Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μου πει κάποιος παρακαλώ, πώς γίνεται να είναι ΚΑΙ γνήσια ΚΑΙ bulk; Αγόρασα αυτά http://www.e-shop.gr/apple-mb770-iphone-stereo-hands-free-white-bulk-p-TEL.006854 , τα οποία τα πουλάν για γνήσια. Έλεος.

Αυτά που αγόρασες απ' ότι διαβάζω στα σχόλια από κάτω, δεν γράφουν πουθενά apple, συνεπώς μπορεί να μαϊμουδίζουν.

Στης προσφοράς όμως, έχει πέντε σχόλια που αναφέρουν ότι είναι αυθεντικά, στο original κουτί τους με θήκη μεταφοράς.

Τώρα γιατί είναι bulk και γιατί μόνο 6 μήνες εγγύηση είναι όντως ένα θέμα. Πέρα από αυτό, από καλώδιο πως πάει? Έχει μήκος ή φτάνει μετά βίας στον αφαλό?

Δημοσ.

Αυτά που αγόρασες απ' ότι διαβάζω στα σχόλια από κάτω, δεν γράφουν πουθενά apple, συνεπώς μπορεί να μαϊμουδίζουν.

Στης προσφοράς όμως, έχει πέντε σχόλια που αναφέρουν ότι είναι αυθεντικά, στο original κουτί τους με θήκη μεταφοράς.

Τώρα γιατί είναι bulk και γιατί μόνο 6 μήνες εγγύηση είναι όντως ένα θέμα. Πέρα από αυτό, από καλώδιο πως πάει? Έχει μήκος ή φτάνει μετά βίας στον αφαλό?

1)πριν τα αγοράσω με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά ότι είναι γνήσια

2)το δικό μου το σχόλιο-βαθμολογία δεν το δημοσίευσαν...

3)το καλώδιο έχει κανονικό μήκος, τα κουμπιά δε λειτουργούν όπως πρέπει

4)για τα 7€ που τα είχα πάρει, είναι μια χαρά! Μέχρι εκεί όμως...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Εγώ προσωπικά μια συσκευή έχω εδώ και χρόνια (LG G2), ελπίζω να δουλεύουν σωστά. Θα τα παραγγείλω και βλέπουμε.

Τα χρησιμοποιώ σε G2, λειτουργούν κανονικά εκτός απο τα πλήκτρα +/- για την ένταση. Ωστόσο λειτουργεί κομπλέ και το μεσαίο πλήκτρο για απάντηση κλήσης καθώς και για εναλλαγή τραγουδιών με διπλό/τριπλό κλικ. Σαν ακουστικά τα θεωρώ αρκετά καλά για την τιμή τους, τόσο σε θέμα ποιότητας ήχου αλλά και επειδή κάθονται πολύ καλά στο αυτί (στο δικό μου τουλάχιστον χαχα).

Δημοσ.

Σε τι συσκευή το χρησιμοποιείς και δεν δουλεύουν τα κουμπιά;

Σε iP6. Δεν κάνουν "κλικ" τα +- με αποτέλεσμα πότε να πιάνει και πότε όχι την εντολή. Επίσης να ξέρετε ότι για επιστροφές α) το πάνε-έλα θα το επιβαρυνθεί ο πελάτης β) μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δεχόταν να μου τα πάρουν πίσω για λόγους υγιεινής (παρόλο που τους εξήγησα ότι το πρόβλημά είναι στα πλήκτρα και όχι στα ακουστικά). Όπως είπα και πριν, αυτά που πήρα εγώ είναι ακουστικά των 7€. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα αγοράσει κάποια άλλα ακουστικά από το eshop και μου χάλασαν (διαφορετική ένταση στο αριστερό και στο δεξιό) και μου τα πήραν πίσω και μου έδωσαν ένα πιστωτικό χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

παιδια... επειδη ειναι apple δεν σημαινει οτι αξιζουν η ειναι καλα...

ΠΟΛΥ ανωτερα.... http://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_261864.html

Και ακριβότερα. Το θέμα στις Προσφορές είναι να προτείνουμε αν έχουμε κάτι σε ίδια τιμή αλλά καλύτερο ή τουλάχιστον ίδιο. Αν είναι ο καθένας να βάζει από ένα καλύτερο μοντέλο, υπάρχουν άπειρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...