Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy s7 edge ή Lg G5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε  δίλημμα :

Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω ομορφιάς

Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω οθόνης με το ΑΠΟΛΥΤΟ Μαύρο

Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω καλύτερης μπαταρίας.

Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω dual pixel focus και λίγο καλύτερης φωτογραφίας το βράδυ

Θα πήγαινα στο S7 edge λόγω Ασύρματης φόρτισης

Θα πήγαινα στο G5 λόγω αποσπόμενης μπαταρίας το οποίο μου δίνει 2 έξτρα:
1.καλύτερη αντοχή στον χρόνο αφου πολύ εύκολα-φθυνά την αλλάζω μετά απο δυο χρόνια. 
2. σε ταξίδια, αντι να κυκλοφορώ με την κουμούτσα POWERBANK συνδεδεμένη να φορτίσει, απλά αλλάζω την μπαταρία. 

Θα πήγαινα στο G5 για την καλύτερη overall κάμερα (και μέσα στο overall βάζω και το WIDE view που είναι κάτι ωραίο πραγματικά) http://www.androidauthorit...esults-690429/

Θα πήγαινα στο G5 λόγω FM Radio - IR blaster ( προσωπικά τα θέλω και τα 2)

Θα πήγαινα στο G5 λόγω της καλύτερης εγγύησης ελέω αντιπροσωπίας service στην Eλλάδα.

Θα πήγαινα στο G5 λόγω USB type C και quick charge 3

Στις επιδώσεις είμαστε στα ίδια άρα δεν συγκρίνω.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ!

Δημοσ.

S7 απο εμενα το θεωρώ πιο ασφαλή επιλογή αν και νομιζω δεν μπορεις να βγεις λαθος με κανενα απο τα δυο..

Δημοσ.

To g5 δεν αξίζει.

α) Σε 2-3 μήνες θα έχει πέσει σίγουρα στα 500 ευρώ

β) Έχει μόλις 1 μήνα περίπου που έχει κυκλοφορήσει και είναι πιθανόν να υπάρχουν                                           κατασκευαστικές ατέλειες. 

Δημοσ.

Το G5 πραγματικά δεν αξίζει. Δυστυχώς τα σκάτωσε φέτος η LG. Είναι μία ναι μία όχι αυτή η εταιρία. Optimus G σκατό, G2 εργαλείο, G3 μέτριο, G4 τούμπανο, G5 μέτριο...

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στο S7 αλλά όχι το edge γιατί δεν με βολεύει στο χέρι. Άλλη επιλογή, htc 10. Δυνατή πρόταση.

Δημοσ.

Απορώ που το G5 μπαίνει σε σύγκριση με το Edge κιολας. Το Edge είναι μια κατηγορία μόνο του.

Αν θέλετε να συγκρίνετε μπιχλιμπίδια σαν το G5 με κάποιο κινητό κάντε το με το σκέτο S7 που και πάλι...

Δημοσ.

Γιατι τοσο hate για το g5 ρε παιδια; :confused:

Δεν ειναι και τοσο ασχημο

Μόνο η κάμερα του αξίζει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Για εμενα μην δωσεις τοσα λεφτα ακομα για lg συσκευη!!

1ον γτ θα πεσει γρηγορα η τιμη του κ 2ον ασε να δουμε αν θα βγαλει κανα προβλημα...Lg ειναι αυτη!!

Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε, αντάξιο του s7 είναι το htc 10. Αν δεν σε ενοχλεί όμως το touchwiz, το ηχείο και η ποιότητα του ήχου μέσω ακουστικών, τότε δεν υπάρχει λόγος να πας στο htc.

Δημοσ.

Νομίζω ότι με το τελευταίο update έχει πλέον κ ράδιο fm το s7.

Και τα δύο είναι ωραία.

Δεν έχει καν τσιπακι ράδιο ο exynos

Aφου εισαι ισοπαλια τοτε παρε το g5 που ειναι πιο φτηνο ;)

Έχεις ένα ποιντ

Και φαντασου ότι θα το πάρω σε κάνα δυό μήνες . άρα πεζει να μεγαλώσει η χρηματική διάφορα

Δημοσ.

Και γιατί να μην συγκρίνουμε το g5 με το s7;

Είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις κάμερας και cpu . στην ουσία δηλαδή. Τώρα αν θεωρείτε την ποιότητα κατασκευής που την νιώθεις σε γυμνή συσκευή το Α καο το Ω , οκ. μπορώ ομως να σας βρω κινητά από κινά με φοβερή ποιότητα κατασκευής με γυαλί μέταλλο που θα σας ψαρωσουν αλλά με κάμερα για τα μπάζα και cpu mediatek midrange.

Μία χαρά σύγκριση μπορούσα να κάνεις με το su και g5

To S7 είναι πιο φθηνό από το G5, το Edge είναι άλλη κατηγορία. Πάντως αν δεις και το poll που άνοιξε κάποιος στο myphone δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος:

Link.png Site: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435120">http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435120

Όχι δεν είμαι εγώ

Δημοσ.

Εγώ είπα ότι το G5 συγκρίνεται με την απλή έκδοση του S7 και όχι με το Edge. Το S7 δεν βγαίνει μόνο σε Edge. Δεν εξετάζω καν το θέμα υλικών γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

Αυτή τη στιγμή έχει 539 το S7 και 580 το G5. Λογικά στους δύο μήνες το G5 θα κοστίζει πολύ φθηνότερα από το S7 μιας και η βουτιά που θα κάνει θα είναι μεγαλύτερη και από το G4 λόγω εξαιρετικά χαμηλών πωλήσεων.

To πλεονέκτημα του G5 είναι η κάμερα του ειδικά το βράδυ που έχει πετύχει ήδη από το G4 καλύτερο αλγόριθμο για βραδινές φωτογραφίες. Σε battery life έχει χειρότερη αυτονομία και από την απλή έκδοση του S7 σύμφωνα με τα sites πάντα. Η αποσπώμενη μπαταρία είναι πλεονέκτημα αλλά πρακτικά στην καθημερινότητα είναι ασύμφορο να βάζεις ή να βγάζεις το καπάκι και πόσο θα αντέξει ο μηχανισμός του G5 που αφήνει ψιλοκενά ακόμα και σε καινούργιες συσκευές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...