giorgosmcmc Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Παιδιά είναι φυσιολογικό την ώρα που είχα ανοιχτό το bittorent και κατέβαζε έπαιζα black ops 3 offline και που και που είχα κάποια κολληματακια αλλά όχι μεγάλα αλλά με.παραξένεψε με το σύστημα που έχω, γενικά συμβαίνει αυτό όταν τρέχουν εφαρμογές και παίζεις game?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 με το συστημα που εχεις δεν θα επρεπε να εχεις κανενα προβλημα...Οταν λες κολληματα τι εννοεις ομως?freeze ολη η οθονη?η μηπως χαμηλα fps?εχεις τσεκαρει θερμοκρασιες?Το παιχνιδι ειναι στον ssd?
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ναι στον ssd πάντα βασικά μόνο στο black ops 3 συμβαίνει περισοτερο αυτό, όχι σοβαρά κολλήματα αναιπεσθητα σαν να πέφτει το fps αλλά στην πραγματικότητα κάτω από 90 δε το έχω δει να πεφτει και περισοτερο στην αρχή είχα κολληματακια, τωρα οσο συνεχιζω και παίζω δε βλέπω κανένα κόλλημα ίσως έτυχε τι να πω..
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ναι το παιχνίδι φταίει. Δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει 100% στις αρχές ειχε τρομερά θέματα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 το παιχνιδι ειναι αυθεντικο?Γτ οχι μπορει να φταιει αυτο...
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Σήμερα ενώ έπαιζα παλι το bo3 ενώ έτρεχε άψογα σε κάποια φάση σε μία αποστολή που ήταν νύχτα και έβρεχε στην πρώτη αποστολή που κολυμπάει όταν κοίταξα τον ουρανό σαν να πιξελιασε λίγο είχε κάτι χιονακια που φαινόταν ότι δεν ήταν του game αλλά ήταν σε μικρό βαθμο, όταν μπήκα στην επιφάνεια εργασίας και ξαναμπήκε είχαν εξαφανιστεί, αυτό μπορεί να συμβεί αν δεν έχεις κάνει όλα τα updatw-patch του game συμβαίνει γενικά στο.συγκεκριμένο game ή μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 τσεκαρε θερμοκρασιες GPU αν και μαλλον δεν θα εχεις θεμα και ειναι του game...
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εχω πολυ καλες θερμοκρασιες, με το που αφησα το gaming ανοιξα το gpu-z και ειχα 45-46 βαθμους στυη gpu. Η θερμοκρασια μου και σε idle:
DeiX Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Βασικα googlare και κατεβασε αυτο "hwmonitor" Αστο να τρεχει και μολις βγεις απο το παιχνιδι θα δεις τα max σε ολες τις θερμοκρασιες του συστηματος σου. Αν αυτα τα κολπα σου τα κανει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι και οι θερμοκρασιες σου ειναι normal δεν εχει νοημα να ασχοληθεις.
ferongr Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Με πρόσφατη έκδοση Crimson οδηγών δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογή Power Efficiency στα Global Game Settings.
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Στο cod black ops 3 στο 2:07 στο βιντεο που εχω αναρτησει οταν ξεκιναω πρωτη φορα το game φαινετε σαν να φορτονει τα pixel πισω απο το χαρακτηρα μου μονο στη πορτα-πυλη ή τελος παντων οτι ειναι αυτο πισω, δηλαδη ειναι πιο θολα και τα καθαριζει, δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο στη διαρκεια του gameplay πουθενα, γιατι μπορει να συνεβη αυτο?
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παιδιά είναι φυσιολογικό την ώρα που είχα ανοιχτό το bittorent και κατέβαζε έπαιζα black ops 3 offline και που και που είχα κάποια κολληματακια αλλά όχι μεγάλα αλλά με.παραξένεψε με το σύστημα που έχω, γενικά συμβαίνει αυτό όταν τρέχουν εφαρμογές και παίζεις game? ναι ειναι φυσιολογικό. Τα κολληματάκια συνήθως προέρχονται απο την εγγραφή που γίνεται στον σκληρό δίσκο οταν κατεβάζει το utorrent.
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ναι ειναι φυσιολογικό. Τα κολληματάκια συνήθως προέρχονται απο την εγγραφή που γίνεται στον σκληρό δίσκο οταν κατεβάζει το utorrent. Όλα στον εξωτερικό τα έχω βάλει να κατεβαίνουν, το game το έπαιζα στον εσωτερικο
Xristaras12 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Στο cod black ops 3 στο 2:07 στο βιντεο που εχω αναρτησει οταν ξεκιναω πρωτη φορα το game φαινετε σαν να φορτονει τα pixel πισω απο το χαρακτηρα μου μονο στη πορτα-πυλη ή τελος παντων οτι ειναι αυτο πισω, δηλαδη ειναι πιο θολα και τα καθαριζει, δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο στη διαρκεια του gameplay πουθενα, γιατι μπορει να συνεβη αυτο? είτε δεν έχει προλάβει να φορτώσει τα textures είναι ειναι το λέγόμενο z-fighting https://en.wikipedia.org/wiki/Z-fighting
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα