Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω σφραγισμενο αν εχει παραλαβει καποιος και το μετανιωσε ας στειλει pm :)

Καλα σφραγισμενο δεν το πηραμε ουτε εμεις...:P

Γιατι δεν το κανεις μια παραγγελια. Οι χρονοι που φθανει ειναι πολοι γρηγοροι

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί δεν είναι σφραγισμένα μήπως είναι μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμένα; Γιαυτό και τόσο φτηνά;

Δημοσ.

Γιατί δεν είναι σφραγισμένα μήπως είναι μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμένα; Γιαυτό και τόσο φτηνά;

Οι κινέζοι τα ανοίγουν για να τσεκαρουν αν όλα δουλεύουν ρολόι. Θέλουν να είναι σίγουροι οτι το προϊόν που θα φτάσει στα χέρια σου δεν θα είναι dead on arrival.
Δημοσ.

Να πω και γω πως πέρασα εύκολα και απροβλημάτιστα (παρότι άσχετος) το marshmallow (7.3.2 greek) απλά κατεβάζοντας την ρομ που πόσταρε πιο πάνω ο συμφορουμίτης και κάνοντας διαδοχικά update.
Μου βγαλε ένα πρόβλημα με το Google Play αλλά διέγραψα την cache του Contacts Storage και έστρωσε.

• Like 2
Δημοσ.

Ένα ευχαριστώ κι από μένα στον bakosm για τη rom που υπέδειξε. Την πέρασα μέσω recovery στο κινητό, μετά έκανα ένα update που εμφάνιζε μέσα από το λειτουργικό και στη συνέχεια την τελευταία ελληνική stable πάλι μέσω recovery.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Μια μικρή βοήθεια. Επειδή θα το παραγγείλω αύριο για έναν φίλο, τους λέω να το στείλουν ως έχει το κινητό; Να μην πειράξουν δλδ την ROM; Ή όπως και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Μια μικρή βοήθεια. Επειδή θα το παραγγείλω αύριο για έναν φίλο, τους λέω να το στείλουν ως έχει το κινητό; Να μην πειράξουν δλδ την ROM; Ή όπως και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

όταν έκανα εγώ την παραγγελία, τους ζήτησα να μου στείλουν σφραγισμένη συσκευασία με την εργοστασιακή

κινεζο-αγγλική rom της xiaomi και μου είπαν δεν γίνετε.

Δημοσ.

Οι κινέζοι τα ανοίγουν για να τσεκαρουν αν όλα δουλεύουν ρολόι. Θέλουν να είναι σίγουροι οτι το προϊόν που θα φτάσει στα χέρια σου δεν θα είναι dead on arrival.

Τόσο "αξιόπιστη και ποιοτική εταιρία" η xiaomi χρειάζεται τέτοιος έλεγχος από τον πωλητή?

Δημοσ.

Τόσο "αξιόπιστη και ποιοτική εταιρία" η xiaomi χρειάζεται τέτοιος έλεγχος από τον πωλητή?

Όσο αξιόπιστες είναι όλες. Για δική του εξυπηρέτηση το κάνει ο πωλητής για να μην μπαίνει στη διαδικασία και αυτός και ο αγοραστής για επιστροφές και refund.

• Like 1
Δημοσ.

όταν έκανα εγώ την παραγγελία, τους ζήτησα να μου στείλουν σφραγισμένη συσκευασία με την εργοστασιακή

κινεζο-αγγλική rom της xiaomi και μου είπαν δεν γίνετε.

Για το "check" δεν με πειράζει που θα το ανοίξει. Απλά με ενδιαφέρει να πάει "εύκολα" στην 6.01 (ΜΜ) γιατί όπως ίσως κατάλαβες θα αναλάβω εγώ να το κάνω :) Γιαυτό ρωτάω αν τους ζητήσω να μην πειράξουν την ROM. Ή και για αυτό σου είπαν ότι δεν γίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το "check" δεν με πειράζει που θα το ανοίξει. Απλά με ενδιαφέρει να πάει "εύκολα" στην 6.01 (ΜΜ) γιατί όπως ίσως κατάλαβες θα αναλάβω εγώ να το κάνω :) Γιαυτό ρωτάω αν τους ζητήσω να μην πειράξουν την ROM. Ή και για αυτό σου είπαν ότι δεν γίνεται;

για την ROM (τους ζήτησα να αφήσουν τη μαμά ρομ) μου είπαν πιο μεγάλο ΟΧΙ και από αυτό του 1940!!! 

Επεξ/σία από newworld
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όποιος μπορεί μια μικρή βοήθεια! Μου ήρθε πριν κάτι μέρες το κινητό και έκανα ότι είπατε παραπάνω, πέρασα chinese 4.4 και μετά απο κει με ΟΤΑ ανέβηκε σε marshmallow. Πάω όμως να αλλάξω την recovery σε twrp προκειμένου να φλασαρω μετά την ελληνική ρομ και δεν με αφήνει, μου βγάζει error "update.zip signature verification failed". Κάνατε κάτι αλλο; Φλασάρατε την ελληνική μέσω άλλου recovery?

Δημοσ.

Εγώ που είχα την έκδοση LTE-CT, αφού αναβάθμισα με ΟΤΑ στην κινέζοαγγλική marshmallow μετά πέρασα κατευθείαν την ελληνική stable rom με update.zip, δεν χρειάστηκε ενδιάμεσα να αλλάξω την recovery. Ελπίζω ότι δεν έκανα κάπου λάθος, πάντως το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά :) (τουλάχιστον έτσι μου λέει ο κουμπάρος, πιστεύω να καταλάβει αν κάτι δεν πάει καλά καθώς ολίγον τι άσχετος...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...