Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως φιλε @Billator απο ενα μικρουλι κινεζομαγαζο που αγοραζω συνηθως smartphones παντα σφραγισμενες συσκευες ζηταω (ναι με ζελατινες στο κουτι οσες εχουν η αλλιως με προστατευτικες ταινιες ασφαλειας!!) και ποτε δεν μου το αρνηθηκε ο συγκεκριμενος "γλυκουλης" κινεζακος......προς τιμην του!!! :-D

Αλλα ειπαμε αλλοι ειναι παραξενοι στις αγορες τους (ναι και απο κινα) και αλλοι πιο ευκολοπιστοι....σεβαστες και οι δυο νοοτροπιες για εμενα!!! :-)

Ας με πει ο καθενας περιεργο η οπως θελει δεν με πειραζει.....απλα το θεωρω εκ των ουκ ανευ οταν αγοραζω το οτιδηποτε καινουργιο απο οποιαδηποτε χωρα να το παιρνω οπως βγαινει απο το εργοστασιο και αν βγει προβληματικο απο κατασκευαστικο σφαλμα ειναι δικο μου ζητημα να ζητησω αντικατασταση!!!!

Υ.Γ. Οποιος καταλαβε καταλαβε.....διαφημηση δεν εχω λογο να κανω!!!

• Like 2
  • Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παντως φιλε @Billator απο ενα μικρουλι κινεζομαγαζο που αγοραζω συνηθως smartphones παντα σφραγισμενες συσκευες ζηταω (ναι με ζελατινες στο κουτι οσες εχουν η αλλιως με προστατευτικες ταινιες ασφαλειας!!) και ποτε δεν μου το αρνηθηκε ο συγκεκριμενος "γλυκουλης" κινεζακος......προς τιμην του!!! :-D

:D :D :D :D :D 

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα απο 13 Μαιου και μετα δεν υπαρχει ενημερωση στο TRACKING NUMBER

Να κανω καμια ενεργια η θα εμφανιστει καποια στιγμη"?

Δημοσ.

Εμενα απο 13 Μαιου και μετα δεν υπαρχει ενημερωση στο TRACKING NUMBER

Να κανω καμια ενεργια η θα εμφανιστει καποια στιγμη"?

με τι σου το έστειλαν; Παίζει ρόλο...

Δημοσ.

Και μενα το ιδιο.

13 Μαιου και απο εκει και περα φαινεται να ειναι στο Λαος.

Η αληθεια ειναι πως δεν εχουν περασει πολλες μερες αλλα δεν ανανεωνεται η πορεια του δεματος...

Δημοσ.

9-12 μερες κανει να ανανεωθει με laopost....... και οταν ανανεωθει φαινεται κατευθειαν στο αεροδρομιο στην Αθηνα.....οποτε μετα απο 1-2 μερες παραλαμβανει ο αγοραστης!!

Δημοσ.

Αλλα ειπαμε αλλοι ειναι παραξενοι στις αγορες τους (ναι και απο κινα) και αλλοι πιο ευκολοπιστοι....σεβαστες και οι δυο νοοτροπιες για εμενα!!! :-)

Ας με πει ο καθενας περιεργο η οπως θελει δεν με πειραζει.....απλα το θεωρω εκ των ουκ ανευ οταν αγοραζω το οτιδηποτε καινουργιο απο οποιαδηποτε χωρα να το παιρνω οπως βγαινει απο το εργοστασιο και αν βγει προβληματικο απο κατασκευαστικο σφαλμα ειναι δικο μου ζητημα να ζητησω αντικατασταση!!!!

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα κάνω παραγγελία από κινεζομάγαζο και επειδή από το μαγαζί που έχεις ξανά ψωνίσει βρήκα ένα κινητό xiaomi που με ενδιαφέρει σε σχετικά καλή τιμή, να ρωτήσω να μου πεις απο την εμπειρία σου τι παίζει με την εγγύηση γιατι στα κινητά δίνει μόνο 6 μήνες....σορυ για το off -topic....

Επισκέπτης
Δημοσ.

2016-05-25 13:10 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

Προχωράει...

και μένα φάνηκε σήμερα!

Δημοσ.

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα κάνω παραγγελία από κινεζομάγαζο και επειδή από το μαγαζί που έχεις ξανά ψωνίσει βρήκα ένα κινητό xiaomi που με ενδιαφέρει σε σχετικά καλή τιμή, να ρωτήσω να μου πεις απο την εμπειρία σου τι παίζει με την εγγύηση γιατι στα κινητά δίνει μόνο 6 μήνες....σορυ για το off -topic....

Φιλε ο συγκεκριμενος κινεζος "ο γλυκουλης" εμενα πανω απο 10 συσκευες εχω παρει στραβη δεν μου εχει βγαλει......στελνει σφραγισμενες συσκευες αν του το ζητησεις.....βαζει συνηθως καλα δωρακια θηκες και τζαμακια nilkin.......και σε μια μερα απο την πληρωμη το δεμα το εχει στειλει!!!

Απανταει στα εμαιλ και γενικα ειναι ο πιο συνενοησιμος κινεζος που εχω εγω προσωπικα αγορασει........ :-)

Τωρα σε θεμα εγγυησης εμενα προσωπικα δεν μου εχει χρειαστει ακομα (δεν τις κραταω και πολυ τις συσκευες!! χαχα)......αλλα αν κρινω απο την εν γενει συμπεριφορα του......και μετα απο 9 μηνες να παθει κατι η συσκευη νομιζω θα σε εξυπηρετησει!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...