Προς το περιεχόμενο

εγγύηση plextor

Lord_Az

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ένα πλεχτορ CD-RW 40/12/40A

το έχω ενα χρόνο και κάτι..

παλιότερα μου εκαιγε cd ..αλλα μετα απο formware update ηταν οκ..

αλλα ξαναάρχισε τις παπαριες και θα το κάψω..

Ποσο καιρο έχει εγγυηση ξερει κανεις?

κοιταξα στο πλαισιο που το είχα παρει και αυτα που εχει τώρα εχουν ενα χρόνο...

αλλα ειχα την εντύπωση οτι είχαν περισσοτερο..

σημερα εκαψε TDK up to 52x οταν εγραφα με 20x

τρελλαθηκα..θα το πετάξω...

κα αν ήταν και σκισμένο..

ζητημα να έχω γράψει 200 cd στον χρόνο

Δημοσ.

exw to idio(2 temaxia)kai 8ymame to kouti tous egrafe 2 xronia eghhsh..

to ena apo ta 2 exei grapsei panw apo 300 cd to trimhno kai polyyyyy fthna

ta pio polla de on the fly audio x10....se ayta mono 2-3 ekapse

pantws den mporeis na peis oti xalase epeidi ekapse ena cd.ti mynhma sou edwse to software?isws na ftene kai ta win kamia fora

h plextor sto allazei xwris na plhrwseis oute metaforika kai poly grhgora malista

einai h kalyterh se 8ema eghhsh

Δημοσ.

Prin apo liges meres esteila ena email stin plextor gia ena problima pou eixa kai mou eipan oti apo 1/1/2002 ola exoun 2 xronia egiisi..

sigkekrimena mou esteilan :

Dear Sir,

For returning the device, please mention your details on the request page of our website: http://www.plextor.be/English/technical/rmainput.asp

We will gladly make you an RMA (Return Materials Authorisation) number and send it to you by email.

There is a two-year warranty on our drives from 1/1/2002.

For any further information we are always at your disposal.

Kind regards

Δημοσ.

apla prepei na sou kaiei diskakia ta opoia proteinei h plextor gia na sto allaksoun... An sou kaiei tipota marka mekapses enw grafei px ta plextor h verbatim pou proteinoun tote den to allazoun ...

Nai exei sigoura duo xronia eguhsh do not worry....

Steile ena email kai tha erthoun na to mazepsoun

Δημοσ.

loipon esteila mail..

alla egw grafw se TDK...

kai den kaiei ena kai duo..

prin ligo mou ekapse 2 sunexomena..

milame gia TDK up to 52x ppou phga na ta grapsw se 20x..

to susthma einai mia xara..

me updated olous tous drivers...

ta DMA energopoihmena...

tou pousth dhladh an ftaiei kati allo..

eidwmen..

xairete

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η δουλεια εγινε..

ηρθε courier και πηρε το χαλασμενο cdr..

μετα δυο εργάσιμες μου εφεραν καινουριο χωρις καμια χρέωση..

τελεια η plextor..

ολα τα λεφτα..

μολις με κερδισαν σαν πελάτης τους..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
η δουλεια εγινε..

ηρθε courier και πηρε το χαλασμενο cdr..

μετα δυο εργάσιμες μου εφεραν καινουριο χωρις καμια χρέωση..

τελεια η plextor..

ολα τα λεφτα..

μολις με κερδισαν σαν πελάτης τους..

Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με μένα... Μόλις σήμερα χάλασε το dvdr μου, Plextor 708A. Μιλάμε για "ξαφνικό θάνατο"! Ενώ γράφει και παίζει μια χαρά τα dvd, ούτε γράφει ούτε διαβάζει τα cd. Έκανα και fw update, αλλά τίποτα. Απ' ό,τι είδα στο cdfreaks, δεν είναι και τόσο σπάνιο πρόβλημα... ίσως μου έτυχε κομμάτι από ελαττωματική παρτίδα. Τους έστειλα mail σήμερα και περιμένω απάντηση, μάλλον για rma πάω κι εγώ...

Δημοσ.

elpizw na eixes kanei update to firmware, giati sto latest firmware update pou eixa dei kati elege gia "better compatibility" me kat 52x diskakia.

Apo tin alli den nomizw kan na koitan ti exei to cd-r, prepei na sto allazoun kateu8eian, giati erxetai to neo apo belgio se 3-4 meres.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά είχα ένα plextor 40/12/40TA το οποίο μου έκαιγε cd.Τις προάλλες το έστειλα πίσω και μου στείλανε καινούργιο.Σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή και παρατήρησα ότι το φωτάκι αναβόσβηνε συνέχεια λες και διάβαζε cd χωρίς όμως να έχω βάλει εγώ cd.Συνέχεια αναβοσβήνει και όταν βάζω cd να το διαβάσει δεν το αναγνωρίζει.Ξέρει κανένας που μπορεί να έγκειται το πρόβλημα;

Δημοσ.
apla prepei na sou kaiei diskakia ta opoia proteinei h plextor gia na sto allaksoun... An sou kaiei tipota marka mekapses enw grafei px ta plextor h verbatim pou proteinoun tote den to allazoun ..

den 3ero pos dimiourgi9ike auti i entyposi gia ta proteinomena diskakia ...

to diko mou ekaige diskakia pou den proteine i plextor kai mou to alla3ane !!!

tous eixa steilei mazi me to cdr kai to log tou NERO me to "write error" pou evgale ...

fysika to kainourgio pou steilane grafei pantou xoris kanena provlima ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προς ενημέρωση, να σας πω ότι σήμερα πήρα καινούριο drive από την Plextor, ένα dvdr PX708A (το δικό μου είχε χαλάσει, δεν έγραφε ούτε διάβαζε cd και τους το έστειλα πίσω).

Λίγες πληροφορίες για να δείτε την ανταπόκριση της εταιρείας:

Έκανα αίτηση για RMA την Τρίτη 13/1, πήρα απάντηση-έγκριση την Τετάρτη 14/1, την Πέμπτη 15/1 έστειλα το drive μέσω DHL, και την Τετάρτη 21/01 έλαβα e-mail από την Plextor ότι η βλάβη διορθώθηκε και το drive απεστάλη σε μένα. Σήμερα, Παρασκευή 23/1 πήρα το νέο drive. Είναι κατασκευασμένο τον Δεκέμβριο 2003 (το παλιό ήταν Σεπτέμβριο).

Πιστεύω ότι δεν θα έχω άλλα προβλήματα με αυτό, αν και, με τέτοια άψογη εξυπηρέτηση, δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχώ.

Δημοσ.

¨Ενας συμφοιτητής΄μου έχει το εξής πρόβλημα. Έχει ένα Plextor 40x10x40 και για μπεί το pc στα xp πρέπει να ειναι ανοικτό το drive... αλλιώς δέν κάνει boot. οταν μπεί στα windows δεν κλείνει εκτός αν γίνει restart. Λοιπόν επειδή αυτό είναι ακόμα στην εγγύηση πρώτα πρέπει να στείλει ένα μαιλ στην plextor αναφέροντασ το πρόβλημα? ΤΙ πρέπει να κάνει μετά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...