vdeseris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δεν το εχω το κινητο, για ενα φιλαρακι το εστησα, αλλα αν θυμαμαι καλα updater λεγοταν η εφαρμογη. Ειναι αυτη που κανει ota αναβαθμισεις
jason&jason Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το κατέβασα και μου λέει device not rooted. Πως το κάνω root??
batatoudis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εγώ την πρώτη εγκατάσταση της αγγλοκινέζικης rom από το link του bakosm την έκανα μέσω recovery, δηλαδή όπως πήγες να την κάνεις κι εσύ. Πρώτα όμως έκανα τα διάφορα clear cache, Dalvik cache κτλ από το recovery πριν ζητήσω να τρέξει το update.zip. Προτείνω: 1) Τσέκαρε ότι το zip κατέβηκε σωστά στον υπολογιστή και μεταφέρθηκε σωστά μέσα στο κινητό. 2) Κάνε τα clear cache κτλ πριν την εγκατάσταση της rom.
jason&jason Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παιδια οτι προσπαθεια και να εκανα δηλαδη ολα τα wipe τιποτα.Ακομα και update.zip ονομασα τη ρομ τιποτα... οταν φτανω στο install .zip δεν κανει τπτ.στο updater μου λεει no update found.μηπως δεν κανω κατι σωστα με τη ρομ οταν την περναω απ το pc στο κινητο.Η αληθεια ειναι οτι μου εβγαλε ενα μημυμα αν θελω να μπορει να ανοιξει το κινητο τα αρχεια σαν media files και αν πατησω ναι δεν την περναει οποτε αναγκαστικα παταω οχι.Αν μπορει να καταλαβει καποιος τι κανω λαθος γτ εχω απογοητευτει εντελως..
batatoudis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Υποθέτω έχεις σιγουρευτεί ότι το μοντέλο του κινητού είναι mi4 lte-ct. Δοκίμασες να ξανακατεβάσεις την rom από το link του bakosm σε περίπτωση που δεν κατέβηκε ολοκληρωμένη την πρώτη φορά? Υπάρχει περίπτωση να έχεις ήδη εγκατεστημένη κάποια μεταγενέστερη rom και όχι kitkat, οπότε να μην μπορεί να την εγκαταστήσει? Δυστυχώς κι εγώ δεν γνωρίζω περισσότερα. Πιθανώς αν απευθυνθείς στο ελληνικό miui forum τα παιδιά μπορούν να σε κατατοπίσουν καλύτερα..
giorpa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω για να παίξω με rom, ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο mi4 LTE από bangood δέχεται κανονικά και δουλέυει απροβλημάτιστα - rom με stock android (περιπου όπως των Nexus) - rom με windows 10 mobile
jason&jason Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Υποθέτω έχεις σιγουρευτεί ότι το μοντέλο του κινητού είναι mi4 lte-ct. Δοκίμασες να ξανακατεβάσεις την rom από το link του bakosm σε περίπτωση που δεν κατέβηκε ολοκληρωμένη την πρώτη φορά? Υπάρχει περίπτωση να έχεις ήδη εγκατεστημένη κάποια μεταγενέστερη rom και όχι kitkat, οπότε να μην μπορεί να την εγκαταστήσει? Δυστυχώς κι εγώ δεν γνωρίζω περισσότερα. Πιθανώς αν απευθυνθείς στο ελληνικό miui forum τα παιδιά μπορούν να σε κατατοπίσουν καλύτερα.. ναι το μοντελο ειναι πραγματι το mi4 lte ct. η android version που αναφερει ειναι η 7.2.4.0 kxgcnck. αν καποιος γνωριζει καποια λυση θα με βοηθουσε ιδιαιτερα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Συγγνωμη που ξαναρωταω αλλα ποια ειναι αυτη η εφαρμογη?? Ειναι η system updater η rom updater γιατι σκετο updater δεν βρηκα, και παλι ευχαριστω Το updater σε εμενα ηταν προεγκατεστημένο. Από εκεί έκανα τα updates. Από ποιό μαγαζί το πήρες?
newworld Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Mi4 lte-ct από bangood πέρασα κανονικά την Stable GTV 7330. Όταν είχε την πειραγμένη ρομ του banggood και μετά που πέρασα την κινέζικη - αγγλική ρομ το τηλ αναγνωρίστηκε και δούλεψε κανονικά με το Mi pc suite. Όταν έβαλα την Ελληνική stable 7330 και μετά δεν συνδέεται με το pc suite και ενώ είναι συνδεδεμένο το καλώδιο βγάζει μνμ συνδέστε το usb. Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζετε σαν άγνωστη συσκευή usb (δεν βρίσκει driver). Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? είναι φυσιολογικό? με τις προηγούμενες ρομ δούλευε κανονικά.
jason&jason Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το updater σε εμενα ηταν προεγκατεστημένο. Από εκεί έκανα τα updates. Από ποιό μαγαζί το πήρες? απο bangood.To βρηκα το updater αλλα παλι δεν βρισκει την ενημερωση 1
ninos30 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το updater by default κοιτάει ΟΤΑ (έτσι κάνεις την μεσαία αναβάθμιση). Πατάς κάπου πάνω αν θυμάμαι καλά και βγαίνει κάτι σαν το παρακάτω menu: Κάνεις browse το zip που έχεις κατεβάσει (και αντιγράψει στο root του κινητού) και το αφήνεις να ολοκληρωθεί. Παρεμπιπτόντως ήρθε και του φίλου που είχα παραγγείλει και σε μισή ωρίτσα ήταν έτοιμο με την ελληνική 6.01 (η οποία πάει σφαίρα). Ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες. Αξίζει πάρα πολύ σε αυτά τα χρήματα το κινητάκι. Y.Γ. το Mi4c έπεσε κι άλλο (κάτω από 130). http://www.banggood.com/XIAOMI-Mi4C-5-inch-4G-LTE-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-808-Hexa-core-Smartphone-p-1001359.html
newworld Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το updater by default κοιτάει ΟΤΑ (έτσι κάνεις την μεσαία αναβάθμιση). Πατάς κάπου πάνω αν θυμάμαι καλά και βγαίνει κάτι σαν το παρακάτω menu: Κάνεις browse το zip που έχεις κατεβάσει (και αντιγράψει στο root του κινητού) και το αφήνεις να ολοκληρωθεί. Παρεμπιπτόντως ήρθε και του φίλου που είχα παραγγείλει και σε μισή ωρίτσα ήταν έτοιμο με την ελληνική 6.01 (η οποία πάει σφαίρα). Ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες. Αξίζει πάρα πολύ σε αυτά τα χρήματα το κινητάκι. Y.Γ. το Mi4c έπεσε κι άλλο (κάτω από 130). http://www.banggood.com/XIAOMI-Mi4C-5-inch-4G-LTE-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-808-Hexa-core-Smartphone-p-1001359.html Καλημέρα, μπορείς να δεις αν το τηλ. συνδέεται στο Mi pc suite και το αναγνωρίζει κανονικά με την Ελληνική 6.01??? Εμένα με την Ελληνική stable 7330 δεν συνδέεται με τίποτα στο mi pc suite.
ninos30 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλημέρα και σε εσένα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω αφού το κινητό από προχθές είναι στα χέρια του φίλου μου. Και είναι παντελώς άσχετος για να πάρω να τον ρωτήσω. Θα κάνω πάντως μια απόπειρα Θα ήταν πάντως μια καλή ιδέα να ποστάρεις στο ανάλογο topic στο ελληνικό Xiaomi forum.
ekans Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 παρελαβα και γω πριν 2 μερες! πανεμορφο κινητο πραγματικα! τα updates γινονται πολυ γρηγορα με τους τροπους που εχουν αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες.. πολυ ωραια καμερα,πανεμορφη οθονη,γενικα δεν περιμενα να ναι τοσο καλο
stelrp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Το σκορ του στο antutu ειναι κάπως χαμηλό? Γύρω στα 40.000 το βλέπω. Στο πιο καινούργιο redmi3 χτυπάει 60.000. Δεν ξέρω αν τα νούμερα λένε κάτι αλλά πρόκειται για παλιά ναυαρχίδα. Το mi5 χτυπάει 133.000 ! Πάνω από s7 g5. Από απόψεως καμερας , τί να προτίμησω? Το μονοκαρτο ή το δικαρτο ? Ίσως το μονοκαρτο έχει καλύτερη κάμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις