Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφορικά με τη rom, ανάλογα με την έκδοση που ήδη φοράει το κινητό (δηλαδή kitkat ή ΜΜ), ίσως να βοηθήσει ο σύντομος διάλογος μου στην Link.png Site: ελληνικήκοινότητα του miui . Ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά εκεί για τη βοήθεια που δίνουν!

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερώτηση τη μπαταρία την αφήνουμε να φόρτιση πολλές ώρες όπως παλιότερα ή δεν έχει σημασία;

2016 και ακόμη υπάρχει αυτό το debate? :-P

Δεν χρειάζεται να την αφήσεις.

Δημοσ.

Μετα απο πολυ προσπαθεια και διαβασμα να πω οτι ουτε εγω καταφερα να περασω αλλη ρομ.....

Μου βγαζει ενα σφαλμα οταν παω να φλασαρω την fastboot rom.

Αν καποιος αλλος αγορασε συσκευη απο το banggood και τελικα εβγαλε ακρη ας μας δωσει τα φωτα του 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως σου έστειλαν την έκδοση Mi4 LTE-CT? Δοκίμασες να κάνεις αυτό που αναφέρει ο φίλος Link.png Site: εδώ ?

Επίσης διάβασε μέχρι τέλους και Link.png Site: αυτό

Εννοείται πάντα υπ' ευθύνη σου καθώς κανείς δεν εγγυάται το αποτέλεσμα.

Επεξ/σία από batatoudis
  • Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε @batatoudis.

Το ψαχνω αμεσως να ενημερωσω και τους αλλους.

Εχω κανει τα παντα και δυστηχως δεν τα εχω καταφερει

Δημοσ.

Φιλέ μου η εκδοση που εχεις είναι σαν custom του bangood δεν υπάρχει επίσημα,όπως πολύ ωραία γράφει ο φίλος batatoudis απο πανω διάβασε καλά αυτά που σου παραθέτει στα λινκ για να ενημερωθείς...Το πρωτο λινκ έχει την λύση σου και το δεύτερο προβλήματα διάφορα που αντιμετώπισαν κάποιοι,η λύση είναι στο πρώτο

Βεβαιώσουν οτι εχεις το mi4 lte-ct και κατέβασε αυτή την Ρομ στην βάζω για να μην ψαχνεις στα κινεζικα

http://bigota.d.miui.com/V7.1.5.0.KXGCNCK/miui_MI4LTECT_V7.1.5.0.KXGCNCK_bb156c547c_4.4.zip

Είναι απο το επισημο κινεζικό miui και είναι μια παλιά κιτ κατ ,την κατεβαζεις την κανεις εγκατάσταση απο το κινητό και απο εκεί και πέρα θα σου έρθουν μονές τους ενημερωσεις ota ως την επίσημη 6.01 της xiaomi και μετα μπορείς να βάλεις την ελληνικά απο το ελληνικό φορουμ.

Το εκανα πρόσφατα αφού μου έφαγε κανένα 2 μέρες ψαξιματος ,το mi4 lte-ct μονο έτσι γινεται

Απλα διάβασε τα λινκ να βεβαιώσεις πως ξέρεις τι κανεις...

• Like 4
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε backosm

Τελιικά κατάφερα και αλλαξα την ρομ όπως λενε οι οδηγείες και εβαλα την 7.1.5.0 stable μεσω του updater της συσκευής.
H διαφορά εμφανης απο εκει που ειχα 886MB ram ελευθερη πλέον έχει 1,2 GB ελεύθερη.
Μετά λεω δεν κανω μια προσπάθεια μπας και καταφερω να κανω flash την τελευταία ελληνική fastboot rom ?
Τζίφος βγαζει παλι το ιδιο λαθος. Οπότε ''καθαρη'' εγκατάσταση μεχρι στιγμής το ξεχνάμε...

Πλεον θα προσπαθησω να βαλω την τελευταία ελληνικη κιτκατ ρομ για να κανω μερικες δοκιμες ακομα.

Ξερει κανεις ποια ειναι η τελευταια ελληνικη κιτκατ ρομ γιατι απο τις κωδικοποιήσεις δεν βγαζω ακρη

• Like 1
Δημοσ.

http://www.miui.com/download-241.html#382

Απο αυτό το site πάρε την τελευταια stable που είναι η 7.3.2.0 και είναι marshmalow αυτή που εχεις τώρα είναι η τελευταια κιτ κατ απο το επισημο,φτάσει σιγά σιγά μέχρι την τελευταια του επίσημου,γιατί στην ουσία χονδρικά να στο πω το κινητό ερχεται με 2 partition εξ αρχής (για καποιο λογο)τα οποία πρεπει να κλείσουν και να γίνουν 1 αυτό το κανει μονο η επισημη,όταν γίνει κανεις οτι θες,πχ ελληνικες.

Αν και δεν είναι απαραίτητο κατέβασε και αυτό http://pcsuite.mi.com ίσως σου έρθουν μονές τους οι αναβαθμίσεις (έτσι μου ήρθαν εμένα) και τις κανεις μια μια έως ότου φτάσεις στην τελευταία..

Ξέρεις να μπαινεις στο recovery της συσκευής;αν ναι μπες πατά αγγλικά για να καταλαβαίνεις τι λέει και όταν μπεις πατά reboot αν σε ρωτάει σε ποιο να κανει επανεκκίνηση, system 1 η system 2? δεν εχεις τελειώσει πρεπει να φτάσεις σε μια Ρομ που θα σου έχει κανει τα δυο ένωση και θα εχεις ενα..μετα είσαι οκ...

Δημοσ.

Λες να παω σε ΜΜ κατευθειαν?

Φοβαμαι μηπως με ΜΜ θα μου τρωει περισσότερη Ram και θα εχει χειροτερη αυτονομία μπαταρίας...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα.

Στο choose locale δεν μου έχει την Ελλάδα.

Κάτι Μποτσουάνες, Αλγερίες κτλ. έχει?

Πώς προχωράω?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ως άσχετος εχω μια απορια.

Το τηλ έχει την έκδοση MIUI GLOBAL 7.1 Stable. 7.1.99.99 (KXDMICK)

Πρέπει να αλλάξω ρομ? και γιατί?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...