Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σκορ του στο antutu ειναι κάπως χαμηλό?

Γύρω στα 40.000 το βλέπω. Στο πιο καινούργιο redmi3 χτυπάει 60.000.

Δεν ξέρω αν τα νούμερα λένε κάτι αλλά πρόκειται για παλιά ναυαρχίδα.

Το mi5 χτυπάει 133.000 ! Πάνω από s7 g5.

Από απόψεως καμερας , τί να προτίμησω?

Το μονοκαρτο ή το δικαρτο ?

Ίσως το μονοκαρτο έχει καλύτερη κάμερα.

Εμενα στο τελευταιο antutu και με περασμενη την ελληνικη ρομ εβγαλε 50κ.

Τα αλλα κινητα που γραφεις εχουν 4-5πλασιες τιμες οποτε ειναι λογικο να εχουν τετοιες βαθμολογιες

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμενα στο τελευταιο antutu και με περασμενη την ελληνικη ρομ εβγαλε 50κ.

Τα αλλα κινητα που γραφεις εχουν 4-5πλασιες τιμες οποτε ειναι λογικο να εχουν τετοιες βαθμολογιες

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μια και έχεις το κινητό , είσαι ευχαριστημένος από την κάμερα του ?

Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει ?

Δημοσ.

Πολυ καλο τηλεφωνο ειναι ειδικά για τα λεφτα του, αλλα για μενα τα εφαγε τα ψωμια του. Καλυτερα να ανεβει κάποιος στο note 3 pro που εχει πεσει στα 140€-150€

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μια και έχεις το κινητό , είσαι ευχαριστημένος από την κάμερα του ?

Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει ?

Σαν χρηστης dslr η φωτογραφικη των κινητων χρησιμοποιηται ελαχιστα απο εμενα.

Παρολα αυτα εχει πολυ καλη καμερα για κινητο.

Εκανε 3 εβδομαδες να φθασει στα χερια μου

Πολυ καλο τηλεφωνο ειναι ειδικά για τα λεφτα του, αλλα για μενα τα εφαγε τα ψωμια του. Καλυτερα να ανεβει κάποιος στο note 3 pro που εχει πεσει στα 140€-150€

Αν εξαιρεσεις το οτι ανεβαινεις σε μεγεθος καθως ειναι 5,5 ιντσες ναι το note 3 pro ειναι λίγο καλυτερο τηλεφωνο.

Εμενα παντως το να ξεπερασω τις 5 ιντσες σε μεγεθος ειναι απαγορευτικό μετα δεν με βολεύει.

Παντως αυτό που μου κανει εντυπωση ειναι η μπαταρια του. Με νορμαλ χρηση και παντα ανοιχτο ειτε wi-fi ειτε δεδομένα η μπαταρία του κραταει 3 μερες ανετα. Φανταζομαι το note 3 pro με 1000MhA παραπανω και πιο energy efficient επεξεργαστη πόσες μερες θα κρατάει η μπαταρία του......

• Like 1
Δημοσ.

Το antutu δεν λέει κάτι. Το κινητό είναι άριστο.

Ειδικά η κάμερα έχει εκπληκτικό hdr και ταυτόχρονα φωτεινή με f1.8

• Like 2
Δημοσ.

Το antutu δεν λέει κάτι. Το κινητό είναι άριστο.

Ειδικά η κάμερα έχει εκπληκτικό hdr και ταυτόχρονα φωτεινή με f1.8

συμφωνω ειδικα η μπροστα δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη.. εμενα με βαρια χρηση βγαζει μερα ανετα!

Δημοσ.

Καλημέρα στη παρέα !

Το εδώ ξαναρωτησει αλλά δεν πήρα σαφη απάντηση.

Το mi4 σκέτο έχει sony/samsung κάμερα και είναι μονοκαρτο. Λινκ: http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi4-5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-801-Quad-core-4G-Smartphone-p-1045950.html

Το mi4c είναι λίγο πιο ακριβό, έχει μάλλον αλλη κάμερα 13mp πίσω και είναι δικαρτο .λινκ:

http://www.banggood.com/XIAOMI-Mi4C-5-inch-4G-LTE-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-808-Hexa-core-Smartphone-p-1001359.html

Τι να προτιμησω ?

Με ενδιαφέρει το δικαρτο, αλλά μήπως το πρωτο έχει καλύτερη κάμερα? επειδή τη καμερς τη δουλεύω πολύ στη δουλεια μου. Είμαι σε δίλημμα....!

Please help!

Δημοσ.

Έχετε καμιά θήκη να προτείνετε σχετικά καλής ποιότητας?

Το περιμένω να έρθει και θέλω να παραγγείλω κάποια θηκούλα με παράθυρο, ώστε να το σηκώνω και χωρίς να την ανοίγω, 

Δημοσ.

SOS..

Έκανα ότι προτεινατε εδω με τις ρομ,εβαλα κανονικά την ελληνική και το κινητό φαινόταν να πετάει.

Μετά,το άφησα 2 μέρες στην άκρη μέχρι να κόψω τη σιμ από το παλιό κινητό και τ ρα που πάω να το ανοιξω παταω το κουμπί και δεν κανει τίποτα,το κραταω πατημένο 1 λεπτό και δεν κανει τίποτα.συνδεω το φορτιστή, πάλι τίποτα,δεν ανάβει κανένα λαμπάκι...προσπάθησα να κρατήσω πατημένο το vol+ και power ,πάλι τίποτα...

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω που το πηρα και του περασα την τελευταια rom απο miui hellas, μου παρουσιαζει το τεξη προβλημα!

Οταν μιλαω στο τηλ ενω τους ακουω παντα καμπανα, αυτοι με ακουνε μερικες φορες με διακοπες!

Να τονισω οτι εκανα clean install!

Και οτι δεν κραταει τη ρυθμιση noise suppresion απο 2 σε 1 μικροφωνο!!!!

Κανει σε κανεναν τπτ παρομοιο?!? Πργματικα ειναι κριμα να μη μπορω να μιλησω!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω που το πηρα και του περασα την τελευταια rom απο miui hellas, μου παρουσιαζει το τεξη προβλημα!

Οταν μιλαω στο τηλ ενω τους ακουω παντα καμπανα, αυτοι με ακουνε μερικες φορες με διακοπες!

Να τονισω οτι εκανα clean install!

Και οτι δεν κραταει τη ρυθμιση noise suppresion απο 2 σε 1 μικροφωνο!!!!

Κανει σε κανεναν τπτ παρομοιο?!? Πργματικα ειναι κριμα να μη μπορω να μιλησω!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Είναι γνωστό πρόβλημα - Bug της ΜΜ 6.0.1 (η ρύθμιση με τα μικρόφωνα). Αναμένουμε να διορθωθεί σε επόμενη έκδοση. Στο δικό μου τηλ. είχα το ίδιο και με το που γύρισα το τηλ. σε 3g (από 2g που ήταν) σχεδόν το πρόβλημα με τον ήχο εξαλείφθηκε.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωση για όποιον το χρειαστεί

Πήρα ένα ακόμη από BG (4ο στην σειρά για φίλο) αλλά ήρθε έκδοση Mi4 LTE-CU. Ο οδηγός που υπήρχει εδώ αφορούσε το CT οπότε δεν έπαιζε. Με τις δοκιμές κατέληξα να το έχω σε bootloop αλλά το έλυσα με fastboot recovery και μπήκε αρχικά η 6.0.1 MM multilanguage και μετά από πάνω έβαλα την ελληνική.

Σε αυτό το link θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες με Links αν το χρειαστείτε ποτέ. Είναι από το ελληνικό forum της Xiaomi όπου είχα ανοίξει ένα thread για βοήθεια αλλά τελικά το βρήκα μόνος μου

Κάθισα έγραψα έναν mini οδηγό οπότε σκέφτηκα να το βάλω στο thread για να βοηθηθούν όποιοι το χρειάζονται:

Είμαι σίγουρος πως υπάρχει πιο απλός τρόπος αλλά δεν τον ξέρω. Εγώ με διάφορες δοκιμές κατέληξα σε bootloop οπότε η πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη ήταν αδύνατη (no SD). Οπότε περιγράφω απλά τι έκανα εγώ και δούλεψε:

1. Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό.
(μεταφράζω)
- Κατέβασε την Developer Global για Mi4
- κάνε την αποσυμπίεση σε ένα φάκελο. ΠΡΟΣΟΧΗ είναι συμπιεσμένο αρχείο μέσα σε συμπιεσμένο. Άρα δυο φορές αποσυμπίεση. Χρησιμοποίησε το 7zip. Πρέπει να καταλήξεις σε κάτι σαν και αυτήν την φώτο.
- Βάζεις το κινητό σε Fastboot Mode (με κλειστό το κινητό πατάς power και volume down. Θα καταλήξει να δείχνει μια εικόνα το κινητό
- Εγκαθιστάς μετά το πρόγραμμα που έχει στο αρχικό Link (MIUI Flashing tool)
- Συνδέεις το κινητό στο PC
- τρέχεις το πρόγραμμα. Στο πάνω μέρος βάζεις το path που αποσυμπίεσες τα αρχεία
- Πατάς refresh και μετά Flash
- σε κανα 3λεπτο θα τελειώσει και θα κάνει reboot το κινητό
- ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ και μην αγχώνεσαι. Θα κάνει γύρω στα 10 λεπτά να κάνει boot
Πλέον έχεις την International MM (6.01)

2. Ελληνική MM 6.0.1
- Την κατεβάζεις από εδώ
(πρέπει να εγγραφείς στο forum για να δεις τα Links)
- Την σώζεις στο κινητό σου (όπως είναι χωρίς unzip)
- Τρέχεις το updater μέσα από το κινητό (είναι στον φάκελο tools)
- Πάνω δεξιά έχει 3 τελείες.Reboot σε recovery mode. Wipe Cache, Data, reset. Μετά reboot.Εγώ αυτό δεν το έκανα. Τα παιδιά στο forum πάντως λένε να γίνει
- ξανά στον updater και στις τελίτσες. Επιλέγεις local update. Διαλέγεις την rom και ΟΚ
- Περιμένεις άλλα 10 λεπτά να τελειώσει και είσαι ΟΚ*

* εγώ στο τέλος έκανα Wipe από το recovery

Είναι πιο εύκολο απ' ότι φαίνεται. Καλή επιτυχία

Επεξ/σία από matrixxx
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...