Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλέ μου η εκδοση που εχεις είναι σαν custom του bangood δεν υπάρχει επίσημα,όπως πολύ ωραία γράφει ο φίλος batatoudis απο πανω διάβασε καλά αυτά που σου παραθέτει στα λινκ για να ενημερωθείς...Το πρωτο λινκ έχει την λύση σου και το δεύτερο προβλήματα διάφορα που αντιμετώπισαν κάποιοι,η λύση είναι στο πρώτο

Βεβαιώσουν οτι εχεις το mi4 lte-ct και κατέβασε αυτή την Ρομ στην βάζω για να μην ψαχνεις στα κινεζικα

http://bigota.d.miui.com/V7.1.5.0.KXGCNCK/miui_MI4LTECT_V7.1.5.0.KXGCNCK_bb156c547c_4.4.zip

Είναι απο το επισημο κινεζικό miui και είναι μια παλιά κιτ κατ ,την κατεβαζεις την κανεις εγκατάσταση απο το κινητό και απο εκεί και πέρα θα σου έρθουν μονές τους ενημερωσεις ota ως την επίσημη 6.01 της xiaomi και μετα μπορείς να βάλεις την ελληνικά απο το ελληνικό φορουμ.

Το εκανα πρόσφατα αφού μου έφαγε κανένα 2 μέρες ψαξιματος ,το mi4 lte-ct μονο έτσι γινεται

Απλα διάβασε τα λινκ να βεβαιώσεις πως ξέρεις τι κανεις...

Φιλε με γλυτωσες απο απιστευτο ψαξιμο να ξερεις (και αλλους φανταζομαι!!)........να σε καλα!!!! :-)  :-)

Περαστε την rom που δινει ο φιλος.....καντε τα ota updade που σας βγαζει αυτοματα μεχρι να φτασετε στην 6.0.1 και περαστε στο καπακι την τελευταια ελληνικη rom!!!

Ετσι το εκανα εγω πολυ γρηγορα και χωρις κανενα προβλημα!!!

Υ.Γ. Μολις περασετε την ελληνικη καντε και ενα factory reset να στρωσει η συσκευη και ειστε πανετοιμοι για σουζες!!! :-D

• Like 2
  • Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να σαι καλά έτσι είναι και ο μόνος τροπος ψαγμενο αρκετα για το mi4 lte-cu αλλά πρεπει πρωτα να τα κανεις όλα για τους λόγους που ανεφερα.Το κινητό είναι εξαιρετικό και η τιμή τέλεια!! Αρκεί να κανεις αυτά και να περάσεις την ελληνική.

Δημοσ.

Πραγματικα εξαιρετικο για αυτα τα λεφτα (αφου ελεγα να το δωσω και το μετανιωσα!!)!!!

Δεν βλεπω καμια αξιοσημειοτη διαφορα ταχυτητας σε πραγματικη χρηση απο συσκευες που κοστιζουν οχι τα διπλα......αλλα τα τριπλα λεφτα!!! :shock:

Τεινω στο οτι ο γερο801 ειναι ισως ο καλυτερος και πιο απροβληματιστος επεξεργαστης που εχει βγαλει η Qualcomm ever!! :confused:

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ ελπίζω να μην το μετανιωσω ειμουν ανάμεσα στο xiaomi redmi 3 pro που ήταν 35 ευρώ πιο ακριβό.

Δημοσ.

καλησπερα σκεφτομαι να παραγγειλω και εγω ενα.. για την παραγγελεια μπορειτε να μου προτεινετε τι να επιλεξω για να μην μπλεξει σε κανενα τελωνειο?

να βαλω: Add Shipping Insurance to your order?
και αυτο?

Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.)

και free shipping?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Free shipping οπωσδήποτε.

Δεν εβαλα κάτι αλλο και δεν ειχα καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Free shipping οπωσδήποτε.

Δεν εβαλα κάτι αλλο και δεν ειχα καποιο προβλημα.

ποσες μερες εκανε συνολικα? μαζι με μη εργασιμες?

Επισκέπτης
Δημοσ.

10/5 έκανα την παραγγελια.

14/5 το έστειλαν.

27/5 έφτασε.

30/5 παρέλαβα (λόγω ΣΚ)

Δημοσ.

καλησπερα σκεφτομαι να παραγγειλω και εγω ενα.. για την παραγγελεια μπορειτε να μου προτεινετε τι να επιλεξω για να μην μπλεξει σε κανενα τελωνειο?

να βαλω: Add Shipping Insurance to your order?

και αυτο?

Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.)

και free shipping?

Εγω θα σου προτεινα να το παρεις απο vickmall αν το εχει ακομα προσφορά.

Είναι πιο αξιοπιστο καταστημα.

Μπορει να ειναι και η μη CT εκδοση που μας ταλαιπορησε.

Δημοσ.

Από vickmall παρήγγειλα εγώ στις 19/5 και το tracking δείχνει ότι το κινητό είναι Κέντρο Διαλογής Αττικής.

Ακριβής έκδοση κινητού μπορώ να πω όταν το πάρω στα χέρια μου, η συννενόηση πάντως με το vickmall ήταν ότι θα μου έβαζαν μια παλιότερη rom (kitkat) της ελληνικής κοινότητας που χρησιμοποιούν για εμάς! (συγκεκριμένα την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.12.13 αν αυτό βοηθά στο να καταλάβουμε ποια έκδοση κινητού στέλνουν)

Δημοσ.

Με κίνδυνο να είμαι offtopic, απλώς θέλω να ενημερώσω καθώς υπήρχαν φίλοι που ενδιαφέρθηκαν εδώ μέσα.

Τελικά παραγγελία από vickmall στις 19/5 έφτασε ήδη στην πόλη μου 1/6 (επαρχία), πρώτη φορά τόσο γρήγορα.

Το κινητό γράφει τα παρακάτω στοιχεία για όσους τυχόν ενδιαφέρθηκαν:

Model number: MI4 LTE-CT

Android version 4.4.4

Miui version MIUI7 by xiaomi-miui.gr, GTV 5.12.13 / Beta

Συνεπώς και εδώ μάλλον πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφηκε στα προηγούμενα post για το πέρασμα της τελευταίας ελληνικής rom, καθώς το μοντέλο είναι το LTE-CT. Φαίνεται αυτό περισσεύει στην Κίνα και το στέλνουν αβέρτα (banggood, vickmall).

Δεν ξέρω αν θα γίνει η αναβάθμιση, εξαρτάται από τον φίλο για τον οποίο το παρήγγειλα.

Κατά τα λοιπά πολύ όμορφο τηλέφωνο (στο λευκό) με ωραία υλικά και φινίρισμα για τα δικά μου γούστα, δίχως όμως να είμαι εξπέρ του είδους.

• Like 2
Δημοσ.

ψαχνω σφραγισμενο αν εχει παραλαβει καποιος και το μετανιωσε ας στειλει pm :)

Δημοσ.

ψαχνω σφραγισμενο αν εχει παραλαβει καποιος και το μετανιωσε ας στειλει pm :)

Κοίτα και στις αγγελίες αν και είναι μερικοί εξυπνακιδες που το πήραν στα 118 και τώρα το δίνουνε με καπέλο στα 150.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...