Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S6 Marshmallow Update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ,εχω ενα s6 αλλα δεν μπορω να το αναβαθμισω σε 6.0.0 η εκδοση που το εχω ειναι 5.1.1 και οσο και να παταω απο τις ρυθμισεις του κινητου για ενημερωση δεν μου βρισκει.Το μοντελο που εχω ειναι το SG-920F.Υπαρχει καποια λυση ωστε να καταφερω να περασω τα 6αρια?

,

Δημοσ.

Ναι θα μπεις στο sammobile θα πας στη κατηγορία firmware θα επιλέξεις το g920f και στη χώρα θα βάλεις Greece. Εκεί θα σου βγάλει μερικά firmwares διάλεξε το 6.0.1 το σκέτο Greece χωρίς να έχει στη παρένθεση Vodafone ή COSMOTE.

Τι κατεβάζεις.

Στη συνέχεια θα κατεβάσεις το Odin και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που έχει κάτω ακριβώς από το firmware που επέλεξες (κάτω αριστερά). Είναι εύκολο και ασφαλές δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε θα χάσεις την εγγύηση σου. Απλά να ξέρεις θα πρέπει να κάνεις factory reset και wipe cache μετά από το recovery mode για να μην έχεις προβλήματα.

Όλα είναι εύκολα.

Δημοσ.

Αμα το κανω Update θα χαθουν οι φωτογραφιες οι επαφες και ολα αυτα?

Δεν ξερω αμα θα χαθουν αλλα κανε ενα συγχρονισμο τις επαφες με το google account και τις φωτο βαλτες στο google photos να εισαι σιγουρος

Δημοσ.

Ναι θα χαθούν όλα. Το κινητό επανέρχεται στις εργοστασιακές. Αν δεν θες να τα χάσεις δοκιμασε με το KIES (πως λέγεται?)

Δημοσ.

Αν είναι στην sd δε θα χαθούν. Αν είναι στην internal θα χαθούν. Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Δημοσ.

Ναι θα χαθούν όλα. Το κινητό επανέρχεται στις εργοστασιακές. Αν δεν θες να τα χάσεις δοκιμασε με το KIES (πως λέγεται?)

Πριν ακόμα έρθει το 6.0 Ελλάδα πέρασα την αγγλικη ρομ και δεν έχασα τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...