Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη που παρεμβαινω στα λεγόμενά σου αλλά θεωρώ ότι η μπαταρία είναι μια χαρά,όταν με εξυπηρετεί κατα τη διάρκεια της μέρας και όχι αν έχει qhd ή αν έχει σούπερ ντουπερ ανάλυση οθόνης. Θέλω η διάρκεια του κινητού να εξυπηρετεί τη δική ΜΟΥ χρήση και όχι τα "υπερβολικά" και ενεργοβόρα χαρακτηριστικά της συσκευής (θεωρώ υπερβολή τόσο μεγάλη ανάλυση σε τόσο μικρή οθόνη).

Και η αυτονομια του S7 με snap820 αν δεις στα ιδια επιπεδα ειναι.Καλα για το g5 ουτε λογος για την μπαταρια του. Και παλι ομως το εχω απορια πως και αφου καποιος χρησιμοποιει τοσο πολυ το κινητο εντως της μερας,δεν αγοραζει ενα μικρο power bank να βρει την  υγεια του. Επισης απο ποτε οι 5.2ιντσες θεωρουντου μικρες σε οθονη???

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και η αυτονομια του S7 με snap820 αν δεις στα ιδια επιπεδα ειναι.Καλα για το g5 ουτε λογος για την μπαταρια του. Και παλι ομως το εχω απορια πως και αφου καποιος χρησιμοποιει τοσο πολυ το κινητο εντως της μερας,δεν αγοραζει ενα μικρο power bank να βρει την υγεια του. Επισης απο ποτε οι 5.2ιντσες θεωρουντου μικρες σε οθονη???

Μικρές για τόσο μεγάλη ανάλυση. Σε τηλεόραση βλέπεις πραγματικά διαφορά,δε νομίζω ανθρώπινο μάτι σε κινητό να διακρίνει τη διαφορά της ανάλυσης... Για τη διάρκεια θεωρώ καλύτερο να μη στηριζόμαστε σε reviews ή benchmarks μιας και η χρήση του καθενός, ποικίλει σε καθημερινή βάση. το καλύτερο θα ήταν να είχαμε μαρτυρίες από χρήστες που θα αναφέρουν και τη χρήση που κάνουν. Να ξεκαθαρίσω ότι έχω φιλική διάθεση κουβέντας/αντιπαράθεσης, δε θέλω να το παίξω έξυπνος :)
Δημοσ.

Μικρές για τόσο μεγάλη ανάλυση. Σε τηλεόραση βλέπεις πραγματικά διαφορά,δε νομίζω ανθρώπινο μάτι σε κινητό να διακρίνει τη διαφορά της ανάλυσης... Για τη διάρκεια θεωρώ καλύτερο να μη στηριζόμαστε σε reviews ή benchmarks μιας και η χρήση του καθενός, ποικίλει σε καθημερινή βάση. το καλύτερο θα ήταν να είχαμε μαρτυρίες από χρήστες που θα αναφέρουν και τη χρήση που κάνουν. Να ξεκαθαρίσω ότι έχω φιλική διάθεση κουβέντας/αντιπαράθεσης, δε θέλω να το παίξω έξυπνος :)

Σιγουρα παιζει ρολο η χρηση που του κανει ο καθενας..Εγω για παραδειγμα σε ολα τα τηλεφωνα, εχω την οθονη σε μιση φωτεινοτητα, bluetooth nfc κλειστα, δεδομενα κλειστα και παντα 3g σημα, wifi οποτε δεν το χρησιμοποιω, ειναι κλειστο, παιχνιδια δεν παιζω, τηλεφωνα και βιντεοκλησεις σπανια. Ακομα και για facebook (περα απο το messenger) μπαινω απο το browser. Με τετοια χρηση, το edge δεν με καλυπτει.

Θυμαμαι μαλιστα σε ενα ταξιδι που εκανα προσφατα, και ενω το edge ηταν σε airplane mode, το χρησιμοποιουσα μονο για φωτογραφιες και ελαχιστο ιντερνετ μεσω wifi (μαξ 20-30 λεπτα)  η μπαταρια του απο τις 10-11 που το ειχα βγαλει απο την πριζα, στις 2 περιπου που εκατσα σε ενα καφε ηταν ηδη στο 50-60%. Το κινητο εντωμεταξυ, δεν ηταν και συνεχεια ανοιχτο..

Αμα λοιπον το htc βγαζει 4:30 ωρες sot, με δεδομενα και wifi ανοιχτα, bluetooth, παιχνιδια, internet, camera οπως ελεγε και το review του pocketnow πχ, τοτε με καλυπτει αρκετα. Οπως για παραδειγμα και το 5s για του οποιου τη μπαταρια δεν λενε και τα καλυτερα λογια, εμενα μου ειναι αρκετα ικανοποιητικη. Δεν εχει βρεθει ακομα στιγμη που θα χρειαστει να το βαλω στη πριζα πριν το τελος της ημερας. Δεν ειναι κτηνος εννοειται, αλλα την δουλεια του για τη δικια μου χρηση τη κανει.

Δημοσ.

Μα και τα review σου δινουν απλα πανω κατω μια εκτιμηση του τι να περιμενεις απο την μπαταρια σε σχεση με τα αλλα παρομοια κινητα. Επισης απο οτι εχουμε δει και απο τις αξιολογησεις στο skroutz(σαν προσωπικα review αλλωστε)δεν ειναι παντα αξιοπιστες,καθως ο καθενας γραφει οτι θελει ακομα και αν πολλες φορες δεν εχει καν το κινητο....

Το ξαναλεω παντως οτι για αυτον που θελει να παιζει συνεχεια παιχνιδια,ουτε η αυτονομια του S7 edge δεν θα του φτασει και το κινητο ουτε μερα δεν θα βγαλει και παει λεγοντας. Γιαυτο αλλωστε βγηκαν και τα power bank(δυστηχως ή ευτυχως).

Δημοσ.

Τελικά πούλησα το edge και πήρα μεταχειρισμένο το s7.

Σαν μέγεθος και κράτημα στο χέρι είναι ιδανικό για μένα ενώ το edge μπορεί να ήταν σαφώς πιο μουράτο , αλλά αποφάσισα ότι αυτό που με βολεύει πρέπει να μετράει περισσότερο.  Για την χρήση που κάνω η μπαταρία του μου φτάνει  (παιχνίδια πχ. δεν παίζω καθόλου) αν και η 3600 του edge έκανε μια διαφορά. Αλλά εν τέλει δεν μπορούμε να τάχουμε όλα. (άραγε γιατί;) 

Μάλλον σαν συνολική εικόνα το Μ10 να είναι καλύτερο, αλλά ωχ αδερφέ. 

Δημοσ.

Ξερουμε σε τι τιμή θα παίζει το htc 10 ; 

Σχεδον σιγουρα 700+ευρω αν κρινουμε απο τιμες στο εξωτερικο αλλα και αρχικες τιμες Galaxy S7 και Iphone στην Ελλαδα.

Δυστηχως μεχρι να πεσει η τιμη του στα 500 και πιο κατω ευρω,θα χασει αρκετο κοσμο απο το S7 κυριως λογω της τιμης του.

Ελπιζω μεχρι τον Οκτωβριο που θα βγει το Iphone να εχει πεσει αρκετα η τιμη του,αλλιως δυσκολα θα τα παει καλα οσο καλο κινητο και να ειναι.

Δημοσ.

Aμα βγει στο σκρουτζ με πανω απο 700, ισως να κοιταξω και προς P9 μερια που επισης ακουω καλα λογια και ξεκιναει απο 500. 

Δημοσ.

Aμα βγει στο σκρουτζ με πανω απο 700, ισως να κοιταξω και προς P9 μερια που επισης ακουω καλα λογια και ξεκιναει απο 500. 

Πολλα ειναι τα 500ευρω για το p9 οταν εχεις LG V10 στα 393ευρω και G5 στα 535,με τερατα επεξεργαστες/καρτες γραφικων αλλα και παραπανω Ram.

Αλλα και το γνωστο S7 στα 530.

Και το nexus 6p αν και κινητο του 2015 στα 490ευρω(απο huawei )αξιζει περισσοτερο.

Ακομα και το Mate 8 της ιδιας εταιριας νομιζω οτι αξιζει περισσοτερο λογω φοβερης αυτονομιας.

Απογοητευση η Huawei με το p9 με βαση την αρχικη τιμη.Αν δεν πεσει γρηγορα στα 350περιπου ευρω δεν βλεπω να πουλαει καθολου(γιατι για παραπανω δεν ειναι με αυτα που προσφερει σε σχεση με το p8).

Δημοσ.

Πολλα ειναι τα 500ευρω για το p9 οταν εχεις LG V10 στα 393ευρω και G5 στα 535,με τερατα επεξεργαστες/καρτες γραφικων αλλα και παραπανω Ram.

Αλλα και το γνωστο S7 στα 530.

Και το nexus 6p αν και κινητο του 2015 στα 490ευρω(απο huawei )αξιζει περισσοτερο.

Ακομα και το Mate 8 της ιδιας εταιριας νομιζω οτι αξιζει περισσοτερο λογω φοβερης αυτονομιας.

Απογοητευση η Huawei με το p9 με βαση την αρχικη τιμη.Αν δεν πεσει γρηγορα στα 350περιπου ευρω δεν βλεπω να πουλαει καθολου(γιατι για παραπανω δεν ειναι με αυτα που προσφερει σε σχεση με το p8).

Οι επιλογες ειναι πολλες πφφφ :P LG μηπως να αρχισω να τη φοβαμαι με τα προβληματα που γραφουν τα παιδια στο φορυμ; Aν και Nexus 5 και G2 που ειχα, δεν ειχαν βγαλει ποτε προβλημα. Ειδικα το G2 που το εχει τωρα ο πατερας μου, δεν καταλαβαινει τιποτα. To V10 παρα ειναι μεγαλο για τα γουστα μου.

Δημοσ.

Προβληματα εχει η LG οπως και η Apple και η HTC και η Samsung και παει λεγοντας.Δεν ειναι τιποτα το καινουργιο. Γιαυτο υπαρχει και η εγγυηση,και γιαυτο και προσωπικα δεν προκειται να δωσω πανω απο 280-300ευρω πλεον για κινητο(εκτως αν μιλαμε για περιπτωση τυπου M8 που το εβρισκες στα 330ευρω σε μικρο χρονικο διαστημα σχετικα και αξιζε με τα 1000.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και γίνεται σύγκριση, ορισμένα videos που πόσταρα σε άλλο τοπικ με το S7 Edge να κερδίζει σε ταχύτητα το M10:

Link.png Site:

Link.png Site:

Link.png Site:

Επεξ/σία από Belisarius
Δημοσ.

Το ποιος παιρνει στα σοβαρα τα παραπανω benchmarks(ή αν εχουν καν λογο υπαρξης) ειναι πραγματικα αποριας αξιο αλλα τελος παντων.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποιος παιρνει στα σοβαρα τα παραπανω benchmarks(ή αν εχουν καν λογο υπαρξης) ειναι πραγματικα αποριας αξιο αλλα τελος παντων.

Δεν είναι benchmarks  με προγράμματα (έχει κι από αυτά) αλλά τα speed tests για διάφορες λειτουργίες και άνοιγμα εφαρμογών αποδεικνύουν ότι η εσωτερική μνήμη που επέλεξε η Htc είναι κατώτερη από αυτή του S7. Υπάρχει σχετική συζήτηση στο myphone. Αν το S7 βρισκόταν στη θέση του M10 θα διαβάζαμε για τον touchwiz και το bloatware της Samsung. Το M10 είναι μια εξαιρετική συσκευή αλλά έχει μεγιστοποιηθεί για να βρεθεί αντίβαρο απέναντι στην Samsung που παίζει μπάλα μόνη της φέτος. Όταν όλα τα χρόνια η Samsung αργούσε στο άνοιγμα εφαρμογών, διαβάζαμε διαφορά, τώρα δεν έχει σημασία; Όποιος έχει μάτια βλέπει.

Δημοσ.

Ξερουμε ποτε θα έρθει το htc 10 ; 

Αν πέσει 400-450 το g5 ισως το σκεφτόμουν αλλά διαβάζω αρνητικά για τη μπαταρία.

Στο s7 με χαλάνε τα hardware button. Ακόμα και τότε που ειχα samsung 3 μήνες δε μπορούσα να τα συνηθίσω με τίποτα. Πάντα πάταγα το back καταλάθως ειδικά αν το κρατούσα για παιχνίδια.

Το htc 10 θα δούμε τι παίζει και απο τιμές...

Το p9 είδα κάποια sample της κάμερας και απογοητεύτικα πλήρως πάντως..

Κοιτάζοντας και φτηνότερα τηλεφωνα δε με ικανοποιεί κάποιο. (αν ειναι να σκάσω 300€++ θέλω να ειναι VFM) 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...