας δινει αυτην την δυνατοτητα και δεν μας αφηνει η λγ απο την κορεα. Θα παρω με 40ευρω απο αλιεχπρεςς οθονη κομπλε και θα την αλλαξω μονος μιας και το ψιλοκατεχω με αυτα! Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Να σημειωσω οτι πηγα σε: γινδ, βονταφονε, γερμανο και καποια τοπικα και δεν μπορουν να κανουν τιποτα, μαλιστα ενα τοπικο καταστημα μου ζητησε 160ευρω την στιγμη που η λγ με ζητησε 140ευρω.

Δημοσ.

Να γνωριζεις πως το πακετο οθονη-digitizer που θα αγορασεις απο αλι με 40€ δεν ειναι γνησιο.... Θα το δεις απο την πρωτη στιγμη απο την αναλυση και τα χρωματα...

Δημοσ.

Τόσο χάλια; Έχουν πάρει 330κατι, ένας δεν παραπονέθηκε όμως για την ανάλυση και τα χρώματα. Το ότι δεν είναι γνήσιο το ξέρω μιας και γνήσια περνάει μόνο και μόνον η Lg.

Δημοσ.

Τεχνικός με ζήτησε 100 για να με βάλει μη γνήσια αλλά με ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά είπε με την αυθεντική, γιατί εκείνος να μην πέρνει από αλί;;

Δημοσ.

Πάντως άλλο 40 άλλο 100 και άλλο 140. Έχουν τεράστια διαφορά. Εγώ δεν μπορώ να μείνω ούτε με το αργό πλέον iPad 2 ούτε με το Xperia neo v που χρησιμοποιώ ως βασική συσκευή. Όποτε κλείνω και λέω να παραγγείλω την οθόνη και ο θεός βοηθός!

Οχι περι καλης λειτουργειας... Περι ιδιων χαρακτηρηστικων... 2560 πιξελς κτλ....

Ναι ναι, ακριβώς. Ίδια ανάλυση ίδια χρώματα μπλα μπλα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...