SteveMusic Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση.Αξίζει να δώσω Samsung galaxy Note4 για να πάρω LG g4;
BACK12345 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 To g4 ειναι καλυτερη συσκευη overall αλλα οχι Ήδη εχεις πολυ καλο τηλεφωνο οποτε γιατι να ξοδεψεις κι αλλα χρηματα και να εχεις και το φοβο μη παθεις bootloop Εκτος κι αν για καποιο λογο το note 4 δε σε καλυπτει που λιγο δυσκολο νομιζω 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση.Αξίζει να δώσω Samsung galaxy Note4 για να πάρω LG g4; Aν θες να δωσεις το note 4, τοτε να το δωσεις για κατι πολυ καλυτερο κ οχι για το g4 !! ΘΑ ξενερωσεις απο την ποιοτητα κατασκευης,απο την μπαταρια κ ισως με τα προβληματα που θα βγαλει
SteveMusic Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κανένα θέμα με το Note4 λίγο όμως έχει αρχίσει τα "κολλήματα" (κλασικα Samsung) και επιπλέον τώρα τελευταία η μπαταρία κάνει κάτι τρελα. ΕπίσηΣ το κινητό πιάνει τρελές υψηλες θερμοκρασίες και τρελνεται. Μου είπαν να κοιτάξω και για το Huawei P8.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κανένα θέμα με το Note4 λίγο όμως έχει αρχίσει τα "κολλήματα" (κλασικα Samsung) και επιπλέον τώρα τελευταία η μπαταρία κάνει κάτι τρελα. ΕπίσηΣ το κινητό πιάνει τρελές υψηλες θερμοκρασίες και τρελνεται. Μου είπαν να κοιτάξω και για το Huawei P8. Αρχισε τις σαμσουγκιες το note, αλλα αν πας στο g4 ισως να εχεις κ χειροτερα προβληματα Μεχρι ποσα διαθετεις;;;
BACK12345 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Aμα αλλαξεις μπαταρια για να διωρθωθει το ενα προβλημα;
SteveMusic Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Tα κολλήματα όμως δεν θα φύγουν και αντε να το έχω και για 1 μέρα παραπάνω με χρήση φουλ (εννοώ ανοιχτά wifi κτλπ.) Επιπλέον διάβασα ότι και να την αλλάξω το πρόβλημα θα ξανά εμφανιστεί. Διαθέτω μέχρι 300 ευρώ
BACK12345 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Στο σκρουτζ το νοτε 4 εχει 400+ οποτε παιζει να το δωσεις κανα 200αρι; Και μετα να παρεις κανα νεξους 5χ ή κατι παρομοιο σε τετοια τιμη; Δεν ξερω αμα θα ειναι downgrade αυτη η αγορα αλλα το λεω για να μην εχεις τα πρβληματα του νοτε
SteveMusic Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το note δεν έχω θέμα βρίσκω να το δώσω και 300 το θέμα είναι να κοιτάξω για Huawei P8 η για κανένα Nexus όπως το 5x
BACK12345 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το note δεν έχω θέμα βρίσκω να το δώσω και 300 το θέμα είναι να κοιτάξω για Huawei P8 η για κανένα Nexus όπως το 5x Αυτο δεν ξερω να στο απαντησω δεν εχω εμπειρια στις συσκευες, εμενα μου αρεσει το νεξους επειδη... ειναι νεξους Αλλα αφου το δινεις 300 τοτε εχεις πολλες επιλογες, και να σου μεινουν και λεφτα στην ακρη Μπορουν να σου πουν οι συμφορουμιτες τι αξιζει να παρεις και τι οχι γιατι εγω δεν εχω γνωση για αυτες τις συσκευες
SteveMusic Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μάλλον στο νέξους θα καταλήξω και λόγω οθόνης π είναι έστω και τόσο μικρότερο από αυτήν.
dimips Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Όταν αρχίζει να κολλάει κάνεις backup μετά μπαίνεις recovery mode κάνεις factory reset και wipe cache και είναι καινούργιο. Δε καταλαβαίνω γιατί να πας σε νέα κινητό. Επίσης η custom rom είναι καλή λύση αλλά δε θα έχει εγγύηση μετά και αναγκαστικά θα το πουλήσεις φθηνότερα. 1
Belisarius Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Nova Launcher, exdialer, textra sms, quickpic και clear cache είναι η λύση. You are welcome. 1
GianniSM Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν βλέπω κανέναν απολύτως πραγματικό λόγο κάποιος να φύγει από το ΝΟΤΕ4 να πάει στο G4. Εδώ δεν βρήκα εγώ από το G3 να πάω εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα