Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μην είμαι χείρας αλλά έχουν above average ήχο, άριστο μικρόφωνο και ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε αυτί. :)

Δημοσ.

Καλημέρα,

Να κάνω μάλλον μια χαζή ερώτηση. Τα συγκεκριμένα λειτουργούν κανονικά με όλα τα κινητά τηλέφωνα ή μόνο με τις συσκευές της apple?

Δημοσ.

Εγώ τα χρησιμοποιώ σε κάθε Android smartphone που αλλάζω, ακουστικά μικρόφωνο δουλεύουν άψογα, σε άλλα το κουμπί απάντησης δουλεύει ως σίγαση, σε άλλα δε δουλεύουν τα κουμπιά έντασης και σε άλλα δουλευουν τα πάντα κανονικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Εγώ προσωπικά μια συσκευή έχω εδώ και χρόνια (LG G2), ελπίζω να δουλεύουν σωστά. Θα τα παραγγείλω και βλέπουμε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Εγώ προσωπικά μια συσκευή έχω εδώ και χρόνια (LG G2), ελπίζω να δουλεύουν σωστά. Θα τα παραγγείλω και βλέπουμε.

Υπάρχουν δύο "καλωδιώσεις" (πρότυπα) που αλλάζουν τη θέση του μικροφώνου στο mini jack βύσμα και το κινητό σου ακολουθεί είτε το ένα είτε το άλλο.

Δεν έχουν όλα τα android το ίδιο. Σε περίπτωση "λάθους" υπάρχουν φτηνοί αντάπτορες που μετατρέπουν τον ένα σύστημα στο άλλο. Να ένας τέτοιος. Καλό είναι να έχεις γενικά έναν τέτοιο καθώς με αυτόν τα ακουστικά δουλεύουν πάντα. Νομίζω για καινούριο samsung από iphone θα τον χρειαστείς αν και εξαρτάται από το μοντέλο.

Δημοσ.

Με μια πρόχειρη ματιά: Στο Skroutz το πρώτο κατάστημα έχει και 6€ έξοδα αποστολής και το πρώτο με άμεση διαθεσιμότητα έχει τιμή 14,16€ + 4.5€ αποστολή. Οι τιμές Γερμανίας που δίνεις είναι μάλλον... Κίνας με παράδοση περίπου 20-30 μέρες, δεν πωλείται από το Amazon. Από Αγγλία επίσης το ίδιο. Το eShop έχει πάρα πολλά σημεία παράδοσης που μπορείς να παραλάβεις χωρίς κανένα κόστος οπότε παραμένει το φθηνότερο.

• Like 1
Δημοσ.

ενδιαφέρομαι να τα πάρω για τρέξιμο, αξίζουν;

Χρησιμοποιώ ένα ζευγάρι στο γυμναστήριο/τρέξιμο εδώ και 2 χρόνια περίπου και μέχρι σήμερα δουλεύουν.

Έχουν υποστεί φθορά βέβαια στα καλώδια και αλλάξει χρώμα αλλά δουλεύουν.

Κατά καιρούς είχα θέματα:

1) με την ένταση καθώς από τον ιδρώτα, είχε κολλήσει το volume up και πήγαινε μόνο του στο άκυρο την ένταση στο τέρμα..

Αλλά μικρό το κακό καθώς (στα iDevices τουλάχιστον) μπορείς να ορίσεις άνω όριο για να μην βλάψεις την ακοή σου (και καλά :P) οπότε το 'σωζα έτσι.

2) το αριστερό ηχείο σταματούσε να δουλεύει αλλά και πάλι από τον ιδρώτα ήταν η φάση. Με καλό καθάρισμα στέγνωμα επανερχόταν.. 

Τα λεφτά τους πάντως για την χρήση που τους κάνω (believe me είναι σκληρό) τα έχουν βγάλει.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ ένα ζευγάρι στο γυμναστήριο/τρέξιμο εδώ και 2 χρόνια περίπου και μέχρι σήμερα δουλεύουν.

Έχουν υποστεί φθορά βέβαια στα καλώδια και αλλάξει χρώμα αλλά δουλεύουν.

Κατά καιρούς είχα θέματα:

1) με την ένταση καθώς από τον ιδρώτα, είχε κολλήσει το volume up και πήγαινε μόνο του στο άκυρο την ένταση στο τέρμα..

Αλλά μικρό το κακό καθώς (στα iDevices τουλάχιστον) μπορείς να ορίσεις άνω όριο για να μην βλάψεις την ακοή σου (και καλά :P) οπότε το 'σωζα έτσι.

2) το αριστερό ηχείο σταματούσε να δουλεύει αλλά και πάλι από τον ιδρώτα ήταν η φάση. Με καλό καθάρισμα στέγνωμα επανερχόταν.. 

Τα λεφτά τους πάντως για την χρήση που τους κάνω (believe me είναι σκληρό) τα έχουν βγάλει.

Αυτό με το volume το έπαθαν εμένα τα piston 2 της Xiaomi, αλλά με vol-. Να πω πως τα έχω πλύνει τρεις φορές σε βερμούδα γυμναστηρίου μέσα, ξεχασμένα. Ακόμα λειτουργούν. Λέω να μην παίζω και πολύ μαζί τους στο γυμναστήριο γιατί με βολεύουν και δεν θέλω να τα χαλάσω. Οπότε λέω να πάρω earpods, που ακούω πως δεν φεύγουν από το αυτί με τίποτα.

Δημοσ.

Με μια πρόχειρη ματιά: Στο Skroutz το πρώτο κατάστημα έχει και 6€ έξοδα αποστολής και το πρώτο με άμεση διαθεσιμότητα έχει τιμή 14,16€ + 4.5€ αποστολή. Οι τιμές Γερμανίας που δίνεις είναι μάλλον... Κίνας με παράδοση περίπου 20-30 μέρες, δεν πωλείται από το Amazon. Από Αγγλία επίσης το ίδιο. Το eShop έχει πάρα πολλά σημεία παράδοσης που μπορείς να παραλάβεις χωρίς κανένα κόστος οπότε παραμένει το φθηνότερο.

Δε με απασχολει και ιδιαιτερα απλα οταν κανεις ενα ποστ στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ καλο ειναι να βαζεις και κανα λινκ με τον ανταγωνισμο γιατι το μονο ευκολο για καποιον που δεν ασχολειται ειναι να δει την αρχικη και να κανει ταματα στον αγιο eshop και στην τελικη να αγορασει κατι που δεν χρειαζεται μονο και μονο επειδη ειναι η ευκαιρια της χρονιας....

Επισης αυτη ειναι η τιμη τους παντου και απο παντα στα 11-12-13-14€, το 32 αρχικη ειναι για να γελαν οι πετρες...

Επίσης στο αγγλικο το αμαζον το ιδιο το πουλαει, το ποσο μπες να το δεις και μετα διορθωσε και το ποστ σου...

Και τελος στην παρουσα ενοτητα δεν φτιαχνεις ποστ για το φθηνοτερο, φτιαχνεις για την προσφορα.... που δυστυχως σε προιοντα του 10ευρου το 15% ειναι 1.5€...

Δημοσ.

Σε όλα μπήκα και γι αυτό σχολίασα. Και όπως είπα, το συγκεκριμένο είναι προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...