Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Miui 6 του εχουν περασμενη αλλα οχι την official .......δικη τους multilanguage (ρωτησα γιαυτο το λεω)......ο θεος ξερει τι bugs μπορει να εχει!!!

Μπαινει βεβαια η official και μετα η ελληνικη αλλα θελει μια παραπανω διαδικασια απο οτι θα ηθελε αν ερχοταν κατευθειαν με την ρομ που βγαινει απο το εργοστασιο της xiaomi που κανεις 5 πραγματακια και εισαι ετοιμος!!!

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλα δεν δεχεται (παλι) ποντους.

Επειδή το banggood μοίρασε και μοιράζει αβερτα πόντους σε όλα τα "deals" δεν μπορούμε να βάλουμε.

Δεν μασαμε όταν πέσει κάτι γενικά η τιμή του θα το τσιμπισουμε. Έχω 3.500 πόντους κ προσπαθώ κ εγώ τόσο καιρό να βρω κάτι που ν μου αρέσει :)

Δημοσ.

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω και γω για τη μάνα μου, αλλα δεν έχω καθόλου εμπειρία απ'το συγκεκριμένο κατάστημα. Διάβασα σε προηγούμενα post οτι δεν θα είναι σφραγισμένο και οτι το στέλνουν χωρίς κουτι...ισχύουν αυτά ;  :fear:

Δημοσ.

Πιστεψε με ισχυουν......κουτι μπορει να σου στειλουν αν τους ζορισεις.....αλλα σφραγισμενο ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!! :devil:

Πρεπει λεει υποχρεωτικα να τσεκαρουν τις συσκευες και πρεπει λεει (οπως μου ειπαν) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥς ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΡΟΜ ΤΟΥΣ!!! :shock:

Οποτε το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι για μη παραξενους πελατες που τους αρεσει να τους τσεκαρουν οι κινεζοι τα τηλεφωνα!!!

Αν εισαι μυστηριο τρενο θα σε εκνευρισουν στον απολυτο βαθμο!!! :-)

Δημοσ.

Πιστεψε με ισχυουν......κουτι μπορει να σου στειλουν αν τους ζορισεις.....αλλα σφραγισμενο ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!! :devil:

Και τότε ρε παιδιά γιατί αποτελεί προσφορά;;; Το γεγονός οτι δεν είναι σφραγισμένο δεν σας κινεί υποψίες; Δεν θα μπορούσε να είναι και refubrished; Επίσης όπως ανέφερε και ένα παλικάρι πιο πριν υπάρχει και στο vickmall στα 123 μαζί με θήκη, το οποίο σύμφωνα με πολλούς είναι αρκετά αξιόπιστο κατάστημα. 

Δημοσ.

Στα 100 ευρω με ποντους που το πηραμε ορισμενοι φιλε δεν προσπερνιεται ευκολα.......

Επισης εγω δεν ειπα ποτε οτι στελνουν μεταχειρισμενα..........κανα δυο παραγγελιες που εχω κανει στο παρελθον ηταν εμφανως καινουργια τα προιοντα!!! (αυτο μπορεις να το καταλαβεις και απο την εξωτερικη εμφανιση αλλα και απο το τσεκαρισμα στο επισημο σιτε της xiaomi βαζοντας τον κωδικο αυθεντικοτητας της συσκευης.....αν τσεκαρετε για πρωτη  η δευτερη φορα π.χ. τοτε 99.9999% ειναι καινουργιο!!)

Απλα αρνουνται πεισματικα να μην τσεκαρουν τις συσκευες.......και να μην τους περασουν την σκουπιδορομ τους αυτο λεω!!!

Τελος αν προσπαθησεις να επικοινωνησεις μαζι τους ακρη δεν θα βγαλεις και το πιθανοτερο αποτελεσμα ειναι να καθηστερησουν να σου στειλουν το δεμα και να σε κανουν και τουρμπινα απο τα νευρα με τις αλλοπροσαλλες απαντησεις ενω στο τελος θα σου στειλουν αυτο που θα σου εστελναν και οπως θα στο εστελναν εξαρχης :blink:  :blink: ......ειναι και πολυκαταστημα οποτε συνηθως μιλας καθε φορα με αλλον υπαλληλο και τις περισσοτερες φορες αλλα σου λεει ο ενας αλλα ο αλλος!!! :shock:

Αυτες τουλαχιστον ειναι οι δικες μου εμπειριες με το banggood σε αγορες smartphones και ταμπλετ (στα υπολοιπα μικροτερης αξιας προιοντα π.χ ακουστικα η Powerbanks στελνουν και σφραγισμενα αν τους ζορισεις!!!)......αλλοι μπορει να τα θεωρουν φυσιολογικα ολα αυτα ή να ειναι λιγοτερο παραξενοι απο εμενα!!!! :-)

Συμπερασματικα συμφωνα με το τι πραττω εγω........αγορες smartphones η ταμπλετ απο το banggood κανω μονο οταν η τιμη ειναι πολυ δελεαστικη (π.χ 100 ευρω το Mi4 οταν οι υπολοιποι το εχουν 20-30 ευρω πανω!!).....αλλιως υπαρχουν πιο συννενοησιμα κινεζομαγαζα αν η τιμη ειναι παραπλησια!!!!

Δημοσ.

τα χαρακτηριστικα του ειναι καλα αλλα σαν κινητο αξιζει?  με τις rom τι παιζει(αυτη που βαζουν τι εχει)? τα δικτυα πιανουν ολα κανονικα? και το 4g? 

Δημοσ.

Προσωπικά ποτέ δεν πήρα κινέζικο κινητό με ζελατίνα στο κουτί του ή κάτι τέτοιο :) (στο κουτί)

Από όλα τα γνωστά μαγαζιά που αγοράζω ολα κάνουν έλεγχο κ περνάν κινεζογκλομπαλ ρομ εκτός κ αν υπάρχει επιλογή να μην αλλάζει. Κ πάλι το κινητό ελέγχεται όμως. Που είναι λογικό για να μην υπάρχουν πολλά φαινόμενα DOA.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...