nikospsaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα Golf 3 του 1996 injection.Οταν ειναι κρυο το πρωι, οταν παταω μιζα δεν κραταει ρελαντι και σβηνει.Δεν προκειται να παρει μπρος αν δεν βοηθησω με το γκαζι 5-6 φορες να το κρατησω στις 2000 στροφες και μετα στρωνει.Οταν ειναι ζεστο και το σβησω τοτε παιρνει κανονικα δηλαδη χωρις γκαζι.Μπορει το αυτ/νητο να ειναι 20/ετιας αλλα το προβλημα δεν ανηκει στη κατασκευη του.Σιγουρα κατι φταιει.Το μυαλο μου παει σε μπουζια η μπουζοκαλωδια.Μπορει καποιος να βοηθησει εκ πειρας πρωτου το παω στο μαστορα. Ευχαριστω......
nikospsaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Θελει δηλαδη καθαρισμα η μηπως και καμμια ρυθμιση...
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μπορει να θελει καθαρισμα αν και δεν πιανει παντα το καθαρισμα εαν ειναι στα τελευταια της. το ευκολο που εχεις να κανεις ειναι να εντοπισεις που ειναι η πεταλουδα,να παρεις ενα σπρει για καθαρισμο καρμπυρατερ και να το κανεις μονος σου μπας και δεις καμια βελτιωση. δεν χρειαζεται να την λυσεις.(καλο θα ηταν βεβαια αλλα εαν δεν εχεις την γνωση μην την λυνεις).
nikospsaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ευχαριστω φιλε μου για τα φωτα σου.Την καθαρισα με βενζινη, και φυσιξα καλα το φιλτρο αερος και οντως δουλευει καλυτερα και στο στροφομετρο.Ομως φιλε μου φτιαχνοντας αυτο το προβλημα μου εβγαλε αλλο. Μου εβγαζε κατι κομματια αφρολεξ να τα πω απο τους αεραγωγους του ταμπλο(κρυο-καλοριφερ). Για να τα καθαρισω καλα τα κομματακια εδωσα στο τερμα τη ταχυτητα για να βγαινουν εξω τα κομματια και ξαφνικα μου κανει ενα τσαφ και σταματαει να δουλευει ο αερας. Δοκιμασα ξανα μετα απο λιγο, μα τιποτα.Μηπως εχει σχεσει με καμμια ασφαλεια , δεν ξερω τι να πω.Καποια βοηθεια σου θα εκτιμουσα. Ευχαριστω..
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 κοιταξε τις ασφαλειες σου και δες.ξεκινα να αποκλειεις σιγα σιγα ενα ενα τα πιθανα προβληματα. επιμενω την πεταλουδα να την καθαριζες με σπρει για καρμπυρατερ και οχι με βενζινη.
nikospsaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τελικα ηταν μια ασφαλεια, φτηνα τη γλυτωσα.Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου, νασαι καλα.......... 1
veteranos123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τελικα ηταν μια ασφαλεια, φτηνα τη γλυτωσα.Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου, νασαι καλα.......... Να ψάξεις να δεις γιατί την έκαψε. Το ξανά έβαλες τέρμα να δεις αν θα την κάψει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα