Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Ο αδερφός μου που παίζει lol κάτι λέει πείραξε στα γραφικά του παιχνιδιού κι από τότε κάθε φορά που το ανοίγει του βγάζει η οθόνη μήνυμα "σήμα εκτός ορίων" και κάτι νούμερα σε Hz που δε θυμάμαι, και δε μπορεί να παίξει. Η οθόνη (μια LG) δουλεύει κανονικά σε όλες τις άλλες ενέργειες μόνο στο lol μαυρίζει (μπορεί τώρα που το σκέφτομαι και σε άλλα παιχνίδια αλλά δεν το έχουμε τσεκάρει). Ξέρει κανείς πώς επιδιορθώνεται;

Δημοσ.

να κατεβάσει την ανάλυση και τα hz της οθόνης στα παιχνίδια που το κάνει. λογικά με 60hz ρυθμό ανανέωσης δε θα πρέπει να κάνει πρόβλημα. Αλλά αν η οθόνη είναι 1680*1050 πχ και τη βάζει 1920*1080, τότε είναι λογικό να βγάζει τέτοιο μήνυμα.

Δημοσ.

πώς γίνεται αυτό; συγκεκριμένα στο lol νομίζω ότι δεν τον αφήνει να μπει στο μενού των ρυθμίσεων αφού αυτό βρίσκεται στο περιβάλλον του παιχνιδιού που είναι πλεόν μη προσβάσιμο..

Δημοσ.

τότε θα πρέπει να κάνει επανεγκατάσταση από την αρχή προκειμένου να ξαναμπούν στο default όλα. όντως η επιλογές γραφικών είναι μέσα στο game, έχεις δίκιο

• Like 1
Δημοσ.

Αφού πλέον δεν μπορείς να μπεις στο LoL για να αλλάξεις την ανάλυση θα πρέπει να το κάνεις από το αρχείο C:\Riot Games\League of Legends\Config\game.cfg.

Το ανοίγεις με notepad, βρίσκεις κάπου στην αρχή τα

Height=...
Width=...

και τα αλλάζεις ώστε να ταιριάζουν με τη μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη. Μην ξεχάσεις στο τέλος να κάνεις αποθήκευση τις αλλαγές.

• Like 3
Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! το μοντελο της οθονης ειναι LG Flatron W22435 . Καναμε διαγραφη και επανεγκατασταση και το προβλημα παρεμεινε..θα δοκιμασω την αλλη λυση με τις "χειροκινητες" κατα μια εννοια ρυθμισεις κι ελπιζω να βρω λυση!

Δημοσ.

Οταν αρχισει να φορτωνει και τον βαλει στο game λογικα μαυριζει η οθονη.

Οταν γινει μαυρη η οθονη πατα  ALT+ENTER και θα στο βγαλει σε παραθυρο εκει αλαξε την αναλυση και εισαι κομπλε

Δημοσ.

Τσέκαρε και το αντίστοιχο .ini ;)

δηλαδη;

Οταν αρχισει να φορτωνει και τον βαλει στο game λογικα μαυριζει η οθονη.

Οταν γινει μαυρη η οθονη πατα  ALT+ENTER και θα στο βγαλει σε παραθυρο εκει αλαξε την αναλυση και εισαι κομπλε

θα βγαλει σε μικρότερο παράθυρο το ίδιο το παιχνίδι ή θα ανοίξει κανά περίεργο παράθυρο με αλαμπουρνέζικα :P

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/5/2016 στις 7:15 ΜΜ, girly14 είπε

το εφτιαξα παιδια σας ευχαριστω!!!

Ε πως το έκανες τελικά γιατί έχω το ιδιο πρόβλημα 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/6/2019 στις 7:53 ΜΜ, Kostiskk1 είπε

Ε πως το έκανες τελικά γιατί έχω το ιδιο πρόβλημα  

Alt + Enter

Επεξ/σία από Noragamigeo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...