Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο και γιατι   η αγορα θα παει για κοπελα και θελω να τις αρεσει εγω παντως τις λεω και για μοτο αλλα δεν 

ΑΡΑ

κοιταμε το samsung γιατι τις αρεσει σαν κινητο εξωτερικα απο τι το moto 

τις αρεσει ποιο πολυ η samsung σαν εταιρεια την μοτο δεν την εχει τοσο ακουστα

απλα τωρα το κακο ειναι οτι εχει 8 gb και θα μπορεις να  εχεις ως χρηστης του κινητο μονο 4gb και αυτη θελει να βγαζει φωτο /να περναει πολλα τραγουδια /βιντεο κτλπ 

και ειδα καποια βιντεο που συγκριναν  j5 vs moto g 3gen καμερα ποιο ωραια εδειχνε το j5 

θα μπορει να τα περασει αυτα στην καρτα μνημη κατευθιαν απο κινητο? 

αυτα ευχαριστω

Δημοσ.

Kαλη επιλογη ειναι το j5 παντως,, ισαξια σε γενικες γραμες με το μοτο και αφου ειναι και για κοπελα καλυτερα νομιζω κι εγω το j5

φωτο και βιντεο που βγαζεις μπορεις να τα βαζεις αυτοματα στο google photos οποτε δεν εχεις θεμα με αυτο και επεισης τραγουδια και φωτο θα μπορουν να παιρνανε και στην καρτα sd, δεν εχουν περιορισμους οπως με τις εφαρμογες

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης παίρνει micro sd το J5 οπότε το θέμα χωρητικότητας λύνεται.

Δύσκολο το βλέπω να επιλέξει η κοπέλα του Huawei κι ας είναι η 2η μεγαλύτερη κατασκευάστρια στο android.

Πρακτικά δεν θα δει κάποια διαφορά η κοπέλα του ενώ η κάμερα του για ημερήσιες φωτογραφίες είναι αξιόλογη και η super amoled είναι απίστευτη υλοποίηση για τα χρήματα της. Οπότε αν το θέμα της είναι το όνομα, πάρτης το Samsung για να γλιτώσεις και την γκρίνια σε περίπτωση που δεν της αρέσει το άλλο.

Δημοσ.

Παιδια μιλησα μαζι της για το οκ αλλα μου λεει θελω να περναω παιχνιδια εφαρμογες κτλπ και μου ηρθε εμενα  σκεψη απο τα 8 gb  ειναι λογικα τα 4? οι εφαρμογες δεν θα θελουν περισσοτερο χωρο? γιατι νομιζω  οι εφαρμογες δεν γινεται να περαστουν σε microsd μονο με ροοτ  αλλα απο ροοτ δεν ξερω αρα? 4gb ποσες εφαρμογες περιπου  μπορεις να εχεις στο κινητο σου οπως insta και αλλα

Δημοσ.

Είστε σίγουροι ότι στην 5.1 δεν μεταφέρονται στην micro sd; Εγώ σε Lollipop 5.0 σε Note 3 μεταφέρω κανονικά, όσες μεταφέρονται, χωρίς root. Ωστόσο σίγουρα δεν είναι για πολλά ανοίγματα η 8άρα (4gb) του. Instagram κτλ δεν πιάνουν πολύ χώρο, το fb πιάνει.  :P

Τώρα σε αυτή τη περίπτωση το P8 Lite με τα 12gb ελεύθερα είναι προτιμότερη επιλογή. Επειδή έχω βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση για κοπέλα θα έλεγα να πάτε να τις δείτε από κοντά ώστε να επιλέξει εκείνη. Θα την ενημερώσεις για τα + και τα -.

Δημοσ.

Ναι στη 5.1 δεν μεταφερονται, δε ξερω μηπως εχει κανει τιποτα δικο της η samsung στη rom του note 3

Παντως τραγουδια,φωτο κλπ μεταφερονται ολα στην καρτα οποτε ουσιαστικα ο εσωτερικος χωρος μενει για τις εφαρμογες που σαν γυναικα υποθετω δεν θα κανει ιδιαιτερα βαρια χρηση οποτε πιθανοτατα να την καλυψουν τα 4 γκιγκα

Το huawei εχει μεγαλυτερη μνημη και εχει bauty mode αλλα θα χανει σε μπαταρια, σε οθονη

Σε επιδοσεις υποθετω οτι πανω κατω ιδια πραματα θα ειναι

Σε γενικες γραμμες και τα 2 ειναι καλα κινητα οποτε οπως ειπε και ο belisarius ας τα δει απο κοντα και μετα να διαλεξει οτι προτιμα

Παντως η huawei ειναι εξαιρετικη εταιρια οποτε το ψυχολογικο με τη μαρκα καλυτερα να το ξεπερασει για να μην της περιοριζονται οι επιλογες

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι facepalm?

Warning,Ακολουθει προσωπικο rant->

Οσο για τις κοπελιες, πλεων εχω βαρεθει με την καθε μ@λακια που τους ερχετε στο κεφαλι και τις στελνω κατευθειαν στον γερμανο. Ας τα πρηξουν στους πωλητες..

Οχι, να ναι ομορφουτσικο,μπορδοροδοκοκκινι,να χει σουπερ καμερα,να ναι επωνυμο και ολα τα παραπανω στο 78ευρω.

Αι σιχτιρ!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια τελικα θελει αλλο ετσι οπως το ψαχναμε στο σκρουτζ ενταξει κανει λιγο παραπανω  αλλα δεν υπαρχει θεμα μιλαω για το Xperia Z  Γενικα απο hardware ειναι ποιο πανω απο τα αλλα  και γενικα βγαζει και ωραιες φωτο που ειδαμε και στο ιντερνετ ισχυει? βεβαια ειναι μοντελο του 2013 εκει δεν ξερω αν μπορει να αντεξει για κανα 2 χρονο ,και το μεγαλυτερο αρνητικο για μενα ισως ειναι οτι ειναι Η ΑΡΒΑΤΟ το service της Σονυ και εχουμε διαβασει ποσα αρνητικα εδω περα  για το συγκεκριμενο service τι να κανω?! να της το αγορασω?

ευχαριστω και συγγνωμη για την κουραση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...