Belisarius Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Με βάση τις τρέχουσες τιμές τους το S7 κερδίζει. Δεν υστερεί πουθενά πέρα από το ηχείο. Την καλύτερη κάμερα την έχει το G5, ειδικά στις βραδινές. Την χειρότερη κάμερα από τα τρία το M10 που ευτυχώς βελτιώθηκε με πρόσφατο update. Την καλύτερη οθόνη το S7. Δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο να μην επιλέξει κάποιος το S7 από την στιγμή που κοστίζει φθηνότερα από τα άλλα δύο.
dimips Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Σαν να συγκρίνεις Ferrari bugatti και lamborghini. Πάρε όποιο θεωρείς πιο όμορφο. 4
@topos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Σε αυτες τις τιμες θα ελεγα το s7 και εγω. Δεν εχει τα κουσουρια του s6-ελλειψη microsd+αδιαβροχοποιησης(οχι οτι ειναι απαραιτητη, απλα δεν καταλαβα γιατι την αφαιρεσανε μιας κ το s5 την ειχε)
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Σαν να συγκρίνεις Ferrari bugatti και lamborghini. Πάρε όποιο θεωρείς πιο όμορφο. Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι απλο να πουμε παρε αυτο που θεωρεις πιο ομορφο .. Μπορει να ειναι στην ιδια κατηγορια αλλα εχουν διαφορες...μικρες μεν αλλα εχουν!!
HALF EVIL Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Να ξεκαθαρίσω κάτι που ίσως βοηθήσει. Έχω το s7 edge 1+ μήνα περίπου. Απλώς κινητάρα. Δεν με βόλεψε το μέγεθος με τίποτα. Και η οθόνη edge τελικά με εκνευρίζει. Δεν την θέλω. Έτσι αποφάσισα είτε να το ανταλλάξω, είτε να το πουλήσω. Το s7 να υποθέσω ότι είναι ένα μικρότερο edge χωρίς αυτά που με εκνευρίζουν. Έβαλα στο παιχνίδι και τα άλλα δύο για σύγκριση διότι στο παρελθόν και από τις 2 μάρκες έμεινα ικανοποιημένος.
GianniSM Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Το G5 στα χαρτιά ακούγεται φοβερό πρότζεκτ, με φοβίζει η υλοποίηση του, και δεδομένου της μειωμένης αξιοπιστίας που έδειξε η LG στο G3/G4 θα ήμουν σκεφτικός για να το βάλω στις επιλογές μου.Τα HTC μου αρέσουν, αλλά την χάλια κάμερα τους δεν μπορώ να την ξεπεράσω. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από GianniSM 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Φιλε αν δεν σε νοιαζει που η οθονη του htc10 ειναι λιγο πιο μικρη κ δεν εχεις κολλημα με τις amoled,τοτε για εμενα ριξτου μια ματια Τα θετικα των htc φανταζομαι τα ξερεις,μην τα ξανα λεμε...Aπο οτι ειδα σε ενα βιντεακι εχει κ καλη αυτονομια!! Το g5 εγω δεν θα το κοιτουσα καν μιας κ η lg για εμενα ειναι ρισκο (γενικα) Τα HTC μου αρέσουν, αλλά την χάλια κάμερα τους δεν μπορώ να την ξεπεράσω. Δεν ισχυει αυτο με το 10αρι!! Το m9 που δοκιμασα προσφατα,ναι ειχε μετρια καμερα οντως!!
HALF EVIL Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Το Μ10 έχει 5,2 οθόνη ιδανική για μένα , αλλά από εμπειρία το μέγεθος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σαν να είχε 5,5 M10 Dimensions 145.9 x 71.9 x 9 mm (5.74 x 2.83 x 0.35 in) Size 5.2 inches (~71.1% screen-to-body ratio) S7 Dimensions 142.4 x 69.6 x 7.9 mm (5.61 x 2.74 x 0.31 in) Size 5.1 inches (~72.1% screen-to-body ratio) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από HALF EVIL
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το Μ10 έχει 5,2 οθόνη ιδανική για μένα , αλλά από εμπειρία το μέγεθος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σαν να είχε 5,5 Ενταξει δεν εχει κ τπτ τραγικα μπεζελ το 10αρι!! Δεν νομιζω οτι ειναι αυτος λογος για να μην το παρει καποιος
mahone1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Htc 10 χαλαρα εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα αυτο δεν το συζηταμε καν.Το sense της htc με το touchwiz της samsung τι να συγρινεις εδω πολυ ανωτερο το sense χωρις κολλήματα... Και οσο για το μονο μειονέκτημα των παλαιων μοντελων η καμερα δες ενα raking με ολα τα κινητα... http://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-10-camera-overview-A-great-all-rounder-for-stills-and-video η καποιο video με συγκρισεις στο youtube. 1
HALF EVIL Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ενταξει δεν εχει κ τπτ τραγικα μπεζελ το 10αρι!! Δεν νομιζω οτι ειναι αυτος λογος για να μην το παρει καποιοςΤο edge είναι ακριβώς 150 Χ 72Το Μ10 145,9 Χ 71,9 Το s7 142,4 X 69,6 σύμφωνα με το phonearena. Δηλαδή το Μ10 σε μέγεθος είναι περιπου όσο το edge με 5,2 οθόνη.
technology_guy Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Galaxy s7 κι απο μενα λογω χαμηλοτερης τιμης. Αν ειχε ιδια τιμη ομως με το htc νομιζω πως θα προτιμουσα περσισσοτερο το htc για το software και τον ηχο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα