HALF EVIL Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Να ταν και λίγο μικρότερο ρε γαμωτο. Έχω δουλέψει και Μ7 και Μ8 και ξέρω περί HTC.
BACK12345 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το edge είναι ακριβώς 150 Χ 72 Το Μ10 145,9 Χ 71,9 Το s7 142,4 X 69,6 σύμφωνα με το phonearena. Δηλαδή το Μ10 σε μέγεθος είναι περιπου όσο το edge με 5,2 οθόνη. Εχεις και μπροστινο ηχειο ομως στο htc 1
mahone1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Να ταν και λίγο μικρότερο ρε γαμωτο. Έχω δουλέψει και Μ7 και Μ8 και ξέρω περί HTC. Και δεν εμεινες ευχαριστημενος; Εκτος απο την καμερα ετσι γιατι πλεον εχουν αλλαξει τα δεδομενα ειναι απο τις τοπ καμερες.
lifeowner771 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ξέρουμε μήπως πότε θα βγει στα σκρουτζομαγαζα το htc 10; Θα δώσω το s6 edge λόγω απογοητευτικής μπαταρίας και εκτός απροόπτου έχω κατασταλάξει στο 10. Στα θετικά το almost stock ui, design, μπαταρία καλύτερη του edge, sd card και πολύ καλός ήχος μέσω ακουστικών
vchristod84 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ξέρουμε μήπως πότε θα βγει στα σκρουτζομαγαζα το htc 10; Θα δώσω το s6 edge λόγω απογοητευτικής μπαταρίας και εκτός απροόπτου έχω κατασταλάξει στο 10.Έχω την εντύπωση ότι στο στο θέμα της μπαταρίας, πάλι σε απογοήτευση θα πας...
lifeowner771 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έχω την εντύπωση ότι στο στο θέμα της μπαταρίας, πάλι σε απογοήτευση θα πας... Όντως; Έχω ακούσει καλά λόγια. Δεν είναι σαν του σ7 βέβαια, αλλά όχι σαν του σ6
vchristod84 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Όντως; Έχω ακούσει καλά λόγια. Δεν είναι σαν του σ7 βέβαια, αλλά όχι σαν του σ6Για τη μπαταρία, δε νομίζω να έχεις ακούσει καλά λόγια... Διάβασε μόνος σου και βγάλε τα συμπεράσματα σου https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D435228&share_tid=435228&share_fid=4676&share_type=t [Επίσημο] HTC 10 (M10)
lifeowner771 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Για τη μπαταρία, δε νομίζω να έχεις ακούσει καλά λόγια... Διάβασε μόνος σου και βγάλε τα συμπεράσματα σου https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D435228&share_tid=435228&share_fid=4676&share_type=t [Επίσημο] HTC 10 (M10) Οκ ίσως το καλά να ήταν υπερβολή Έβλεπα ένα review του pocketnow και έλεγε πως του βγάζει 4:30 ώρες screen on time. Από το edge που έχω πάντως είναι βελτίωση.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οκ ίσως το καλά να ήταν υπερβολή Έβλεπα ένα review του pocketnow και έλεγε πως του βγάζει 4:30 ώρες screen on time. Από το edge που έχω πάντως είναι βελτίωση. Εγω λεω να αφησεις να την δουλεψουν λιγο την συσκευη να δεις τι ψαρια πιανει γενικα Παντως κ εγω εχω ακουσει καλα σχολια για την αυτονομια,σε κατι reviews στο youtube
vchristod84 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οκ ίσως το καλά να ήταν υπερβολή Έβλεπα ένα review του pocketnow και έλεγε πως του βγάζει 4:30 ώρες screen on time. Από το edge που έχω πάντως είναι βελτίωση.Αν θες τη γνώμη μου,κάτσε λίγο να δεις τι λένε τα παιδιά στο φόρουμ που το έχουν και μετά βλέπεις τι θα κάνεις. Εγώ 3 HTC είχα αλλά αν είναι να μη μπορώ να το χρησιμοποιήσω,να μου λείπει το βύσσινο
lifeowner771 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εγω λεω να αφησεις να την δουλεψουν λιγο την συσκευη να δεις τι ψαρια πιανει γενικα Παντως κ εγω εχω ακουσει καλα σχολια για την αυτονομια,σε κατι reviews στο youtube Δεν βιαζομαι να αλλάξω συσκευή οπότε περιμένω και άλλες κριτικές. Η λογική λέει να πάω με το σ7, αλλά το touchwiz ακόμα και που του έβαλα theme για να είναι πιο κοντά σε στοκ, δεν μου κάθεται καλά. Δυστυχώς
Belisarius Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν βιαζομαι να αλλάξω συσκευή οπότε περιμένω και άλλες κριτικές. Η λογική λέει να πάω με το σ7, αλλά το touchwiz ακόμα και που του έβαλα theme για να είναι πιο κοντά σε στοκ, δεν μου κάθεται καλά. Δυστυχώς Βάλε Nova ή Google Now launcher. Πάντως αν περιμένεις να δεις χαίρι με την αυτονομία του M10 θα απογοητευτείς, περίμενε τους early adopters. Όσο για το S6 Edge δοκίμασε να βάλεις την εξοικονόμηση ενέργειας. Πρακτικά δεν θα δεις διαφορά στην απόδοση αλλά θα δεις στην αυτονομία. Αν δεν σου βγάζει πάνω από 4 ώρες και με εξοικονόμηση μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς την περίπτωση της ελλατωματικής μπαταρίας;
lifeowner771 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Βάλε Nova ή Google Now launcher. Πάντως αν περιμένεις να δεις χαίρι με την αυτονομία του M10 θα απογοητευτείς, περίμενε τους early adopters. Όσο για το S6 Edge δοκίμασε να βάλεις την εξοικονόμηση ενέργειας. Πρακτικά δεν θα δεις διαφορά στην απόδοση αλλά θα δεις στην αυτονομία. Αν δεν σου βγάζει πάνω από 4 ώρες και με εξοικονόμηση μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς την περίπτωση της ελλατωματικής μπαταρίας; Δεν νομίζω να είναι ελαττωματική η μπαταρία. Δεν έχω παρατηρήσει ακραία πτώση της, ούτε να μου τελειώσει με 2:30 πχ ώρες screen on time. Αν το htc και το p9 δεν έχουν αξιόλογη μπαταρία, ίσως να κάνω συμβίωση με το touchwiz και να πάω σε s7 ή s7 edge.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Η μπαταρια του Htc One m10 ειναι μια χαρα δεδομενου οτι μιλαμε πλεον για Qhd αναλυση(και μεγαλυτερη οθονη απο τα προηγουμενα M)οπως επισης και Snapdragon 820. Ενα κλασσικο παραδειγμα σε αυτο ειναι απο gsmarena με exynos και Snap 820 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-review-1409p3.php .Οι μετρησεις ειναι υπερ του μοντελου με exynos επεξεργαστη καθως ο snapdragon 820 ειναι σε γενικες γραμμες καλυτερος επεξεργαστης αλλα εχει και πολυ καλυτερα γραφικα απο του exynos και γενικα γραφικα Adreno=κορυφη αλλα και χειροτερη αυτονομια. Γιαυτο το λογο ομως υποστηριζει γρηγορη φορτιση αρα δεν υπαρχει θεμα. Εγω προσωπικα τεινω προς M10 παρολο που η τιμη του S7 εχει πεσει αρκετοι,μιας και εχει 2 μηνες στην αγορα,πιο πολυ για να ξεφυγω και λιγο απο την μαζα των Iphone/samsung που βλεπουμε στην Ελλαδα(προφανως και εχω υποψη τα καλα της htc απο το m8). 1
vchristod84 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Η μπαταρια του Htc One m10 ειναι μια χαρα δεδομενου οτι μιλαμε πλεον για Qhd αναλυση(και μεγαλυτερη οθονη απο τα προηγουμενα M)οπως επισης και Snapdragon 820. Συγγνώμη που παρεμβαινω στα λεγόμενά σου αλλά θεωρώ ότι η μπαταρία είναι μια χαρά,όταν με εξυπηρετεί κατα τη διάρκεια της μέρας και όχι αν έχει qhd ή αν έχει σούπερ ντουπερ ανάλυση οθόνης. Θέλω η διάρκεια του κινητού να εξυπηρετεί τη δική ΜΟΥ χρήση και όχι τα "υπερβολικά" και ενεργοβόρα χαρακτηριστικά της συσκευής (θεωρώ υπερβολή τόσο μεγάλη ανάλυση σε τόσο μικρή οθόνη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα