Sotosgl Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ιδρωσα αλλα τα καταφερα.In Depth Review της Xiaomi Dashcam σε ενα Video 45 λεπτων!!Συγκριτικο με την Xiaomi Yi Sportscamera μερα και νυχτα,οδηγιες χονδρικα για Unbricking,Firmware update που πηγε στραβα και σε καποια στιγμη με τριμα καπνο στα χερια μου 45λεπτα,1 brickαρισμα,3 τελειωμενες μπαταριες,8 ωρες Rendering,19 ωρες upload αλλα τα καταφερα! Πιο In Depth Review πεθαινεις. Dashcam τουμπανιαρικη με 2.7 inches Screen / Yi A12 Dual Core / ADAS Advanced Driver Assistance System / 165 Degree View Angle/To wifi της/το αμεσο Playback των διαδρομων σου και αλλα καλουδια. Τα συμπερασματα δικα σας. Οποιος καταφερει και δει και τα 45λεπτα ενα εχω να πω... ΗΡΩΑΣ! For my foreign friends.I am talking in this video on how to unbrick this Dashcam as well.I might post a new video if someone wants for the whole process in English if someone asks. Until then for the chinese Version this is the link to manually install the Firmware from SD and Unbrick the Dashcam. Για να την ξεμπρικαρετε ή να βαλετε χειροκινητα τα Firmware οριστε τα Links. Chinese Version http://xiaoyi.com/yi_driving_recorder/firmware.html International Versionhttp://www.yitechnology.com/firmware_en.php 5
karaLRS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Άμα είχα 45 λεπτά ελεύθερο χρόνο ευχαρίστως να το έβλεπα... Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος πια...
Sotosgl Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Βαλε τον ηχο να παιζει στο Background και δες μονο τα 7 λεπτα γυρω στο 30 που εχω τα βιντεο.Θα παρεις μια ιδεα Εσενα στο Cockpit μπορει να σε βολεψει αν εχει καπου παροχη USB ή powerbanks Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από Sotosgl 1
karaLRS Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τα έχει βγάλει τα λεφτά της η yi μαζί με ένα μανταλακι!! Πρώτα τελειώνει τον καύσιμα και μετά η μπαταρία χαχα 1
Sotosgl Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Και οδηγος για το πως την κανουμε International Version απο κινεζικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα