Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έχει παραλάβει κανείς, να μάθουμε ποιό μοντέλο είναι? Mi4 LTE-CU ή Mi4 LTE-CT ?
moustakias Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έχει παραλάβει κανείς, να μάθουμε ποιό μοντέλο είναι? Mi4 LTE-CU ή Mi4 LTE-CT ? Ποιες ειναι οι διαφορες? Απο βδομαδα λογικα θα σε ενημερωσουμε 1
Red21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το CU ειναι η εκδοση που προοριζεται για την China Unicom ενω το CT ειναι για την China Telecom (κινεζικες εταιριες τηλεφωνιας)!!! Αν δεν κανω λαθος η εκδοση 4G με τα 2gb ram που εχουμε παραγγειλει υπαρχει μονο σε CT!! Η CU ειναι με 3gb Ram!! Αλλη διαφορα δεν νομιζω να εχουν (αν καποιος γνωριζει κατι αλλο ας με διορθωσει!!)!!! Υ.Γ. Σιγουρα το CT μοντελο ειναι με κωδικο μοντελου 2014716 οπως δειχνει αυτο το προσφατο βιντεο του καναλιου Banggood Greece στο youtube!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Κάπου εδώ (φορουμ) διάβασα οτι το CT δεν υποστηρίζει όλες τις ROM που παιρνει το κινεζικο και International μοντελο. Δεν ξερω αν και τι ισχυει.
Red21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Απο οτι λενε ο Admin και οι Mods στο ελληνικο Miui Forum παιρνει τις ελληνικες rom κανονικα (αυτο ειναι το συμαντικο για τους περισσοτερους νομιζω)!! Κατι παραπανω θα ξερουν!!! Επισης στο Mi4, λογω μη κλειδωμενου bootloader, ειναι πανευκολο να αλλαξει καποιος rom......απλα την κατεβαζει.....δεν την κανει unzip .....την πεταει χυμα μεσα στο κινητο .....και μεσω του updater κανει αναβαθμιση!!! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από Red21 1
moustakias Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλημερα, Το κινητο ηρθε σημερα 15 μερες μετα την παραγγελια απο banggood. Ηρθε στην κανονικη συσκευασια του αλλα δεν ηταν σφραγισμενο. Η οθονες με τις μεμβρανες του. Με καποιο σημειο βρηκα καποια σημαδακια κολας που εφυγαν αμεσως αλλα αυτο δειχνει οτι το κινητο καποιος το ανοιξε. Δεν ξερω αν τα ανοιγουν για να τα τεσταρουν αν ειναι οκ η να περασουν καποια αλλη ρομ παντως εγω ειμαι οκ με αυτο δεν εχω θεμα.
Billator Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλημερα, Το κινητο ηρθε σημερα 15 μερες μετα την παραγγελια απο banggood. Ηρθε στην κανονικη συσκευασια του αλλα δεν ηταν σφραγισμενο. Η οθονες με τις μεμβρανες του. Με καποιο σημειο βρηκα καποια σημαδακια κολας που εφυγαν αμεσως αλλα αυτο δειχνει οτι το κινητο καποιος το ανοιξε. Δεν ξερω αν τα ανοιγουν για να τα τεσταρουν αν ειναι οκ η να περασουν καποια αλλη ρομ παντως εγω ειμαι οκ με αυτο δεν εχω θεμα. Απλά το άνοιξαν να το ελέγξουν (και λογικά για να περάσουμε multilanguage rom). Ολοκαίνουριο είναι μην ανησυχείς.
moustakias Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Απλά το άνοιξαν να το ελέγξουν (και λογικά για να περάσουμε multilanguage rom). Ολοκαίνουριο είναι μην ανησυχείς. Ναι φαινεται ετσι κι αλλιως.... Υπαρχει καποιος που να ξερει να προτεινει να περασω καποια ρομ χωρις bloatware και λοιπα που θα εχει αυτη του κινητου? Αν ναι ας βοηθησει
fsbmaniac Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το κινητο ειναι πιο γρηγορο απο τα redmi 3 μιλαμε για πραγματικη χρηση.....
mcret Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω χαθεί δεν ξέρω ποια ROM πρέπει να βάλω Προσπαθώ να βάλω την Version: V7.1.2.0.KXDMICK (MIUI7) από http://en.miui.com αλλά βγάζει σφάλμα Επεξ/σία 27 Μαΐου 2016 από mcret
moustakias Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Έχω χαθεί δεν ξέρω ποια ROM πρέπει να βάλω Προσπαθώ να βάλω την Version: V7.1.2.0.KXDMICK (MIUI7) από http://en.miui.com αλλά βγάζει σφάλμα Εκει που πας να κατεβασεις εχει δυο tab. Η μια ειναι Mi 4 3G/4G Global και η αλλη ειναι Mi 4 3G/4G China Δεν ξερω αν αφορα την εκδοση του κινητου η την εκδοση της rom. Ισως να μην την δεχεται γιατι ειναι κινεζικη η συσκευή. Η βερσιον Mi 4 3G/4G China ειναι αυτη Version: V7.3.2.0.MXDCNDD (MIUI7)
dali13gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γιατί παιδεύεστε με το κινέζικο site και δεν πάτε στο xiaomi-miui.gr να βάλετε την ελληνική ROM;
moustakias Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γιατί παιδεύεστε με το κινέζικο site και δεν πάτε στο xiaomi-miui.gr να βάλετε την ελληνική ROM; Εγω προσωπικα αυτο θα κανω. Και αν δεν ειμαι ευχαριστημενος θα την αλλαξω. Τωρα φορτιζει
mcret Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εχω προσπαθήσει και Ελληνική ROM αλλά προφανώς υπάρχει κάποιο κλείδωμα... Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό; ΄Ηρθε με 7.1 Stable 7.1.99.99 (KXDMIC)
Kenny McCormick Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και γω ψάχνω ρομ μου χε πει ένας φίλος ότι δεν μπορούσε να περάσει καμιά και τελικά έμεινε με αυτή που είχε. Ερώτηση τη μπαταρία την αφήνουμε να φόρτιση πολλές ώρες όπως παλιότερα ή δεν έχει σημασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις