Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπόψιν ότι αρχικά το κινητό μου ήρθε με μια ελληνική dev rom (kitkat) εγκατεστημένη από το vickmall. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, το αναφέρω όμως για κάθε ενδεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα:

1) το κινητό (μοντέλο LTE-CT) ήρθε με την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.12.13

2) πέρασα μέσω recovery (με update.zip) την rom που υπέδειξε ο bakosm

3) πέρασα με την αυτόματη αναβάθμιση την rom που εμφάνισε στα updates το κινητό (marshmallow)

4) πέρασα μέσω recovery (με update.zip) την τεέυταία stable rom της ελληνικής κοινότητας miui

Πουθενά παραπάνω δεν χρειάστηκε να κάνω μεμονωμένα αλλαγή recovery.

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πολυ περιοριστικα τα 16γιγα δυστυχως. 

Γλυκοκοιτουσα το mi4 αλλα χωρις microsd ειναι σκοτωμα...  εινια πανεμορφο και με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης αλλα..

Δημοσ.

Μήπως εχει προβλημα με το δικτυο γιατι στην έκδοση που ανέβασες αναφέρει: This phone will only work with 2G: GSM

lol συνεχίζει μετά: This phone will only work with 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA B1/2/5/8; 4G: FDD-LTE B1/3/7, TDD-LTE B38/39/40/41

Δημοσ.

Στην αρχη τις καταχώρησης γράφει αυτο που έβαλα, στα αναλυτικα στοιχεία του τηλεφωνου αναφέρει και ταλλα δίκτυα και μου ειναι κάπως περίεργο γιατι δεν το γράφει στα αλλα xiaomi

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι οι κάμερες είναι ίδιες ?

Στο Αρχικό μοντέλο γράφει για sony exmor 13mp πισω και 8mp μπροστά.

Δημοσ.

Καλησπέρα !!

Χθες άρχισα να ασχολούμαι με το Mi4 LTE-CT. Διάβασα όσα λέτε . Πέρασα επίσιμη rom kitkat για το CT  και μετά την τελευταία ΜΜ όπως γράφουν μερικοί εδω μέσα . 
Το θέμα είναι ότι για την Ελληνική ρομ απο το ελληνικό φόρουμ έχω κάποιους ενδοιασμούς-άγνιοια όσον αφορά θέματα ασφαλείας .
Να μείνω με την official ή να περάσω την rom την Ελληνική;
Επίσης γίνεται στην υπαρχουσα ρομ που χει μονο κινέζικα και αγγλικά να περάσω ελληνικό πληκτρολόγιο ; 

Δημοσ.

Νομίζω πως από τη στιγμή που τα κατάφερες ως εδώ, είναι σκόπιμο να πας στην ελληνική. Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά (από τα λίγα που ξέρω) ενώ εκτιμώ πως σε θέματα ασφαλείας τα πράγματα θα είναι καλύτερα από την κινέζικη rom καθώς αφαιρούνται και διάφορες κινέζικες εφαρμογές.

Πιστεύω κάποιοι φίλοι εδώ μέσα που γνωρίζουν περισσότερα θα σε κατατοπίσουν καλύτερα.

Δημοσ.

Βασικά έχω ένα σοβαρό θέμα !  Πάω να ανοίξω το google play .  Δεν ανοίγει . Πάει να το ανοίξει και κλείνει αμέσως. 
Εκανα και hard reset την συσκευή ! Τίποτα δεν γίνεται . ...  :-(

Δημοσ.

Βασικά έχω ένα σοβαρό θέμα !  Πάω να ανοίξω το google play .  Δεν ανοίγει . Πάει να το ανοίξει και κλείνει αμέσως. 

Εκανα και hard reset την συσκευή ! Τίποτα δεν γίνεται . ...  :-(

Moυ χε κάνει και μένα κάτι περίεργα αλλά όταν διέγραψα την cache του Contacts Storage έστρωσε..το έχω αναφέρει και πιο πάνω.

Δημοσ.

Οσοι παραγγέλνουν το mi4 θα πρέπει να γνωρίζουν και συγγνώμη αν θα αγχώσω μερικούς που ήδη το περιμένουν, αλλα το θέμα με το μικρόφωνο (προβληματική συνομιλία) είναι γεγονός και απασχολεί κάποια mi4 απο την 1η στιγμή που θα τα ανοιξετε...

Παλαιότερα βεβαια απασχολούσε  ίσως και 1 στα 2 μοντέλα τώρα στις καινούργιες παρτιδες μάλλον εχει εξαλειφθεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...