moustakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Οσοι παραγγέλνουν το mi4 θα πρέπει να γνωρίζουν και συγγνώμη αν θα αγχώσω μερικούς που ήδη το περιμένουν, αλλα το θέμα με το μικρόφωνο (προβληματική συνομιλία) είναι γεγονός και απασχολεί κάποια mi4 απο την 1η στιγμή που θα τα ανοιξετε... Παλαιότερα βεβαια απασχολούσε ίσως και 1 στα 2 μοντέλα τώρα στις καινούργιες παρτιδες μάλλον εχει εξαλειφθεί. Πρεπει να ειναι θεμα software. Καποια στιγμη το εκανε και εμενα δεν λειτουργουσε καθολου το μικροφωνο ουτε σε τηλεφωνημα ουτε σε βιντεο. Εκανα μια επανεκινηση και εφτιαξε. Δεν ξερω τι κολλημα επαθε
greekn1c Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moυ χε κάνει και μένα κάτι περίεργα αλλά όταν διέγραψα την cache του Contacts Storage έστρωσε..το έχω αναφέρει και πιο πάνω. Την διεγραψα και εγω διαβαζοντας το μηνυμα σου αλλ παλι δεν ανοιγει .Κανει πως ανοιγει και κλεινει αμεσως . Μπορεις να μου πεις που ειναι μηπως κανω κατι λαθος?? Εγώ που είχα την έκδοση LTE-CT, αφού αναβάθμισα με ΟΤΑ στην κινέζοαγγλική marshmallow μετά πέρασα κατευθείαν την ελληνική stable rom με update.zip, δεν χρειάστηκε ενδιάμεσα να αλλάξω την recovery. Ελπίζω ότι δεν έκανα κάπου λάθος, πάντως το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά (τουλάχιστον έτσι μου λέει ο κουμπάρος, πιστεύω να καταλάβει αν κάτι δεν πάει καλά καθώς ολίγον τι άσχετος...) Ποια ελληνικη εβαλες ? μπορεις να βαλεις link? Ευχαριστω
Kenny McCormick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Την διεγραψα και εγω διαβαζοντας το μηνυμα σου αλλ παλι δεν ανοιγει .Κανει πως ανοιγει και κλεινει αμεσως . Μπορεις να μου πεις που ειναι μηπως κανω κατι λαθος?? Aν μπορείς δοκίμασε να διαγράψεις και ξαναπεράσεις το playstore και τα google services με apk το είχε κάνει ένας φίλος και δούλεψε. 1
ekans Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 καλησπερα να ρωτησω! παραγγειλα ενα απο banggood πριν 3 μερες το οποιο βλεπω στο track οτι το εστειλαν απο λαος. αν παραγγειλω ενα δευτερο που θελω στην ιδια διευθυνση υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τελωνειο?
batatoudis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Την διεγραψα και εγω διαβαζοντας το μηνυμα σου αλλ παλι δεν ανοιγει .Κανει πως ανοιγει και κλεινει αμεσως . Μπορεις να μου πεις που ειναι μηπως κανω κατι λαθος?? Ποια ελληνικη εβαλες ? μπορεις να βαλεις link? Ευχαριστω Έβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.3.2.0 Το thread για την κάθε σειρά stable υπάρχει στην ελληνική κοινότητα του miui (συγκεκριμένα για τις 7.3 βρίσκεται στο 1ο post του Site: thread όπου σε ενδιαφέρει το Mi-4 Cancro). Θα πρέπει να είσαι γραμμένος στο site για να δεις το κατάλληλο link. Δεν το βάζω απευθείας εδώ ως ένδειξη σεβασμού στον κόπο των παιδιών που δουλεύουν για τις rom. Υπόψιν πως είναι καλό πριν το κάθε update να βλέπεις και σχόλια χρηστών για τυχόν δυσλειτουργίες που θα ήθελες να αποφύγεις. Για το πρόβλημα που αναφέρεις, δίχως να είμαι και πολύ σχετικός, έκανες τα διάφορα clear cache, Dalvik cache κτλ από το recovery πριν περάσεις την rom? 1
greekn1c Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Γραφτηκα στο miui και εκανα την αναβαθμιση και ολα καλα !!!!!!! 1
Kenny McCormick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω και γω κάτι αν ξέρετε ξαφνικά ενώ είχα τις Επαφές αποθηκευμένες με ονοματεπώνυμο μου κόψε γράμματα π.χ. Αναγνώστης Αναγνωστόπουλος το κανε Αναγνώστης Ανα
fallen4ngel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Συγνωμη που το ξεθαβω καπως το θεμα αλλα για αγορα απο BangGood τι αποστολη να βαλω για να εχω καπως το κεφαλι μου ησυχο με το τελωνειο;;; Δινει 2 επιλογες: Air parcel registered EMS Express Mail Μαλλον την πρωτη?
NektariosMpalis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Πολυυ καλο κινητο το πηρα απο ελλαδα βγηκε λιγο ακριβο αλλα αξιζε
thomason993 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ένας φίλος ψάχνει για κινητό που να κάνει τα βασικά (ιντερνετ, κανα βιντεάκι youtube, facebook, viber και κανα pdf για διαβασμα) χωρίς να κολλάει όμως.. ούτε μετά από 1 χρόνο χρήσης.. Αυτή τη στιγμή έχει το LG optimus L9 II και του την έχει δώσει ήδη, δεν βγήκε καλό γι αυτά που ήθελε οπότε θα το αλλάξει.. Το ερώτημα είναι, το mi4 ή το redmi 3 pro, θα ανταπεξέλθουν σε αυτές τις απαιτήσεις χωρίς να αρχίσουν τα κολλήματα μετά από ένα 6μηνο? Θα δει διαφορά από το LG που έχει τώρα?
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Οποιοδήποτε από τα δύο. Και βασικά, οποιοδήποτε με 2GB RAM και έναν αξιοπρεπή επεξεργαστή. Μην ξεχνάς ότι το Mi4 ήταν ναυαρχίδα μόλις πριν 2 χρόνια οπότε φυσάει.
thomason993 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Οποιοδήποτε από τα δύο. Και βασικά, οποιοδήποτε με 2GB RAM και έναν αξιοπρεπή επεξεργαστή. Μην ξεχνάς ότι το Mi4 ήταν ναυαρχίδα μόλις πριν 2 χρόνια οπότε φυσάει. Είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.. απλά θέλει να είναι και καλή κατασκευή ποιοτικά, π.χ. εγώ που πήρα το s3 που ήταν ναυαρχίδα του 2012 μέχρι σήμερα δουλεύει ρολόι και είναι πολύ καλό ποιοτικά ενώ το LG που ήταν και πιο φρέσκο μοντέλο με παρόμοιο hw τα χει φτύσει ήδη.. Επειδή λοιπόν το mi4 ήταν ναυαρχίδα, αν και παλιότερο τον ψήνει πολύ.. συν οτι είναι φθηνότερο. Εσύ ποιό θα πρότινες με βάση αυτά τα κριτήρια?
dali13gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πραγματικά όποιο και να πάρει δεν θα έχει πρόβλημα. Στα συν του Mi4 ή FHD οθόνη αντί HD του Redmi αλλά το άλλο έχει 3GB RAM, παίρνει κάρτα μνήμης, έχει fingerprint sensor και σαφώς καλύτερη μπαταρία. Όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής, επειδή τα είχα και τα δύο όπως και το Galaxy S3 που λες, είναι μακράν καλύτερα και τα δύο. Το Mi4 ναι μεν έχει πλαστικό καπάκι πίσω αλλά είναι απίστευτη κατασκευή. Το Redmi είναι μεταλλικό, επίσης πολύ καλή ποιότητα με τα αρνητικά των γρατσουνιών αν δεν του βάλει κάποια θήκη. Τέλος, το Redmi είναι πιο future-proof από πλευράς αναβαθμίσεων και λόγω μνήμης και λόγω παλαιότητας του Mi4. Επαναλαμβάνω όμως, όποια από τις δύο και να διαλέξει για τη χρήση που αναφέρεις θα είναι μία χαρά. Βασικά μπορεί να πάθει και σοκ μετά το L9 που είχε 2
thomason993 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πραγματικά όποιο και να πάρει δεν θα έχει πρόβλημα. Στα συν του Mi4 ή FHD οθόνη αντί HD του Redmi αλλά το άλλο έχει 3GB RAM, παίρνει κάρτα μνήμης, έχει fingerprint sensor και σαφώς καλύτερη μπαταρία. Όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής, επειδή τα είχα και τα δύο όπως και το Galaxy S3 που λες, είναι μακράν καλύτερα και τα δύο. Το Mi4 ναι μεν έχει πλαστικό καπάκι πίσω αλλά είναι απίστευτη κατασκευή. Το Redmi είναι μεταλλικό, επίσης πολύ καλή ποιότητα με τα αρνητικά των γρατσουνιών αν δεν του βάλει κάποια θήκη. Τέλος, το Redmi είναι πιο future-proof από πλευράς αναβαθμίσεων και λόγω μνήμης και λόγω παλαιότητας του Mi4. Επαναλαμβάνω όμως, όποια από τις δύο και να διαλέξει για τη χρήση που αναφέρεις θα είναι μία χαρά. Βασικά μπορεί να πάθει και σοκ μετά το L9 που είχε Οκ, του στέλνω copy paste το μήνυμά σου.. ήσουν κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις