ekans Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μιας και το θεμα αναφερετε στο mi4 του banggood και οπως λετε το στελνουν με μια ρομ που βαζουν οι ιδιοι, καποιος που εχει παραλαβει μπορει να φτιαξει εναν πληρη-αναλυτικοτατο οδηγο πως απο αυτην την ρομ θα φτασουμε στην ελληνικη του mi forum? ωστε να λειτουργουν και τα playstore και ολα.. μιας και πολλα ατομα περιμενουν απο banggod οπως και εγω 2, και εχω διαβασει πολλα αλλα ειναι μπερδεμα.. ενας αναλυτικος οδηγος θα βοηθουσε..
vdeseris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μιας και το θεμα αναφερετε στο mi4 του banggood και οπως λετε το στελνουν με μια ρομ που βαζουν οι ιδιοι, καποιος που εχει παραλαβει μπορει να φτιαξει εναν πληρη-αναλυτικοτατο οδηγο πως απο αυτην την ρομ θα φτασουμε στην ελληνικη του mi forum? ωστε να λειτουργουν και τα playstore και ολα.. μιας και πολλα ατομα περιμενουν απο banggod οπως και εγω 2, και εχω διαβασει πολλα αλλα ειναι μπερδεμα.. ενας αναλυτικος οδηγος θα βοηθουσε.. Έκανα ότι είπαν εδώ ο bakosm και ο Red21 και σε λιγότερο από μισή ώρα ήταν έτοιμο το τηλέφωνο. 1
thomason993 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Παιδιά έχει βρει κανείς το Mi4, την έκδοση με τα 3GB όμως, σε καλή τιμή από έμπιστο κινεζομάγαζο? Είτε 16 είτε 64 GB.. Το έχω ψάξει παντού αλλά δε το βρήκα.. βρήκα μόνο την OVERSEAS έκδοση η οποία όμως απ οτι κατάλαβα δεν υπιστηρίζει 4G, άρα δεν μου κάνει. Μόνο εδώ βρήκα την έκδοση με 3GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο στα 152€ σε αυτό το μαγαζί, αλλά φαίνεται too good to be true.. http://www.everbuying.net/product1179442.html Έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλύτερο μαγαζί?
dali13gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μια χαρά είναι το μαγαζί. Απλά ξεστοκάρουν και τα τελευταία.
thomason993 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Επειδή δεν έχω ξαναγοράσει από το συγκεκριμένο, είναι σίγουρο οτι θα είναι όντως αυθεντικές οι συσκευές κι όχι κλώνοι? Το λέω γιατί είναι μεγάλη η διαφορά στη τιμή σε σχέση με άλλα κινεζομάγαζα (gearbest, banggood,κτλ). Αν είναι όντως λόγω ξεστοκαρίσματος η χαμηλή τιμή τότε να πάω αύριο τράπεζα να βάλω λεφτά στη κάρτα
dali13gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Από αγνώστου ποιότητος πωλητή στο Aliexpress ή κανένα άγνωστο κινεζομάγαζο θα είχες φόβο για κλώνο, από το Everbuying δεν παίζει. Μπες και στο kimovil.com να δεις κι άλλα καταστήματα που μπορεί να το έχουν. Ρίξε και μια ματιά στο Mi4C, νομίζω είχε βγει και αυτό σε παρόμοια τιμή τελευταία.
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Σε προπαραγγελια το εχει, 15/7/2016 ξεκιναει να το στελνει Ειναι αξιοπιστο καταστημα αλλα συγκριτηκα με καποια αλλα ειναι λιγοτερο αξιοπιστο. Αυθεντικο θα ειναι αλλα το support μετραει πολυ
thomason993 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Οκ, αυτό θα ρωτούσα τώρα.. τι σημαίνει δηλαδή το presell που λέει στο site.. Θα κοιτάξω και στο kimovill και για το Mi4C που είπες.. Ευχαριστώ και τους 2 για το info!
newworld Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα πήρα το τηλ. από bangood. προσπάθησα να περάσω μέσω recovery την ελληνικη stable και μου γράφει faild to extract dir from system to /systemupdater διαδικασία εκλεισε με σφαλμα 7σφαλμα στην εγκατασταση του αρχειου zip/usbotg/xiaomi miui hellas 601 cancro stable v7330.zipPlease πεστε μου τι να κάνω????? θα τρελαθώ
vdeseris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα πήρα το τηλ. από bangood. προσπάθησα να περάσω μέσω recovery την ελληνικη stable και μου γράφει faild to extract dir from system to /system updater διαδικασία εκλεισε με σφαλμα 7 σφαλμα στην εγκατασταση του αρχειου zip/usbotg/xiaomi miui hellas 601 cancro stable v7330.zip Please πεστε μου τι να κάνω????? θα τρελαθώ Άνοιξε το zip στον υπολογιστή σου και κάνε ένα τεστ μήπως δεν κατέβηκε σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα σε bakos, red21, batatoudis, moustakias και sorry αν ξεχνάω κάποιον. Ακολούθησα τις παραπάνω οδηγίες και βάζοντας την τελευταία ελληνική μου χτύπαγε συνέχεια cant load android.core κτλ. Έκανα factory reset και παίζει απροβλημάτιστα από χθες.
newworld Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Άνοιξε το zip στον υπολογιστή σου και κάνε ένα τεστ μήπως δεν κατέβηκε σωστά. τελικά πέρασα πάλι την κινέζικη stable και μετά πάλι την ελληνική stable 7330 και την πήρε κανονικά. Στις γλώσσες έχει πολλές αυτή η ρομ δεν επρεπε να έχει μονο Ελλ. και Αγγλική???
jason&jason Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έκανα ότι είπαν εδώ ο bakosm και ο Red21 και σε λιγότερο από μισή ώρα ήταν έτοιμο το τηλέφωνο. Θα ήθελα αν ηταν εύκολο μια βοήθεια.Πήρα κι εγω το mi4 lte-ct. Όταν κατέβασα την ρομ σε μορφη .zip απ το link πήγα και την πέρασα κατευθείαν απο τον " Υπολογιστή μου" στο εικονίδιο του mi4 με copy paste.Ανοίγοντας μετα το κινητο με volume up power button πήγα στην επιλογη install update zip to system.Προφανώς κάτι κάνω λάθος γιατι όταν το επιλέγω και απλώς με γυρνάει στην πρώτη επιλογη "reboot" και προφανως δεν το φορτώνει. Αν μπορούσατε να μου εξηγήσετε τι κανω λάθος θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ευχαριστώ
vdeseris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μεσα απο την εφαρμογη updater κανεις τις αναβαθμισεις
jason&jason Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Συγγνωμη που ξαναρωταω αλλα ποια ειναι αυτη η εφαρμογη?? Ειναι η system updater η rom updater γιατι σκετο updater δεν βρηκα, και παλι ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις