Captn Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ενα θεμα για την υγιεινή του αυτοκινητου μας ισχυει αυτος ο ορος για τα αμαξια? τι καθαριστικα/εξαρτηματα/αποσμητικα/χρησιμοποιειτε? εγω εγω ολο κι ολο ενα σαμπουαν,το πηρα απ τον μαρινοπουλο για 4 ευρο μετα εγω μια βουρτα με τηλεσκοπιο ενα σφουγγαρι για το σωμα του αυτοκινητου και χρησιμοποιω ενα παλιο σφουγγαρι μπανιου για τις ζαντες το εσωτερικο το καθαριζω με ηλεκτρικη σκουπα,ενα βετεξ βουτηγμενο στο νερο και τα τζαμια με azax
ParhsG Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αν δε θες να χαλάσεις το χρώμα του αυτοκινήτου πάρε σφουγγάρι μικροινών ή απο μαλι προβάτου.Στεγνωμα με πετσετα μικροινων. Σαμπουάν υπάρχουν σε sonax φτηνα και καλά. Για ζάντες ισως θελει κάποια βούρτσα γιατι μαζεύει μάκα ή και σπρέη αν έχει κάτσει η βρωμα. Για μέσα ισως κάποιο πανί για το εσωτερικό με μικροίνες και νερό είναι αρκετό. Για ταπετσαρίες/υφασμα ίσως καποιος αφρό ειδικό κάνει δουλειά. 1
thant Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τα σαμπουάν αυτοκινήτου που ειναι με κερί βοηθάνε καθόλου στην προστασία του χρώματος?
ParhsG Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δε ξέρω πάντως όσοι ασχολούνται σοβαρά με αυτό το θέμα περνάνε κερί μετά απο καλό σωστό πλύσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα