sijoune Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να βάλω SSD σε ένα λαπτοπακι το οποίο όμως είναι SATA 2 οπότε δεν αξίζει να δώσω λεφτά. Θέλω κάτι φτηνό γιατί έτσι και αλλιώς πανω από 300 MBs δεν θα πιάσει. Απλά για να του δώσω ένα αέρα. έκανα μια αναζήτηση στο σκρουτζ και έχει βγάλει πολύ πράμα και δεν ξέρω τι να διαλέξω. τι να πάρω? Edit: λάθος μου που πόσταρα εδώ. Αν γίνεται να σβηστεί το θέμα...
sijoune Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ότι είδα στο φόρουμ των προσφορών είναι πάνω από 50€ και δεν αξίζει να δώσω τόσα για SATA 2. Μόνο ο Integral P Series 120GB είναι που παίζει στα 35 με μεταφορικά αλλά μου φαίνεται λίγο σκουπιδάκι από αυτά που διάβασα. Υπάρχει κάτι άλλο?
antbyron Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Όχι για τις ίδιες μιλάμε. Δεν προσδιόρισες το budjet και την χωρητικότητα και θεώρησα ότι πας για 240 gb. edit: τώρα είδα τον σύνδεσμο. Για μένα δες reviews και πάρε αναλόγως ή περίμενε μπας και σου προτείνουν κάποιον.
george1703 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Πάρε τον ocz από το πλαίσιο Πάρε τον ocz από το πλαίσιο
SPANK Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Υπάρχει ενότητα Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων
Προτεινόμενες αναρτήσεις