BACK12345 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Έχεις ένα ποιντ Και φαντασου ότι θα το πάρω σε κάνα δυό μήνες . άρα πεζει να μεγαλώσει η χρηματική διάφορα Βεβαια εγω δεν εχω αποψη πανω στις 2 συσκευες και ισως να εχουν δικιο οι αλλοι που σου λενε οχι στο g5 Απλως με βαση τα θετικα reviews που εχω δει και στα 2 και στηριζομενος στο οτι εισαι ισοπαλια σου ειπα το πιο φτηνο
mahone1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλυτερο το s7 βεβαια.. αλλα θα σου ελεγα να κοιταξεις και την φετινη εκπληξη της htc, το htc 10 ριξε μια ματια πιστευω αξιζει δεν θα χασεις.. Οσο για το g5 εχω δει πολλα video απο αναλυτες που εχουν ως τιτλο "what the fuck lg?"
Giwrgos George Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λεπτομέρειες,όποιο και να πάρεις ευχαριστημένος θα μείνεις,φαντάζομαι κανείς από όσους έχουν αποκλείσει το Lg G5 δεν έχει δουλέψει και τα 2 οπότε να χαμε να λέγαμε..Μιλάμε για ναυαρχίδες τώρα μην φοβάσαι και πάρε ένα από τα δύο είναι θέμα καθαρά γούστου ..Προσωπικά δεν μ'αρέσει καθόλου σε εμφάνιση το G5 αλλά και αυτό το γυαλί στα Samsung που γίνονται μέσα στην λίγδα είναι ένα θέμα..Πάρε και τα δυο και αποφασίζεις μετά 1
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Είμαι σε δίλημμα : Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω ομορφιάς Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω οθόνης με το ΑΠΟΛΥΤΟ Μαύρο Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω καλύτερης μπαταρίας. Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω dual pixel focus και λίγο καλύτερης φωτογραφίας το βράδυ Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω Ασύρματης φόρτισης Θα πήγαινα στο G5 λόγω αποσπόμενης μπαταρίας το οποίο μου δίνει 2 έξτρα: 1.καλύτερη αντοχή στον χρόνο αφου πολύ εύκολα-φθυνά την αλλάζω μετά απο δυο χρόνια. 2. σε ταξίδια, αντι να κυκλοφορώ με την κουμούτσα POWERBANK συνδεδεμένη να φορτίσει, απλά αλλάζω την μπαταρία. Θα πήγαινα στο G5 για την καλύτερη overall κάμερα (και μέσα στο overall βάζω και το WIDE view που είναι κάτι ωραίο πραγματικά) http://www.androidauthorit...esults-690429/ Θα πήγαινα στο G5 λόγω FM Radio - IR blaster ( προσωπικά τα θέλω και τα 2) Θα πήγαινα στο G5 λόγω της καλύτερης εγγύησης ελέω αντιπροσωπίας service στην Eλλάδα. Θα πήγαινα στο G5 λόγω USB type C και quick charge 3 Στις επιδώσεις είμαστε στα ίδια άρα δεν συγκρίνω. ΙΣΟΠΑΛΙΑ! Απο ποτε τα powerbank ειναι γκουμουτσες?? Επισης αν εχει προβλημα το κινητο μετα απο 3χρονια πχ(οπως ενας φιλος μου με το LG optimus που εχει)ακομα και αλλαγη μπαταριας να κανεις(οπως αυτος)δεν σωζεται το πραγμα. Επιπλεον τα τελευταια LG εχουν παρουσιασει παρα πολλα προβληματα και μια απο τα ιδια ακουω και για το G5 αρα αν μιλαμε μεταξυ των δυο προφανως και S7 edge.
BACK12345 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Απο ποτε τα powerbank ειναι γκουμουτσες?? Επισης αν εχει προβλημα το κινητο μετα απο 3χρονια πχ(οπως ενας φιλος μου με το LG optimus που εχει)ακομα και αλλαγη μπαταριας να κανεις(οπως αυτος)δεν σωζεται το πραγμα. Επιπλεον τα τελευταια LG εχουν παρουσιασει παρα πολλα προβληματα και μια απο τα ιδια ακουω και για το G5 αρα αν μιλαμε μεταξυ των δυο προφανως και S7 edge. Ti προβληματα εχει βγαλει το g5?
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ti προβληματα εχει βγαλει το g5? Σε αρκετο κοσμο που το πηρε να το κανει unboxing και review πεσανε σε αρκετα ελαττωματικα μοντελα. Για θεματα software και κινητου αυτου καθαυτου θα πρεπει να περιμενουμε λιγες μερες να δουμε τι ψαρια πιανει,οπως και στο G4 καλη ωρα με τo bootloop http://www.insomnia.gr/topic/604424-lg-g4-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-bootloop-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-600-601-602/ και το G3 με τα οποια θεματα παρουσιασε. Γενικα η LG ενω εχει το πολυ καλο οτι ριχνει γρηγορα τις τιμες της δεν μου γεμισε ποτε το ματι μετα το G2(που σε αυτο αν θυμαμαι ειχε κατι θεματακια με κιτρινισματα οθονης,αλλα τουλαχιστον ηταν φοβερη συσκευη) 1
blanka Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 .... ναι αλλά έχει το καλύτερο Service. παιρνεις τηλ. και έρχονται με κουριερ σου το παιρνουν και το φέρνουν έτοιμο. μέσα στα 2 χρόνια ότι είναι να βγάλει θα το βγάλει... δεν αρνήθηκε ποτέ επισκευή η LG.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 .... ναι αλλά έχει το καλύτερο Service. παιρνεις τηλ. και έρχονται με κουριερ σου το παιρνουν και το φέρνουν έτοιμο. μέσα στα 2 χρόνια ότι είναι να βγάλει θα το βγάλει... δεν αρνήθηκε ποτέ επισκευή η LG. ουτε βεβαια η Samsung εχει κακο service .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα