Προς το περιεχόμενο

[ Free !! ] AVG Internet Security 2016.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη ποιο προτεινετε ; Win10 και τιμη εως 15-20ε αν δεν ειναι - ιδανικά - δωρεαν.

δωρεαν 360 total security +malware bytes +adware cleaner ,και εισαι μια χαρα .(ολα δωρεαν ειναι)

Δημοσ.

Δηλαδη ποιο προτεινετε ; Win10 και τιμη εως 15-20ε αν δεν ειναι - ιδανικά - δωρεαν.

Comodo - δωρεαν :)

Δημοσ.

Βασικά αυτή η έκδοση έχει firewall και κάτι extra.  Με ένα απλό δωρεάν antivirus χωρις firewall κάνεις άριστη δουλειά !

Είτε το avg antivirus free version είτε το avast antivirus free είναι καλά με την διαφορά ότι στην νεότερη έκδοση και των 2 το avg ξεπέρασε το avast σε εύρεση ιών  και με λιγότερα false alarms .

Δημοσ.

Βασικά αυτή η έκδοση έχει firewall και κάτι extra. Με ένα απλό δωρεάν antivirus χωρις firewall κάνεις άριστη δουλειά !

Είτε το avg antivirus free version είτε το avast antivirus free είναι καλά με την διαφορά ότι στην νεότερη έκδοση και των 2 το avg ξεπέρασε το avast σε εύρεση ιών και με λιγότερα false alarms .

Comodo internet security (δωρεάν):

https://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php

Built from the ground upwards with your security in mind, Internet Security offers 360° protection by combining powerful Antivirus protection, an enterprise class packet filtering firewall, advanced host intrusion prevention and automatic sandboxing of unknown files.

Δημοσ.

Comodo internet security (δωρεάν):

https://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php

Built from the ground upwards with your security in mind, Internet Security offers 360° protection by combining powerful Antivirus protection, an enterprise class packet filtering firewall, advanced host intrusion prevention and automatic sandboxing of unknown files.

To comodo είναι μέτριο σε εύρεση malwares και ιών. 3 στα 5 παίρνει στην γενική βαθμολογία.

Πριν επιλέξετε antivirus και συγκεκριμένη έκδοση του δείτε τα tests των ανεξάρτητων it-security ινστιτούτων .

Δημοσ.

To comodo είναι μέτριο σε εύρεση malwares και ιών. 3 στα 5 παίρνει στην γενική βαθμολογία.

Πριν επιλέξετε antivirus και συγκεκριμένη έκδοση του δείτε τα tests των ανεξάρτητων it-security ινστιτούτων .

Δουλευεται σε πολλά μηχανήματα (6 σταθερούς, 5 λαπτοπ, 2 νετμπουκ) από το 2009 και δεν έχει καταφέρει να μπει σε κανενα ούτε ιός ούτε malware. Κι άντε, εγώ προσέχω τι κατεβαζω και που κάνω πλοήγηση, οι στενοί μου συγγενείς στα μηχανήματα των οποίων επίσης το έχω, ούτε καν. Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια λοιπόν, άσχετα τι αξιολόγηση του βάζουν "ανεξάρτητα" ινστιτούτα, κι έτσι το προτείνω σε όποιον αναζητεί κάτι τέτοιο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...