Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

22 ειμαι. εμπειρια δεν εχω για αυτο και ρωτησα εσας.

παιδια εννοειται πως δεν τρολαρω.. ! ετσι ? 

απλα ψαχνω τωρα με βαση το abs που μου ειπατε και δεν βρηκα κατι σε 4.000... 

Εαν σε ενδιαφέρει καναπεδάτο , με χώρους για 2 κράνη , 300 κυβικα και αξιόπιστο δες το Sym F4 GTS. 

Με CBS (συνδιασμένα φρένα) 3.995€ 

Με ABS ( το προτείνω !!) 4.595 € 

To εχω 15 μηνες , εχω κάνει 12.000χλμ με το ABS πολυ ευχαριστημένος!!!

Link.png Site: http://www.sym.gr/model/gts-300i-f4-abs-2/

Kανε Test Ride ότι και αν αποφασίσεις πριν το πάρεις.

φιλε μου εψαξα παρα πολυ για το scouter Που μου ειπες

και βρηκα ενα παρομοιο

το οποιο εχει start and stop

αξιζει λετε ?http://www.sym.gr/model/gts-300i-abs-start-stop/

Δημοσ.

Φίλε smoke0man2 εγώ δεν θα σου προτείνω μηχανάκι,εξάλλου αυτό είναι το εύκολο μέρος της υπόθεσης,εγώ να σε ρωτήσω κάτι θέλω.

Καταλαβαίνεις την επικινδυνότητα αυτής της απόφασής σου;

Γιατί δε λέω ,ωραία τα μηχανάκια, βολικά στην πόλη αλλά φίλε μου το σίγουρο είναι ότι θα πέσεις και θα χτυπήσεις το πόσο δεν είναι σίγουρο (από απλές γρατσουνιές και μώλωπες μέχρι...).

Αν τώρα είσαι με τα μπούνια αποφασισμένος,τότε πάρε το δίπλωμά σου με το καλό, ψάξε συνάμα για μηχανάκι(κοίτα και σε πιο εξειδικευμένα φόρουμ π.χ bike.gr) διάβασε κανά test drive ,και όταν καταλήξεις , πρώτα θα αγοράσεις τον κατάλληλο εξοπλισμό αναβάτη(κράνος,μπουφάν,γάντια,μπότες) και μετά θα το καβαλήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

@ smokeOman2

Το http://www.sym.gr/model/gts-300i-abs-start-stop/ που βρήκες ειναι το μηχανακι που σου προτείνω, το ίδιο εχω και εγω( εκτος το start - stop) .

Aν αξίζει η όχι πρέπει να βάλεις κάτω τις αναγκες σου και δεις ποσα €€€€ έχεις , τι θεση οδηγησης σε βολευει ( ορθια η καναπεδατη) , χωρους κατω απο την σελα , abs ναι η οχι (σου προτεινω ΝΑΙ ) . Ολα αυτα στα γραφω γιατι ειναι μεγαλη κατηγορια 300-400 κυβικά και εχεις παρα πολλες επιλογες καποια ειναι πιο μικρα για μεσα στην πολη και καποια πιο ταξιδιαρικα.

ΒΑΣΙΚΟ αυτό που έγραψε ο pano , 

ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ στο κεφαλι σου καλης ποιοτητας και σωστο μεγεθος και μπουφαν , γαντια. Και εμενα το πρωτο μου μηχανακι ειναι το Sym αλλα πρωτα μαζεψα ενα καλο ποσο για κρανος - μπουφαν - γαντια και μετα πηρα το μηχανακι. 

Τα σκεφτεσαι και προχωράς! 

Δημοσ.

δίνεται τόσα λεφτά για βέσπες. 

Πάρτε μοτοσυκλέτες ρε παιδιά. ήμαρτον

θες να μου πεισ και εσυ τι γνωμη σου ? τι προτεινεις κ.λ.π

ειμαι ανοικτος σε ολα ! τα ειδη

Δημοσ.

Ποια αυτόματη μηχανή με χώρο για πράγματα μπορεί να πάρει στα λεφτά αυτά?

Άλλοι δίνουν διπλά και τριπλά για μηχανές με τεχνολογία 20ετιας γιατί πουλάνε όνομα.

Δημοσ.

Ποια αυτόματη μηχανή με χώρο για πράγματα μπορεί να πάρει στα λεφτά αυτά?

Άλλοι δίνουν διπλά και τριπλά για μηχανές με τεχνολογία 20ετιας γιατί πουλάνε όνομα.

κατι παρομοιο σε beverly Ποσο θα κοστιζε?

Δημοσ.

Το Beverly εχει αλλη θεση οδηγησης , ειναι πιο ορθιο . Επισης καινουριο με ABS εχει καπου στα 5.500€ . Δεν εχει πολυ χωρο κατω απο την σελα οποτε πας σιγουρα για μπαγκαζιερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...