Προς το περιεχόμενο

X-Factor 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρακολουθεί κανείς;

Έχω πάθει πλάκα με ένα παλικάρι που διαγωνίζεται (Ίαν Στρατής).

Ορίστε και ένα video :

Δημοσ.

Ειναι το πρωτο που παρακολουθω και διαπιστωσα οτι εχει πολυ πιο ενδιαφερον απ' οσο νομιζα.Ναι εχει καλη φωνη αυτος.

Μου αρεσε και μια κατσαρομαλλα με κοκκινο παντελονι που τραγουδουσε σε καποιο bootcamp και χαλαστηκα που εφυγε.

Kαι εκεινος ο καλλιτεχνης του δρομου εχει ζορικη φωνη.

Δημοσ.

εμενα μου την εσπασε ο ρουφιανος που ειπε πως ηταν καλυτερος απο το παιδι που ειχε κατσει στην καρεκλα και τελικα εμεινε κιολας ενω ειναι και χαλιαρης

Δημοσ.

εμενα μου την εσπασε ο ρουφιανος που ειπε πως ηταν καλυτερος απο το παιδι που ειχε κατσει στην καρεκλα και τελικα εμεινε κιολας ενω ειναι και χαλιαρης

το ολο θεμα ηταν στημενο για τη τηλεθεαση.

Δημοσ.

το ολο θεμα ηταν στημενο για τη τηλεθεαση.

γενικα δεν αμφιβαλλω πως εχει πολυ στησιμο αλλα το συγκεκριμενο δεν νομιζω να ηταν κι αν ηταν τοτε ηταν εις βαρος του παιδιου που αποχωρησε γιατι η στεναχωρια στο προσωπο του και το γεγονος οτι δακρυσε μονο στημενα δε τα λεγες! το μονο καλο ειναι οτι αυτος ο αντιπαθητικος δε παιζει με τιποτα να φτασει στο τελος , δεν εχει καθολου ταλεντο. 

Δημοσ.

Φοβερη χροια η κατσαρομαλλα.Αλλα τι το ηθελε το fame,αυτο για καμμια γλυκουλα φωνη.Δεν  επιανε λιγο beth heart ? 

Δημοσ.
μου    δινει στα νευρα αυτο το λαικοκλαρινομπουζουκο  thing αστα να πανε    διοτι επειδη το σοου ειναι ελληνικο πρεπει να τραγουδανε ολοι αυτου του ειδους τα τραγουδια

αποψη για το φετεινο σοου. Aδιαφοροι καλιτεχνες που ξερεις κανεις δε θα κανει καριερα μετα

2 τραγουδιστριες που την εχουν δει και καλα μεγαλες ερμηνευτριες 

και ενας   wanna be simon cowel     που  το παιζει ο μεγαλος πιοτικος μουσικοσυνθετης της χωρας

συν οτι το παιχνιδι ειναι καρααααααααααααααααααααστημενο σε πολλα σημειο.πηγαν και βγαλαν τον τασο με εξαιρετικη φωνη σε ροκ ποπ ειδος μουσικη και βαλαν τον αλλον που σκοτωσε το παρτυ του χατζηγιαννη,και μετα για να δικαιολογησουν αυτη τη μαμακια πηγαν και βγαλαν κωλοπαιδο τον τασο με μονταρισμενες στιγμες βλεπε ΑΣΠΑ,..για να πει και καλα ο κοσμος τι καλα που εφυγε το σκατο...

Το περσυνο VOICE    χιιιιιιιιιιιλιες φορες καλυτερο.προτειμω ρεμο και βανδη παρα αυτους ..αντε γιατι τα πηρα τωρα.

Δημοσ.

μου    δινει στα νευρα αυτο το λαικοκλαρινομπουζουκο  thing αστα να πανε    διοτι επειδη το σοου ειναι ελληνικο πρεπει να τραγουδανε ολοι αυτου του ειδους τα τραγουδια
αποψη για το φετεινο σοου. Aδιαφοροι καλιτεχνες που ξερεις κανεις δε θα κανει καριερα μετα
2 τραγουδιστριες που την εχουν δει και καλα μεγαλες ερμηνευτριες 
και ενας   wanna be simon cowel     που  το παιζει ο μεγαλος πιοτικος μουσικοσυνθετης της χωρας
συν οτι το παιχνιδι ειναι καρααααααααααααααααααααστημενο σε πολλα σημειο.πηγαν και βγαλαν τον τασο με εξαιρετικη φωνη σε ροκ ποπ ειδος μουσικη και βαλαν τον αλλον που σκοτωσε το παρτυ του χατζηγιαννη,και μετα για να δικαιολογησουν αυτη τη μαμακια πηγαν και βγαλαν κωλοπαιδο τον τασο με μονταρισμενες στιγμες βλεπε ΑΣΠΑ,..για να πει και καλα ο κοσμος τι καλα που εφυγε το σκατο...
Το περσυνο VOICE    χιιιιιιιιιιιλιες φορες καλυτερο.προτειμω ρεμο και βανδη παρα αυτους ..αντε γιατι τα πηρα τωρα.

Τα συγκροτηματα (ο θεος να τα κανει) που κρατησε ο Θοδωρης ειναι ετσι ακριβως οπως λες. Λαικομπουζουκογυφτο κατασταση. Ποιος τους εχει πει εντωμεταξυ πως απολαμβανουμαι τετοια θεαματα δε καταλαβαινω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...