mousatoi.gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πρόσφατα ένας φίλος ζήτησε την γνώμη μου για τον βαθμό δυσκολίας και το κόστος δημιουργίας ενός aggregator. Η βασική ιδέα για να δώσω μια γραμμή , είναι κάτι αντίστοιχο του car.gr όσον αφορά τα κριτήρια αναζήτησης και την απόδοση των αποτελεσμάτων. Φυσικά δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο που πραγματεύεται το car , για να μην παρεξηγηθώ. Επίσης δεν θα υπάρχουν καθόλου φωτογραφίες , συνεπώς τα αποτελέσματα θα αποδίδονται σε απλό κείμενο. Η κλίμακα που θα δουλέψει για αρχή το project , ας πούμε σε beta έκδοση , θα είναι maximun 500 προφίλ και σταδιακά θα επεκταθεί. Μου φαίνεται πως αυτό που θέλει να κάνει , τουλάχιστον σε πρώτη φάση , μπορεί να γίνει και με ένα premium wordpress theme συνοδευόμενο από έναν αξιόλογο page builder όπως το divi , παρόλα αυτά δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να του απαντήσω για αυτό και ζητάω την γνώμη σας.
flienky Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αν το θές scalable, δεν επιλέγεις wordpress και ξεκινάς απο την αρχή με elasticsearch ή solr, lucene. Αν δεν θες να μπλέξεις με τα παραπάνω, μπορείς να κοιτάξεις και για Algolia.
Predatorkill Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 MongoDB εχεις σκεφτει; Εχει πολυ καλο aggregation https://www.mongodb.com/compare/mongodb-mysql https://docs.mongodb.com/manual/aggregation/
mousatoi.gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Η καλύτερη συμβουλή λοιπόν είναι να απευθυνθεί σε έναν ειδικό , όπως και του είπα εξαρχής μιας και δεν γνωρίζω τίποτα πάνω στο θέμα , αλλά ως φιλική υποστήριξη έπρεπε να το ψάξω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
paparovic Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αν το θές scalable, δεν επιλέγεις wordpress και ξεκινάς απο την αρχή με elasticsearch ή solr, lucene. Wut?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα