Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ούτε καν πλησιάζει,η 430 είναι πολύ καλύτερη

βρήκες benchmarks να τις συγκρίνει? δεν βρήκα τίποτα εγώ δυστυχώς.

Δημοσ.

Εμένα τους δέχεται κανονικά χωρίς να τους μετατρέψω σε κουπόνι:

Kαι εμενα δεν δεχοταν τους ποντους χθες..

τωρα τους δεχεται ..!!!

ασχετο1: γιατι αφησες πληρωμη σε δολάρια?

ασχετο2: καρτες δεχεται? ή ακομα μονο paypal?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες σε εσας περναει πληρωμη απο καρτα στο paypal η μονο αν εχετε λεφτα στο balance?

Δημοσ.

Kαι εμενα δεν δεχοταν τους ποντους χθες..

τωρα τους δεχεται ..!!!

ασχετο1: γιατι αφησες πληρωμη σε δολάρια?

ασχετο2: καρτες δεχεται? ή ακομα μονο paypal?

1) Γιατί η revolut μου κάνει καλύτερη μετατροπή απ' ότι το BG (1.5€ πιο κάτω). Παρ' όλα αυτά δεν θα το αγοράσω γιατί όπως προείπα έχω πάρει το redmi note 2 για τον πατέρα μου (δυστυχώς).

2) Το BG πάντα δεχόταν Ελληνικές κάρτες. Όταν δεν έχω φορτωμένη Revolut ψωνίζω πάντα με την Ελληνική μου Visa. Μέσω PP μου ρίχνει άκυρο με όλες τις ελληνικές κάρτες.

Παιδες σε εσας περναει πληρωμη απο καρτα στο paypal η μονο αν εχετε λεφτα στο balance?

Δες το (2).

Δημοσ.

To τσίμπησα μαζί με ένα κουπόνι που μου χαν δώσει στα 109.60 ευρώ !!! Για να δούμε ! Πρώτη φορά αγοράζω απο το συγκεκριμένο κατάστημα !

Δημοσ.

Εχει κανενας κανενα κουπονι μηπως?

Κάνε subscribe στο newsletter τους εφόσον έχεις κάνει πρώτα εγγραφή στο site και θα σου στείλουν στο account σου κουπόνια εκπτώσεων . Απο αυτά θα σου στείλουν 2 κουπόνια 10 δολλάρια έκπτωση για παραγγελίες απο 100 δολλάρια και πάνω.

Θα τα βρεις στο account σου .

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά επειδή ψιλομπερδεύτηκα με τα specs του κινητού: έχει 1 sim, χωρίς sd και 16gb rom?

Και 4g χωρίς band 20 (800) όπως όλα τα xiaomi..... Απλή αναφορά για τους πελάτες της wind .... 

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο το 4G/Wind/800 εχει καταντησει αστειο. Φιλος με wind και ''μιζερο xiaomi χωρις μπαντα 800'' πιανει σε διπλασια μερη καραμπινατο 4g οταν εγω με voda παλευω το Edge να γινει HSDPA μπας και μπω πουθενα...

• Like 1
Δημοσ.

Αθήνα + Q + κινητό χωρίς μπάντα 800 = κανένα πρόβλημα σε τίποτα (προς το παρόν). Όποιος το χρειάζεται σε επαρχία ίσως τα πράγματα να αλλάζουν λίγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...