Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πασχάλης τερζής - δε με κατάλαβες ποτέ εννοείς μήπως

χαχαχ κάπως έτσι, σκέφτηκα πολλούς τρόπους για να αποκτήσω τhν gtx 1080...1os να πουλησω την ψυχη μου στον διάολο --->το έκανα

2ος δωρεά νεφρού ---->check (titan x :P) τωρα που το σκέφτομαι έχω μια gtx 980 που λέω να την δώσω :P τιμή συζητήσιμη...κανείς?????

Δημοσ.

Τα 600$ μεταφραζονται σε 526.10€

Σε έναν δίκαιο κόσμο ίσως. Στον δικό μας κόσμο 600$=600€

329$ MSRP είχε η 970. Κάτω από 330€ δεν την έβρισκες Ευρώπη (Για Ελλάδα δεν το συζητάω, δες προηγούμενο πόστ)

Άρα, εφόσον η founders Edition (η υπερχρονισμένη) 1070 είναι στα 449$, μην περιμένεις custom υλοποιήσεις (υπερχρονισμένες) στην Ευρώπη κάτω από τα 450€ στην απόλυτα καλύτερη περίπτωση  (εγώ περιμένω να είναι στο 500-άρι τον πρώτο καιρό). Για Ελλάδα βάλε το καπέλο της προτίμησής σου και είσαι πάνω κάτω μέσα.

Ομοίως για την 1080 (750€ στην αρχή, 700€ μετά)

Δεν θα μαλώσουμε τώρα για αποκλίσεις 50€ πάνω-κάτω. Οι τιμές εκεί θα παίζουν.

Προσωπικά παρακαλάω να βγούν αληθινοί αυτοί που περιμένουν με την κυκλοφορία των καρτών αυτών να πέσει η τιμή της 980Ti στα 300€.

Θα κάνουμε SLI 980Ti με πενταροδεκάρες :-)

Δημοσ.

Για οσους δεν θελουν να καταλαβουν οτι ειναι νεα αρχιτεκτονικη και καλυτερη στα παντα οριστε τα νουμερα σε στοκ ρολογια

980ti  5.6 TFLOP
1070  6.5 TFLOP
1080  9    TFLOP

+37.7% η 1080 καλυτερη
+13.8% η 1070 καλυτερη

και τον κολοσας να χτυπατε κατω οι δυο παραπανω καρτες θα ειναι καλυτερες απο την 980ti, γιατι το θελει η NVidia να ειναι με τον εναν η τον αλλο τροπο (καταλαβαινετε τι θελω να πω θα βρει τροπο αυτη).

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σε χαρακτηριστικα ειναι καλυτερες οι νεες καρτες λογω αρχιτεκτονικης αλλα θα δειχνουν ακομα καλύτερες μολις κοψει τις παλιες απο οδηγους.Γνωστο το κολπο της nvidia οποτε ολοι η μαλλον οι περισσότεροι θα παμε για πασκαλ.

Μολις πουλήσει οσο θελει και πρεπει... τοτε ξανα φτιάχνουμε τους οδηγους και για τις υπόλοιπες πριν απο πασκαλ.

Για αυτο λεω και ξαναλεω ελπιζω η AMD να βγαλει κατι δυνατο γιατι τελικα η κάρτες της ειναι πιο future proof.

• Like 5
Δημοσ.

Το πρόβλημα δηλαδή αυτή την στιγμή σε αυτό το άρθρο, είναι πως ορισμένοι οργισμενοι δεν μπορούν να πάρουν μεταχειρισμενες τις 980 και 970 στις τιμές που θέλουν, και πως στο τέλος θα τις πάρουν στον πάτο αφότου βγουν οι νέες κάρτες.... Απλά τραγικοι είστε τύποι....θα τις πάρετε στον πάτο όταν θα ζορίζονται να βγάλουν γραφικά και θα είστε πίσω και πάλι....απλά τραγικοι. Μια ζωή τρέχετε να είστε στις εξελίξεις μέσα και πάντα τελευταίοι και κατα ιδρωμενοι ώσπου και ξανά στο τρέξιμο για την επόμενη μεταχειρισμενη....

Πες τα ρε με την πλεμπα να πούμε, που θέλουνε και gpu οι γύφτοι .

Πάνε και παίρνουν κάρτες αφού βγει η επόμενη.

Που ξαναακουστηκε αυτό;

Αφού μόλις βγουν οι νέες,οι 980ti "θα ζοριζονται να βγάλουν γραφικά" .

Οι 980ti.

Και οι ηλίθιοι της περίπτωσης ειναι οι γύφτοι, που θα πάρουν ti με 350 € ...

Πολυ πικρα και χωλή βλέπω, γιατί ; εσύ δεν είσαι ηλίθιος ,πλήρωσες την ti σου σε κανονική τιμή .

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα δηλαδή αυτή την στιγμή σε αυτό το άρθρο, είναι πως ορισμένοι οργισμενοι δεν μπορούν να πάρουν μεταχειρισμενες τις 980 και 970 στις τιμές που θέλουν, και πως στο τέλος θα τις πάρουν στον πάτο αφότου βγουν οι νέες κάρτες.... Απλά τραγικοι είστε τύποι....θα τις πάρετε στον πάτο όταν θα ζορίζονται να βγάλουν γραφικά και θα είστε πίσω και πάλι....απλά τραγικοι. Μια ζωή τρέχετε να είστε στις εξελίξεις μέσα και πάντα τελευταίοι και κατα ιδρωμενοι ώσπου και ξανά στο τρέξιμο για την επόμενη μεταχειρισμενη....

Tι λες ρε παιδακι μου που θα σε ρωτησουμε κιολας αν θελουμε να επωφεληθουμε απο την ελευση των νεων καρτων... Ειμαστε μιζεροι , τι να κανουμε, δε το φυσαμε ολοι μας οπως εσυ. Απαραδεκτο μηνυμα

Ναι σε χαρακτηριστικα ειναι καλυτερες οι νεες καρτες λογω αρχιτεκτονικης λιθογραφίας αλλα θα δειχνουν ακομα καλύτερες μολις κοψει τις παλιες απο οδηγους.Γνωστο το κολπο της nvidia οποτε ολοι η μαλλον οι περισσότεροι θα παμε για πασκαλ.

Μολις πουλήσει οσο θελει και πρεπει... τοτε ξανα φτιάχνουμε τους οδηγους και για τις υπόλοιπες πριν απο πασκαλ.

Για αυτο λεω και ξαναλεω ελπιζω η AMD να βγαλει κατι δυνατο γιατι τελικα η κάρτες της ειναι πιο future proof.

Fixed :P 

Ισχυει οτι κοβει επιδοσεις σιγα σιγα η πρασινη, το'χω βιωσει αρκετα καλα (βλεπε υπογραφη μου)

• Like 1
Δημοσ.

Πιστευω τις παραπανω ^ τιμες, θα τις δεις σε κανα πλαισιο. 

"Σουπερ προσφορα στα 999€ η νεα ταχυδυναμη της nvidia , GTX 1080" . 

Δημοσ.

Tι λες ρε παιδακι μου που θα σε ρωτησουμε κιολας αν θελουμε να επωφεληθουμε απο την ελευση των νεων καρτων... Ειμαστε μιζεροι , τι να κανουμε, δε το φυσαμε ολοι μας οπως εσυ.

Ε, δεν είσαι μιζερος; Όταν έρχεσαι και παρακαλας να βρεθεί καποιος να σκοτώσει την gtx του αυτό δεν είναι μιζερια ; Απλά μια διαπίστωση έκανα και εσύ το παραδέχτηκες..... Το απαράδεκτο μήνυμα που βλέπεις εσύ όταν ο ίδιος συμφωνείς;

Δημοσ.

Δεν βλεπω που ακριβως συμφωνησα... Μαθε να διακρινεις την ειρωνεια σε ενα μηνυμα. Δεν ειναι πολυ δυσκολο.

Κανεις δε παρακαλεσε κανενα, αν θες να το βλεπεις ετσι , προβλημα σου. Το λογικο και επομενο λεμε ολοι. Προσωπικα σε νεα καρτα θα παω και οχι σε μεταχειρη, αλλα καταννοω απολυτα αυτον που περιμενει να πεσει η τιμη γιατι θελει κατι δυνατο , και ας ειναι περσινο. ΤΟ δικο σου προβλημα ποιο ειναι ακριβως; Θα πεσει η τιμη της "ti " σου και θα χασεις το παραδακι;

Απαραδεκτο , γιατι προσπαθεις να κανεις υποδειξεις και γεμιζεις χαρακτηρισμους σε ενα ποστ. Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να αποκαλεις μιζερο καποιον που κανει κατι απολυτα φυσιολογικο, και μαλιστα ετσι παει η αγορα στα μεταχειρισμενα ΧΡΟΝΙΑ τωρα. Χρονια τωρα εσυ εισαι ο μαγκας, και ολοι οι υπολοιποι οι γυφτοι και μιζεροι μαλλον. Ευγε λοιπον

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλεπω που ακριβως συμφωνησα... Μαθε να διακρινεις την ειρωνεια σε ενα μηνυμα. Δεν ειναι πολυ δυσκολο.

Κανεις δε παρακαλεσε κανενα, αν θες να το βλεπεις ετσι , προβλημα σου. Το λογικο και επομενο λεμε ολοι. Προσωπικα σε νεα καρτα θα παω και οχι σε μεταχειρη, αλλα καταννοω απολυτα αυτον που περιμενει να πεσει η τιμη γιατι θελει κατι δυνατο , και ας ειναι περσινο. ΤΟ δικο σου προβλημα ποιο ειναι ακριβως; Θα πεσει η τιμη της "ti " σου και θα χασεις το παραδακι;

Απαραδεκτο , γιατι προσπαθεις να κανεις υποδειξεις και γεμιζεις χαρακτηρισμους σε ενα ποστ. Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να αποκαλεις μιζερο καποιον που κανει κατι απολυτα φυσιολογικο, και μαλιστα ετσι παει η αγορα στα μεταχειρισμενα ΧΡΟΝΙΑ τωρα. Χρονια τωρα εσυ εισαι ο μαγκας, και ολοι οι υπολοιποι οι γυφτοι και μιζεροι μαλλον. Ευγε λοιπον

Ανάλογα το ύφος σου, ανάλογο και το δικό μου....ψάξου λίγο ψυχολογικά,κακό δεν είναι.... Ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει γιατί είσαι επιλεκτικος νοητικα.

Δημοσ.

Ανάλογα το ύφος σου, ανάλογο και το δικό μου....ψάξου λίγο ψυχολογικά,κακό δεν είναι.... Ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει γιατί είσαι επιλεκτικος νοητικα.

Το υφος μου δε προηγηθηκε του δικου σου , το μηνυμα σου ειναι χτεσινο , εγω απαντησα σημερα. Τι δε καταλαβαινεις; Εγω δεν χαρακτηρισα κανεναν ( παρα μονο στο τελευταιο μηνυμα βεβαια-πλαγιως).

Δεν ειμαστε εδω για να το παιξουμε εξυπνακηδες, σχολιαζουμε το νεοτερο δειγμα δουλειας της nvidia θαρρω. Μοιραια το θεμα πηγε στα μεταχειρισμενα, και εσυ απλα το τερματισες.

Ψυχολογικα εχω πολλα. Προχτες μολις τελειωσα το τελευταιο session με τον shrink μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...