Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ψάχνω ένα κινητό για τον πατέρα μου... μέχρι 150 ευρώ. Χρησιμοποιεί την κάμερα πιο πολύ και κανά widget να βλέπει τον καιρό...απλά πράγματα δηλαδή..Να του πάρω αυτό ή το Samsung J5?

Υ.Γ. Κατανοώ απόλυτα ότι σε επιδόσεις είναι ανώτερο το Xiaomi αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας ενδιαφέρουν τόσο αυτές..όσο η αξιοπιστία το service, τα bugs...

Αν θελεις service, ξεχνα τα κινεζομαγαζα και παρε οποια καλυτερη προσφορα κρινεις απο Ελλαδα με επισημη εγγυηση αντιπροσωπειας.

(Αν θελεις απο Κινα ντε και καλα, που δεν στο συνιστω για την περιπτωση αυτη, το καλυτερο σερβις -το κατα δυναμιν, διοτι υπαρχουν χρονοι μεταφορων και διαδικασιες- το εχει το vickmall.

Σημ. τα δικα μου κινητα τα ψωνιζω μόνο απο Κινα).

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
  • Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με το ΛΑΟΣ εμένα μου ήρθε σε 9 μέρες μετά τη πρώτη ενημέρωση :)

Πόσες μέρες έκανε η πρώτη ενημέρωση;

Δημοσ.

Παιδες εχει εμφανιστει σε κανενα στο tracking το δεμα??

Όχι ! Καμία πληροφορία ! Μου στείλαν tracking number αλλά δεν μου δίνει πληροφορίες . Πάντως με ΛΑΟΣ ποστ ή κάπως έτσι έρχεται . 

Δημοσ.

Eπομενως μαλλον εχουν απλα εκδοσει τις φορτωτικες για τα ματια του κοσμου (εμας δηλαδη :-) ) και τα δεματα τα εχουν ακομα στην αποθηκη τους να τα δωσουν απο βδομαδα με το πασο τους!!

Πιο αργοι και απο τον θανατο μου φαινεται ειναι!!!  :devil:

Μαρεσει παντως που καποιοι το παινευουν για τους χρονους αποστολης το συγκεκριμενο μαγαζι.......5 μερες παραγγελια ακομα να φανει στο tracking ......service επιπεδου everbuying δηλαδη!!! :shock:

Δημοσ.

Eπομενως μαλλον εχουν απλα εκδοσει τις φορτωτικες για τα ματια του κοσμου (εμας δηλαδη :-) ) και τα δεματα τα εχουν ακομα στην αποθηκη τους να τα δωσουν απο βδομαδα με το πασο τους!!

Πιο αργοι και απο τον θανατο μου φαινεται ειναι!!!  :devil:

Μαρεσει παντως που καποιοι το παινευουν για τους χρονους αποστολης το συγκεκριμενο μαγαζι.......5 μερες παραγγελια ακομα να φανει στο tracking ......service επιπεδου everbuying δηλαδη!!! :shock:

Πρώτη φορά ψωνίζω. Δε βαριέσαι ..  . Σε 3 βδομαδούλες θα μπορέσω να το έχω στα χέρια μου. Δευτέρα γίνομαι νέος και ψαράς οπότε θα αργήσω να το χαρώ ! :P  Μετα την ορκομωσία !

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτη φορά ψωνίζω. Δε βαριέσαι ..  . Σε 3 βδομαδούλες θα μπορέσω να το έχω στα χέρια μου. Δευτέρα γίνομαι νέος και ψαράς οπότε θα αργήσω να το χαρώ ! :P  Μετα την ορκομωσία !

καλη θητεια ψαρακα!

• Like 1
Δημοσ.

Παρε μια σακουλα αντικουνουπικα ,εγω ειχα σκεφτει μεχρι και να φορεσω κουνουπιερα απο την απελπισια μου.

Α και μην περιμενεις να εχεις κουνουπια μονο το καλοκαιρι ,ειναι μονιμοι θαμωνες του ηρωικου μεσολογγιου.

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους πάρουν το 4G και έχουν σκοπό να κάνουν flash στο λειτουργικό, να ξέρουν ότι ίσως να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Πριν λίγο καιρό ήρθε ένα Mi4 που πήρα (από το Geekbuing) για μια φίλη και επειδή είχε μεν Ελληνικά αλλά σε location δεν υπήρχε καμιά ευρωπαϊκή χώρα στις επιλογές, τα Ελληνικά του ήταν πολύ πολύ περιορισμένα. Προσπάθησα να το φλασάρω μεσώ του Ελληνικού φόρουμ για xiaomi (όπως είχα κάνει με μεγάλη ευκολία και παλιότερα για ένα RedMi note 2) αλλά δε γινόταν.

Μετά από πολύ ψάξιμο, είδαμε ότι ήταν μια πολύ ειδική περίπτωση LTE CT (της China Telecom) για την οποία δεν δούλευε κανένας γνωστός τρόπος. Τελικά το αφήσαμε όπως ήταν (η φίλη δε μπορούσε να περιμένει άλλο), αλλά απ' ό,τι διάβασα, ήταν λίγο επικίνδυνο. Και το ενδιαφέρον είναι ότι στο 4G μοντέλο μπορούν να περαστούν και Win10 ( http://en.miui.com/thread-29491-1-1.html )!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να λες οτι ειχε ελληνικα η συσκευη εξ αρχης....ηταν πειραγμενη η rom απο το geekbuying και ειχαν βαλει multilanguge!!

Γιαυτο αντιμετωπισατε προβληματα!!

Αν ερθει συσκευη με Official αγγλοκινεζικη rom της xiaomi η διαδικασια ειναι πανευκολη!!!

Ειναι και αυτος ενας απο τους σημαντικούς λογους που λεμε ορισμενοι οτι ειναι καλο να απαιτουμε σφραγισμενες συσκευες απο τους κινεζους η τουλαχιστον με την official rom της xiaomi πανω!!! :-)

Επεξ/σία από Red21
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...