moustakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 θενκς τς το τσίμπησα και γω με στα 100.75 ευρώ αν κάποιος το χε το κινητό να μας προτείνει καμιά θήκη τζαμάκι και ρομ Πως γκενεν αυτο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν εγινε με εξαργυρωση ποντων είναι ασχετη και αδιαφορη η αναρτηση περι 100.75€ και μπερδευει(βαζει να ψάχνεται) οποιον την διαβαζει. 2
Kenny McCormick Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αν εγινε με εξαργυρωση ποντων είναι ασχετη και αδιαφορη η αναρτηση περι 100.75€ και μπερδευει(βαζει να ψάχνεται) οποιον την διαβαζει. Να εξαργύρωσα πόντους όπως είχα γράψει στο πάνω ποστ σόρρυ αν μπερδευτήκατε! 1
Red21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 1) Γιατί η revolut μου κάνει καλύτερη μετατροπή απ' ότι το BG (1.5€ πιο κάτω). Παρ' όλα αυτά δεν θα το αγοράσω γιατί όπως προείπα έχω πάρει το redmi note 2 για τον πατέρα μου (δυστυχώς). 2) Το BG πάντα δεχόταν Ελληνικές κάρτες. Όταν δεν έχω φορτωμένη Revolut ψωνίζω πάντα με την Ελληνική μου Visa. Μέσω PP μου ρίχνει άκυρο με όλες τις ελληνικές κάρτες. Δες το (2). Περνανε οι πληρωμες με ελληνικες καρτες δηλαδη (Πειραιως debit visa εχω)?? Μεσω paypal παντως με τιποτα δεν περναει πληρωμη στο banggood χωρις balance!!
Questioner Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Περνανε οι πληρωμες με ελληνικες καρτες δηλαδη (Πειραιως debit visa εχω)?? Μεσω paypal παντως με τιποτα δεν περναει πληρωμη στο banggood χωρις balance!! Στο BG μου έχουν περάσει 8/8 αγορές με visa debit της Πειραιώς. 3
Red21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εκανα και εγω μια παραγγελια χθες βραδυ με πληρωμη απευθειας με καρτα. Παιρνω βεβαια ενα παραξενο στατους στην παραγγελια που λεει "Ready to Procces"!! Μου εχει ερθει και ενα εμαιλ απο μια εταιρια (CyberSource) που εχει μια αποδειξη μεσα και ενα αλλο εμαιλ που λεει οτι η πληρωμη μου πρεπει να ελεγχθει απο την τραπεζα μου και θα ενημερωθω!! Τα χρηματα εντω μεταξυ εχουν δεσμευθει αμεσως απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο απο οτι βλεπω!! Ειναι νορμαλ ολα αυτα?? Τελικα εχει περασει η παραγγελια μου? Τι λενε οι πιο εμπειροι πελατες του banggood?? Υ.Γ. Προσφορα τελος απο οτι βλεπω η τιμη πλεον εχει αλλαξει!!
instinct21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εκανα και εγω μια παραγγελια χθες βραδυ με πληρωμη απευθειας με καρτα. Παιρνω βεβαια ενα παραξενο στατους στην παραγγελια που λεει "Ready to Procces"!! Μου εχει ερθει και ενα εμαιλ απο μια εταιρια (CyberSource) που εχει μια αποδειξη μεσα και ενα αλλο εμαιλ που λεει οτι η πληρωμη μου πρεπει να ελεγχθει απο την τραπεζα μου και θα ενημερωθω!! Τα χρηματα εντω μεταξυ εχουν δεσμευθει αμεσως απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο απο οτι βλεπω!! Ειναι νορμαλ ολα αυτα?? Τελικα εχει περασει η παραγγελια μου? Τι λενε οι πιο εμπειροι πελατες του banggood?? Υ.Γ. Προσφορα τελος απο οτι βλεπω η τιμη πλεον εχει αλλαξει!! απο banggood παραγγελνω συνεχώς με χρεωστική Πειραιώς! Κανένα απολύτως πρόβλημα! Μην ανησυχείς!
moustakias Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εγω εκανα παραγγελια μεσω paypal τελικα για να εχω δικαιωμα για dispute μιας και ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο banggood Συνολικα μου κοστισε 123 € μιας και ηταν 5€ περιπου η προμηθεια της paypal για να την φοστισω με το γνωστο κολπο. Υπαρχει ρε παιδια κανενας τροπος να περναμε λεφτα στο balance κανονικα ειτε απο καρτα ειτε απο λογαριασμο χωρις να μας περνει τοσο μεγαλη προμηθεια η paypal εστω και αν περιμενουμε μερικες ημερες....?
Dare-Devil Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εκανα και εγω μια παραγγελια χθες βραδυ με πληρωμη απευθειας με καρτα. Παιρνω βεβαια ενα παραξενο στατους στην παραγγελια που λεει "Ready to Procces"!! Μου εχει ερθει και ενα εμαιλ απο μια εταιρια (CyberSource) που εχει μια αποδειξη μεσα και ενα αλλο εμαιλ που λεει οτι η πληρωμη μου πρεπει να ελεγχθει απο την τραπεζα μου και θα ενημερωθω!! Τα χρηματα εντω μεταξυ εχουν δεσμευθει αμεσως απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο απο οτι βλεπω!! Ειναι νορμαλ ολα αυτα?? Τελικα εχει περασει η παραγγελια μου? Τι λενε οι πιο εμπειροι πελατες του banggood?? Υ.Γ. Προσφορα τελος απο οτι βλεπω η τιμη πλεον εχει αλλαξει!! Noρμαλ όλα και η cybersource είναι κορυφαία εταιρία e-commerce που ανήκει στην VISA . Εγω εκανα παραγγελια μεσω paypal τελικα για να εχω δικαιωμα για dispute μιας και ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο banggood Συνολικα μου κοστισε 123 € μιας και ηταν 5€ περιπου η προμηθεια της paypal για να την φοστισω με το γνωστο κολπο. Υπαρχει ρε παιδια κανενας τροπος να περναμε λεφτα στο balance κανονικα ειτε απο καρτα ειτε απο λογαριασμο χωρις να μας περνει τοσο μεγαλη προμηθεια η paypal εστω και αν περιμενουμε μερικες ημερες....? Γιατί δεν κάνεις revolut ; Ενα ευρώ προμήθεια σου παίρνει μόνο η τραπεζα σου εδω Ελλάδα ότι ποσο και αν στείλεις .
moustakias Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Noρμαλ όλα και η cybersource είναι κορυφαία εταιρία e-commerce που ανήκει στην VISA . Γιατί δεν κάνεις revolut ; Ενα ευρώ προμήθεια σου παίρνει μόνο η τραπεζα σου εδω Ελλάδα ότι ποσο και αν στείλεις . Η revolut δουλευει οπως η paypal? Εχω δικαιωμα για dispute οπως στην paypal και αν ναι εχει η revolut την δυναμικη να πιεσει τον πωλητη? Επίσης σε καταστηματα οπως και στο BG δεν εχω δει το σηματακι της revolut. πως γινεται να πληρωσω? Sorry πολλα off topic αν εχει καποιος την διαθεση να με πληροφορησει ας μου στειλει μυνηματακι μην γεμιζουμε το Thread
dali13gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Η Revolut είναι πιστωτική, τη δηλώνεις κανονικά στο PayPal. Κάνε αναζήτηση στο forum και θα βρεις πληροφορίες.
Dare-Devil Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Η revolut δουλευει οπως η paypal? Εχω δικαιωμα για dispute οπως στην paypal και αν ναι εχει η revolut την δυναμικη να πιεσει τον πωλητη? Επίσης σε καταστηματα οπως και στο BG δεν εχω δει το σηματακι της revolut. πως γινεται να πληρωσω? Sorry πολλα off topic αν εχει καποιος την διαθεση να με πληροφορησει ας μου στειλει μυνηματακι μην γεμιζουμε το Thread H revolut είναι ηλεκτρονική τράπεζα . Βγάζεις κάρτα Matercard προπληρωμένη και ηλεκτρονικό λογαριασμό. Συνδέεις την κάρτα με paypal . Το πλεονέκτημα πέρα απο το ότι δεν έχει προμήθειες σχεδόν για τίποτα και πρακτικά θα λεγα δεν έχει . Δεν σε πιάνουν capital controls γιατί η καρτα είναι βρετανική . Περισσότερα εδώ : http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/ Η Revolut είναι πιστωτική, τη δηλώνεις κανονικά στο PayPal. Κάνε αναζήτηση στο forum και θα βρεις πληροφορίες. Πιστωτική δεν είναι . 1
dali13gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πιστωτική δεν είναι . Εκ παραδρομής, χρεωστική ήθελα να γράψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις