SteveMusic Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 factory reset και wipe cache εχω κανει εδω και 4 μερες περιπου δε λεω τα πολλα πολλα εφυγαν αλλα ακομα εχει καποια κολληματα.Υπερθερμενεται ομως και συνεχιζει να κολλαει.Επισης εχω και το θεμα της μπαταριας,φορτιζει ολο το βραδυ και το πρωι ουτε π ανοιγει,σαν να μην φορτιζε.
κουξκουκ Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Φίλε είμαι κάτοχος g4 αυτή την στιγμή και ήμουν πρώην κάτοχος note 4 αυτο που περιγράφεις είναι σίγουρα πρόβλημα που πρέπει να πάει στο service τώρα το αν αξίζει να αλλάξεις την συσκευή με g4 για εμένα ναι με τα δικά μου θέλω τώρα τι να σου πω για ένα παιδί ποιο πάνω που είπε για g3 απλός απαντάω καμία σχέση το ένα με το άλλο σε όλα σχεδόν τα σημεία και μπορώ να το περιγράψω, ontopic η αλλαγή από Samsung συσκευή σε κάτι άλλο είναι αρκετά δύσκολη να το γνωρίζεις γιατί αυτή η amoled οθόνη σε κάνει ζημιά όταν θες να πας σε lcd σε αυτό θα έχεις θέμα δεν θα μπορείς να το βλέπεις οπότε εγώ ταπεινά θα σου πρότεινα nexus 6p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα