dimtsef Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 καλησπέρα σας, ψάχνω πληκτρολόγιο το οποίο να έχει φωτιζόμενα πλήκτρα , κάτι σαν και αυτό το οποιο εχει και πολύ μικρό ηχο στην πληκτρολόγηση, αλλά να έχει και αγγλικά και ελληνικά γιατί όσα έχω βρει απο το λιγο που εχω ψάξει έχουν μόνο τα αγγλικά !
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 κατσε λιγο να τα βαλουμε σε μια σειρα...θες χρωματα...εννοεις να εχει 5-6 χρωματακια η να μπορεις να αλλαζεις να εχεις εφε κτλπ?Οταν λες για ηχο,εννοεις μαλλον τα μηχανικα...Τσεκαρε στο utube να καταλαβεις τι εννοω.Και για τα αγγλικα-ελληνικα εννοεις πανω στο κουμπι να φανταστω?Δεν ξερω αν υπαρχουν τετοια πληκτρολογια αλλα και να υπαρχουν αποκλειεται να ειναι μηχανικα...μιας και απευθυνονται στην παγκοσμια κοινοτητα!Επισης πρεπει να μας πεις και ποσα λεφτα διαθετεις.Τσεκαρε και τα αλλα θεματα που υπαρχουν για τα μηχανικα.
dimtsef Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 καλησπέρα, όχι δεν έγραψα κάτι για χρώματα, είπα απλά να έχει φωτιζόμενα πλήκτρα , όταν λέω για ήχω εννοώ να είναι σχετικά αθόρυβο. τώρα όσον αφορά τη γλώσσα ναι θέλω να υπάρχουν πάνω στα ΄πλήκτρα και ελληνικά και αγγλικά. διαθέτω μέχρι 150 ευρώ
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Logitech K740 http://www.logitech.com/en-roeu/product/illuminated-keyboard-k740 Έχει τον φωτισμό που θες και είναι και αθόρυβο. Αλλά ελληνικά πλήκτρα δεν έχει (και ούτε νομίζω θα βρεις πέρα από turbo-x). To θέμα είναι ότι εδώ πλέον δεν υπάρχει. Από amazon θα σου βγει κάτω από 100. 2
dimtsef Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 thanks τελικά βρήκα το razer deathstalker από ένα μέλος μεταχειρισμένο στα ίδια κυβικά με το Logitech θέλω να πιστεύω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα