Lefteris235 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ε βάζεις έναν local proxy και βλέπεις τι στέλνει το κινητό.
ziaba Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 δεν ειναι προσφορα αφου πιο φθηνα παιζει στα κινεζομαγαζα
tstavrou Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 δεν ειναι προσφορα αφου πιο φθηνα παιζει στα κινεζομαγαζα Για δωσε λινκ.
mertaghon Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 το note 3 είναι εξ'ολοκλήρου από μέταλλο (πέρα από δύο κομμάτια) εννοείται ότι είναι καλύτερο από το παρωχημένο πια mi4. ειδικά από την έκδοση με τα 2gb/16gb που συζητάμε εδώ. θεμα κατασκευης δεν εθεσα εξωτερικα, αλλα εσωτερικα!ως προς τα μικρα επιμερους χαρακτηριστικα. το νοτε 3 δλδ λες να αλλαξε κατηγορια? θα το τσεκαρω,αλλα γενικα μπατζετ phone ειναι αυτα, με 200 δολλαρια αλλωστε ξεκινησαν,ενω τα mi με υπερδιπλασια. edit : mi4?παιζει πια meizu mx5 3/16 στα 205 δολλαρια στα καλα κινεζοκαταστηματα
Dare-Devil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει η τιμή !ΣΟΥΠΕΡ! Μπορεί να ναι μοντέλο του 2014 αλλά μην σας επηρρεάζει ! Ακόμα και τώρα τα specs του είναι πολύ καλά ! Το μόνο που με προβλημάτιζε αλλά ξεπεράστηκε είναι αν έχει σύχρονη version android και απο ότι είδα έχει βγει βγει official android 6 marshmallow !!!!!!!!!!!! Ρε τί τρελό ξεστοκάρισμα είναι αυτό; Δεν περίμενα ποτέ τέτοια πτώση τιμής . Δεν έχω λεφτά στην κάρτα... Μακάρι να προλάβω να το πάρω !!!! Snapdragon 801 διάφραγμα f 1.8 cmos αισθητήρας sony !!! Πολύ καλή κάμερα ακόμα και τώρα .Το πρώτο μου xiaomi κινητό και το δεύτερο προϊόν απο την εταιρία αυτή !(αν προλάβω) 1
Xander Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 θεμα κατασκευης δεν εθεσα εξωτερικα, αλλα εσωτερικα!ως προς τα μικρα επιμερους χαρακτηριστικα. το νοτε 3 δλδ λες να αλλαξε κατηγορια? θα το τσεκαρω,αλλα γενικα μπατζετ phone ειναι αυτα, με 200 δολλαρια αλλωστε ξεκινησαν,ενω τα mi με υπερδιπλασια. οκ εγώ κατάλαβα λάθος για την κατασκευή. το redmi note 3 pro έχει ξεφύγει από θέμα χαρακτηριστικών. snap 650 (καλύτερος σε όλα από τον 808 και καλύτερη gpu από τον 810), μπαταρία 4000Mah που προσφέρει άνετα ένα 7ώρο min sot, 3gb ram και μια αξιοπρεπής οθόνη. σε αυτά που χωλαίνει είναι το ηχείο και η κάμερα. το mi5 μπορεί να μην το φτάνει (κοστίζει τα διπλά ούτως ή άλλως) αλλά το Mi4 το ξεπερνάει σε κάθε κατηγορία (πλην της κάμερας)
vdeseris Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 οκ εγώ κατάλαβα λάθος για την κατασκευή. το redmi note 3 pro έχει ξεφύγει από θέμα χαρακτηριστικών. snap 650 (καλύτερος σε όλα από τον 808 και καλύτερη gpu από τον 810), μπαταρία 4000Mah που προσφέρει άνετα ένα 7ώρο min sot, 3gb ram και μια αξιοπρεπής οθόνη. σε αυτά που χωλαίνει είναι το ηχείο και η κάμερα. το mi5 μπορεί να μην το φτάνει (κοστίζει τα διπλά ούτως ή άλλως) αλλά το Mi4 το ξεπερνάει σε κάθε κατηγορία (πλην της κάμερας) Η adreno 510 είναι καλύτερη από την 430?
dali13gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 edit : mi4?παιζει πια meizu mx5 3/16 στα 205 δολλαρια στα καλα κινεζοκαταστηματα Καταλαβαίνεις ότι συνεχίζεις να είσαι άκυρος έτσι; Μιλάς για 70€ ακριβότερη συσκευή σε ένα θέμα που συζητάμε για προσφορά συσκευής στα 118€. Υπάρχει και το LG G3 στα 200€ από Ελλάδα και ένα κάρο άλλες συσκευές να τις πούμε όλες;
kosmasdel Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να συζητάμε αν αξίζει το Mi4 στα 120€ (ακόμα και με τα 2gb ram;) Προφανώς και το παίρνεις με κλειστά μάτια. Ο sd 801 ήταν από τις πιο ολοκληρωμένες υλοποιήσεις cpu και δεν αναφέρομαι στην "ωμή" δύναμη αλλά στην γενικότερη λειτουργία του. Καθ'όλα ισορροπημένη cpu. 5
Questioner Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Έκανα redeem τους πόντους που είχα πάρει από το πρωτοχρονιάτικο παιχνίδι του BG και η Revolut μου το βγάζει ακριβώς στα 99,09€ με την τρέχουσα ισοτιμία. Αν δεν είχα πάρει πριν 1,5 μήνα το Redmi Note 2 στον πατέρα μου κάπου στα 115€ σίγουρα θα το αγόραζα με κλειστά μάτια. 1
Xander Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Η adreno 510 είναι καλύτερη από την 430? έτσι νομίζω είχα διαβάσει σε ένα άρθρο. δεν το βρίσκω τώρα να κάνω παράθεση, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 οκ εγώ κατάλαβα λάθος για την κατασκευή. το redmi note 3 pro έχει ξεφύγει από θέμα χαρακτηριστικών. snap 650 (καλύτερος σε όλα από τον 808 και καλύτερη gpu από τον 810), μπαταρία 4000Mah που προσφέρει άνετα ένα 7ώρο min sot, 3gb ram και μια αξιοπρεπής οθόνη. σε αυτά που χωλαίνει είναι το ηχείο και η κάμερα. το mi5 μπορεί να μην το φτάνει (κοστίζει τα διπλά ούτως ή άλλως) αλλά το Mi4 το ξεπερνάει σε κάθε κατηγορία (πλην της κάμερας) Εκτός του γεγονότος πως είναι σε... άλλη κατηγορία. 5.5" vs 5.0". Μεγάλη διαφορά μεγέθους. Το προσωπικό μου ταβάνι είναι οι 5.0", άντε 5.2" με πολύ μικρά bezels.
leo066 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ούτε καν πλησιάζει,η 430 είναι πολύ καλύτερη έτσι νομίζω είχα διαβάσει σε ένα άρθρο. δεν το βρίσκω τώρα να κάνω παράθεση, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Έκανα redeem τους πόντους που είχα πάρει από το πρωτοχρονιάτικο παιχνίδι του BG και η Revolut μου το βγάζει ακριβώς στα 99,09€ με την τρέχουσα ισοτιμία. Αν δεν είχα πάρει πριν 1,5 μήνα το Redmi Note 2 στον πατέρα μου κάπου στα 115€ σίγουρα θα το αγόραζα με κλειστά μάτια. τι εννοείς γιατί έχω 2300 πόντους και δεν τους δέχεται ...τους μετέτρεψες σε κουπόνι;
Questioner Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 τι εννοείς γιατί έχω 2300 πόντους και δεν τους δέχεται ...τους μετέτρεψες σε κουπόνι; Εμένα τους δέχεται κανονικά χωρίς να τους μετατρέψω σε κουπόνι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις