Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα ένας φίλος ζήτησε την γνώμη μου για τον βαθμό δυσκολίας και το κόστος δημιουργίας ενός aggregator.

Η βασική ιδέα για να δώσω μια γραμμή , είναι κάτι αντίστοιχο του car.gr όσον αφορά τα κριτήρια αναζήτησης και την απόδοση των αποτελεσμάτων.

Φυσικά δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο που πραγματεύεται το car , για να μην παρεξηγηθώ.

Επίσης δεν θα υπάρχουν καθόλου φωτογραφίες , συνεπώς τα αποτελέσματα θα αποδίδονται σε απλό κείμενο.

Η κλίμακα που θα δουλέψει για αρχή το project , ας πούμε σε beta έκδοση , θα είναι maximun 500 προφίλ και σταδιακά θα επεκταθεί.

Μου φαίνεται πως αυτό που θέλει να κάνει , τουλάχιστον σε πρώτη φάση , μπορεί να γίνει και με ένα premium wordpress theme συνοδευόμενο από έναν αξιόλογο page builder όπως το divi , παρόλα αυτά δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να του απαντήσω για αυτό και ζητάω την γνώμη σας.

Δημοσ.

Αν το θές scalable, δεν επιλέγεις wordpress και ξεκινάς απο την αρχή με elasticsearch ή solr, lucene. 

Αν δεν θες να μπλέξεις με τα παραπάνω, μπορείς να κοιτάξεις και για Algolia.

Δημοσ.

Η καλύτερη συμβουλή λοιπόν είναι να απευθυνθεί σε έναν ειδικό , όπως και του είπα εξαρχής μιας και δεν γνωρίζω τίποτα πάνω στο θέμα , αλλά ως φιλική υποστήριξη έπρεπε να το ψάξω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...