Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκ παραδρομής, χρεωστική ήθελα να γράψω.

Ούτε. χαχα και εγώ για χρεωστικη την είχα αλλά στο site τους λενε prepaid. Εντάξει η ουσία είναι ίδια βέβαια :)

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο το 4G/Wind/800 εχει καταντησει αστειο. Φιλος με wind και ''μιζερο xiaomi χωρις μπαντα 800'' πιανει σε διπλασια μερη καραμπινατο 4g οταν εγω με voda παλευω το Edge να γινει HSDPA μπας και μπω πουθενα...

Δε μένουμε όλοι Αθήνα.... 

Αθήνα + Q + κινητό χωρίς μπάντα 800 = κανένα πρόβλημα σε τίποτα (προς το παρόν). Όποιος το χρειάζεται σε επαρχία ίσως τα πράγματα να αλλάζουν λίγο.

Ακριβώς... έπιασες το νόημα 

Δημοσ.

Υ.Γ. Προσφορα τελος απο οτι βλεπω η τιμη πλεον εχει αλλαξει!!

Απο 118 ευρώ πήγε στα 125....

Δημοσ.

Απο 118 ευρώ πήγε στα 125....

182 ηταν πριν λίγο...

Eεεε ναι!!!

Ηταν 118, πηγε 182 και γυρισε 125!!! :shock:  :devil:

Προφανως στα 182 δεν εχει καμια ελπιδα γιαυτο.....να ξεστοκαρουν θελουν οι ανθρωποι!!

Παντως για οσους εχουν ποντους στο banggood ιδιαιτερα.....συνεχιζει να αποτελει πολυ καλη αγορα (106 ευρω βγαινει!!)!!! :-)

Για back up μαλιστα (οσοι αλλαζουν συχνα συσκευες και θελουν μια οικονομικη συσκευη για  να την βγαζουν στα μεσοδιαστηματα) θα ελεγα τρομερη επιλογη!!

• Like 1
Δημοσ.

ασχετο1: γιατι αφησες πληρωμη σε δολάρια?

Πιο το πρόβλημα με το να πληρώσεις σε δολάρια?

Εγώ που έτυχε κανα δυο φορές να έχω στο μπάλανς μου δολάρια πλήρωσα και δεν μου κράτησε καθόλου χρήματα για την συναλλαγή....

Δημοσ.

Πιο το πρόβλημα με το να πληρώσεις σε δολάρια?

Εγώ που έτυχε κανα δυο φορές να έχω στο μπάλανς μου δολάρια πλήρωσα και δεν μου κράτησε καθόλου χρήματα για την συναλλαγή....

εμένα χθες που παρρήγγειλα αν το άφηνα σε δολλάρια στο banggoood μου βγαζέ στο paypal 103,30 ενώ αν το μετέτρεπα σε ευρώ από το banggood στο paypal έβγαζε 100,75.

Δημοσ.

εμένα χθες που παρρήγγειλα αν το άφηνα σε δολλάρια στο banggoood μου βγαζέ στο paypal 103,30 ενώ αν το μετέτρεπα σε ευρώ από το banggood στο paypal έβγαζε 100,75.

Ναι.....άλλο λέω.....εσύ πλήρωσες σε ΕΥΡΩ.....εγώ λέω να το αφήσεις σε δολλάρια και να πληρώσεις σε ΔΟΛΛΑΡΙΑ.

Δημοσ.

Σημερα εγινε η παραγγελια μου shipped και μου στειλανε ενα tracking number απο ενα ταχυδρομιο που πρωτη φορα βλεπω......το ταχυδρομειο του Λαος!!! :shock:  :shock:

Εγινε βεβαια ολοκληρη ιστορια απο μερους μου καθως αρχικα μου ελεγαν οτι θα μου στειλουν την συσκευη ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ!!! :shock:  :devil:

Μετα απο καμια 30αρια συνομιλιες στο τσατ τους καταφερα να μου στειλουν εργοστασιακα σφραγισμενη συσκευη!!

Λεγοντας τους οτι καινουργιο σημαινει σφραγισμενο!!

Οσοι δεν εχετε μιλησει μαζι τους μπορει και να παραλαβετε χωρις κουτι!!! :devil:  :devil:

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα κινητό για τον πατέρα μου... μέχρι 150 ευρώ. Χρησιμοποιεί την κάμερα πιο πολύ και κανά widget να βλέπει τον καιρό...απλά πράγματα δηλαδή..Να του πάρω αυτό ή το Samsung J5?

Υ.Γ. Κατανοώ απόλυτα ότι σε επιδόσεις είναι ανώτερο το Xiaomi αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας ενδιαφέρουν τόσο αυτές..όσο η αξιοπιστία το service, τα bugs...

Δημοσ.

Σημερα εγινε η παραγγελια μου shipped και μου στειλανε ενα tracking number απο ενα ταχυδρομιο που πρωτη φορα βλεπω......το ταχυδρομειο του Λαος!!! :shock: :shock:

Εγινε βεβαια ολοκληρη ιστορια απο μερους μου καθως αρχικα μου ελεγαν οτι θα μου στειλουν την συσκευη ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ!!! :shock: :devil:

Μετα απο καμια 30αρια συνομιλιες στο τσατ τους καταφερα να μου στειλουν εργοστασιακα σφραγισμενη συσκευη!!

Λεγοντας τους οτι καινουργιο σημαινει σφραγισμενο!!

Οσοι δεν εχετε μιλησει μαζι τους μπορει και να παραλαβετε χωρις κουτι!!! :devil: :devil:

Το banggood από όσο ξέρω ακολουθεί συχνά την τακτική να βάζει δικά του κουτιά.

Δημοσ.

Σημερα εγινε η παραγγελια μου shipped και μου στειλανε ενα tracking number απο ενα ταχυδρομιο που πρωτη φορα βλεπω......το ταχυδρομειο του Λαος!!! :shock:  :shock:

Με το ΛΑΟΣ εμένα μου ήρθε σε 9 μέρες μετά τη πρώτη ενημέρωση :)

• Like 1
Δημοσ.

Το banggood από όσο ξέρω ακολουθεί συχνά την τακτική να βάζει δικά του κουτιά.

Βεβαια αυτο το κανει με κινεζικες εταιριες της πλακας....και λεει οτι βαζει δικια του συσκευασια για καλυτερη προστασια του προιοντος.

Επισης το αναγραφει στην περιγραφη. Στην περιγραφη του xiaomi  δεν λεει κατι τετοιο....

Για να δουμε...

Μου εχει στειλει και εμενα ενα tracking number.

Που μπορω να βρω πληροφοριες για το δεμα ξερει κανεις?

Δημοσ.

Με το ΛΑΟΣ εμένα μου ήρθε σε 9 μέρες μετά τη πρώτη ενημέρωση :)

Ακριβώς. Σήμερα παρέλαβα τέτοιο tracked δεματάκι από BG. Ταχύτατο.

GYAMGOw.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...