sountdim Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Kαλησπέρα στο forum του insomnia,Όταν πάω να εγκαταστήσω το Google Chrome (τελευταία έκδοση) μόλις ανοίγει ο installer μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:<<Λυπούμαστε,η εγκατάσταση απέτυχε.Κωδικός σφάλματος 0x80004002>>Δοκίμασα και με την offline έκδοση αλλά μου γράφει το ίδιο.Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.
TheLordOne Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Φορματ και ξεμπερδευεις! Δεν βρισκεις ακρη με τον Chrome!
sountdim Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αλήθεια format??Εχουν μεινει αρχεία από τον chrome?
TheLordOne Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ειχα και γω παρομοιο προβλημα δεν καταφερα να βγαλω ακρη.. με φορματ λυθηκε το θεμα..
sountdim Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Α οκ.Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.Θα κάνω format
TheLordOne Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Περιμενε λιγο ακομη μπας και εχει καποιος καμια λυση αν και δεν το κοβω...
Grim Ripper Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δοκίμασε αυτό. https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/?utm_source=HCarticle&utm_medium=website&utm_campaign=HC Αν δεν γίνει κάτι τότε μπες σε safe mode και δοκίμασε τότε να το βάλεις.
sountdim Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Φίλε το έβαλα δεν βρήκε κανένα πρόγραμμα λέει. Να μπω σε safe mode και να το εγκαταστήσω από τον installer?
sountdim Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ναι, ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει. Φίλε μου είσαι μάγκας.Κατέβηκε σε ευχαριστώ πάρα πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα