Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μιλάνε για την 980 στα 300 ευρώ αλλά για την 980ti !  Ισως σε 6 μήνες η αξία της να είναι στα 300 και μετά απο 2 χρόνια μπορεί να είναι στα 150, αυτό τί σημαίνει οτι θα πρέπει να την πουλήσουν απο τώρα στα 150 ? πλάκα κάνουμε ?. Οταν πωλείται μία κάρτα μεταχ. συγκρίνεται με την τιμή μιας καινούρια που έχει τις ίδιες επιδόσεις και  πωλείται πιο κάτω ανάλογα με την παλαιότητα/χρήση/εγγύηση/κάποιον λιγότερων features σε σχέση με την καινούρια κτλ. αλλά οχι πολύ πιο κάτω. Αυτή που λογικά θα έχει περίπου τις ίδιες επιδόσεις οταν βγεί  θα είναι η 1070. Οταν βγουν οι τιμές στο σκρουτζ θα καταλαβεται , εγώ δεν περιμένω κάτω απο 500 και η τιμή της θα "ομαλοποιείται" με πολύ αργούς ρυθμούς ανάλογα και με το πόσο ανταγωνιστική θα είναι η AMD. Το θέμα είναι οτι ακόμα οι κάρτες δεν βγήκαν, δεν είδαμε review , benchmarks και τιμές και κάποιοι βγάλαν απο τώρα ταρίφα στην 980ti 300 ευρώ επειδή θέλουν να παρουν top κάρτα κοψοχρονιά.

Υ.Γ. Δεν εχω και δεν θέλω να πουλήσω καμία 980ti/980 και επίσης βλέπω οτι υπάρχει μια υπερκοστολόγιση σε αρκετές αγγελίες αλλά μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο.

Να αγιασει το στομα σου φιλε! Τρελλαθηκανε καποιοι να κανουν την 980ti, 960 με το ζορι επειδη νομιζουν οτι η σειρα 10xx θα ναι καμια 20αρια φορες πιο δυνατη για να  κονομησουν χωμα καμια 980ti! Χαλαρωστε, σκεφτειτε λιγο τη λογικη της κοστολογισης των μεταχειρισμενων, και περιμενετε να δουμε τι εχουν να πουν οι καινουργιες καρτες...... Και να ειστε σιγουροι οτι οι 980ti θα ειναι περιζητητες σε μια τιμη της ταξης των 450-500 ευρω για αρκετο καιρο, και σταδιακα θα πεφτει η τιμη τους, οσο πεφτουν και οι νεες, ειδικα οι special - overclocked εκδοσεις. Μιλαμε για μια καρτα που τρωει πασατεμπο τα παντα σε 1080p και ειναι entry level 4k. Κατι που δε νομιζω να αλλαξει ιδιαιτερα με την 1080 τουλαχιστον για single card pc.

• Like 3
  • Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και να ειστε σιγουροι οτι η 980ti θα ειναι περιζητητες σε μια τιμη της ταξης των 450-500 ευρω

Πάμε πάλι:

980ti 28nm - 1070 16nm FF

980ti 6GB - 1070 8GB

980ti 1100/1400MHz - 1070 1733/2144Mhz

980ti 5.46Tflops - 1070 6.5Tflops

Για να γίνει αυτό που λες θα πρέπει η 1070 να κάνει 600 ευρώ στην Ελλάδα, πράγμα απίθανο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάμε πάλι:

980ti 28nm - 1070 16nm FF

980ti 6GB - 1070 8GB

980ti 1100/1400MHz - 1070 1733/2144Mhz

980ti 5.46Tflops - 1070 6.5Tflops

Για να γίνει αυτό που λες θα πρέπει η 1070 να κάνει 600 ευρώ στην Ελλάδα, πράγμα απίθανο.

1ον, οι overclocked - custom κλπ, (βλεπε gigabyte g1), δεν κατατασσονται σε αυτην την τιμολογιακη κατηγορια, 

2ον - κατσε να δουμε τις real time πραγματικες επιδοσεις των καρτων και ασε τα specs (δε συμβαδιζουν παντα με το πρακτικο του θεματος), και 3ον, σιγουρα δε θα ειναι της ταξης των 600 ευρω, αλλα να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι σημαντικα ακριβοτερες απ'οτι περιμενετε.

Δημοσ.

Όταν ανακοινώθηκαν οι 970, είχε κόσμο που νόμιζε ότι θα αγόραζε την κάρτα 330 ευρώ την περίοδο της κυκλοφορίας τους.

Θυμάστε πόσο τις πουλούσαν στην αρχή στην Ελλάδα?

Hint: 450-600 ευρώ

Την 980 τη πουλούσαν 700-900 ευρώ τα επώνυμα μαγαζιά.

Έπρεπε να περάσει τρίμηνο και βάλε για να σταθεροποιηθούν οι τιμές σε πιό λογικά επίπεδα.

Όσοι μπορούσαν τις αγόραζαν από έξω.

• Super Moderators
Δημοσ.

1ον, οι overclocked - custom κλπ, (βλεπε gigabyte g1), δεν κατατασσονται σε αυτην την τιμολογιακη κατηγορια,

Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που θα ενδιαφέρεται για oced/custom θα έχουν πάει σε 1070/1080...

Οι υπόλοιποι δεν θα ψήνονται αν τις τιμολογήσεις "ανάλογα"...

Όταν ανακοινώθηκαν οι 970, είχε κόσμο που νόμιζε ότι θα αγόραζε την κάρτα 330 ευρώ την περίοδο της κυκλοφορίας τους.

Θυμάστε πόσο τις πουλούσαν στην αρχή στην Ελλάδα?

Hint: 450-600 ευρώ

Την 980 τη πουλούσαν 700-900 ευρώ τα επώνυμα μαγαζιά.

Έπρεπε να περάσει τρίμηνο και βάλε για να σταθεροποιηθούν οι τιμές σε πιό λογικά επίπεδα.

Όσοι μπορούσαν τις αγόραζαν από έξω.

Σχετικά αρχή πήρα την δικιά μου Gigabyte G1 στα 370 νομίζω κι είχα μετανοιώσει που δεν είχα προλάβει κάτι άλλες 350-360, ενώ είχαν 329$...

Τώρα τα 379$ είναι κάπου 415 euro με 23% ΦΠΑ, πιστεύω ότι με λίγη "τύχη" θα δούμε και 430-440 τις φτηνότερες 1070...

Νομίζεις ότι θα αξίζει να δώσει κάποιος πάνω από 350 για 980Ti εφόσον 1070>980Ti? Ειδικά αν αποδίδει όπως πρέπει σε DX12? Ούτε για αστείο...

• Like 5
Δημοσ.

Δεν μπορώ να μιλάω τόσο υποθετικά.

Ούτε ξέρουμε τις πραγματικές επιδόσεις, ούτε την απάντηση της AMD (με τις αντίστοιχες τιμές), ούτε τη ζήτηση.

Το μόνο που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι ότι η 1070 και η 1080 θα είναι σαφέστατα ακριβότερες από τις προηγούμενες 970 και 980.

Οπότε βλέπεις τί παίχτηκε τότε με τις τιμές και υποθέτεις ανάλογα.

PS: Η nvidia δεν νομίζω να έλυσε τα προβλήματά της με το DX12 με τον Πασχάλη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι 970>780ti? Γιατί φαίνεται τόσο απίστευτο η 1070>980ti ενώ μάλιστα πήγαμε και σε μικρότερη λιθογραφία?

Δημοσ.

Ειλικρινα το σκεπτικο καποιων απο εδω ειναι για γελια αλλα και κλαματα στο τσακιρ κεφι.

Αν ειναι να πουλαμε 980τι στα 300,κατι 780-970 πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ χαριζονται η να τις δινουν στα 50 ευρω και ολες οι αλλες απλα πανε για πεταμα η στην συλλογη.

Παντος για να την χαλασω στα ''κορακια'' 980ti κατω απο 400 δεν θα δειτε συντομα και αυτο το σκεπτικο μονο Ελλαδα παιζει δειτε σε φορουμ εξω ποσο πουλανε και ποσο θα τις πουλανε.

Η 1070 δεν θα ειναι πιο γρηγορη απο 980τι θα παιζει στα ιδια και με κοστος 600ευρω+

Συμπερασμα ολοι θα αγοραζουν μεταχ 980τι στα 400ευρω αρα 200ευρω κατω απο απο 1070 και θα κανουν λεζαντα οτι εγω με 200ευρω λιγοτερα εχω ιδια αποδοση με την 1070κοροιδα εσεις που αγορασατε στα 600 1070 και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ολοι αυτοι που θα τα λενε αυτα θα ειναι αυτοι που κραζανε τις 980τι και τις περιμεναν να τις παρουν μεταχ 250-300ευρω.

Τωρα για τις επιδοσεις της 1080 αν ειναι οντως αληθεια αξιζει η μεταβαση αλλα τιμουλα θα παιζει 800+ καλα δεν μιλαμε για pascal titan και ti θα ξεφευγουν σε τιμη και αποδοση αλλα του χρονου θα πρπει οποιος παρει να τις πουλησει και αυτες 200ευρω χαχαχα. αρα να μην παρουμε.

Θελουμε και απο AMD να δουμε νεες καρτες μπας και δουμε εκει τιποτα καλυτερο σε επιδοσεις κοστος συν οτι κρατανε τιμη γιατι η κοκκινη απεδειξε οτι δεν γραφει στα @@ της τους αγοραστες της οπως κανει η nvidia που μειωνει επιδοσεις μεσο οδηγων για να παρουν τις επομενες σειρες.

• Like 4
Δημοσ.

Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι 970>780ti? Γιατί φαίνεται τόσο απίστευτο η 1070>980ti ενώ μάλιστα πήγαμε και σε μικρότερη λιθογραφία?

Δεν μου φαίνεται καθόλου απίστευτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειλικρινα το σκεπτικο καποιων απο εδω ειναι για γελια αλλα και κλαματα στο τσακιρ κεφι.

Καλά κι εγώ με SLI το σκεπτικό αυτών που λες, παράνομο/απεχθές/επονείδιστο και μη βιώσιμο θα το έλεγα, όχι απλά για γέλια και για κλάματα :D

Δημοσ.

Αν ειναι να πουλαμε 980τι στα 300,κατι 780-970 πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ χαριζονται η να τις δινουν στα 50 ευρω και ολες οι αλλες απλα πανε για πεταμα η στην συλλογη.

Ενώ το σκεπτικό του να θες να πουλήσεις μεταχειρισμένη κάρτα με λιθογραφία πενταετίας 450 ευρώ είναι λογικό :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατηγορεί τα κοράκια, αλλά κι εκείνος τέρας αντικειμενικότητας, που να είχε SLI 980Ti...

...oh wait :P

• Like 2
Δημοσ.

Ενώ το σκεπτικό του να θες να πουλήσεις μεταχειρισμένη κάρτα με λιθογραφία πενταετίας 450 ευρώ είναι λογικό :P

Οταν ειχε βγει η Τι και ειχαμε δει επιδοσεις ειχαμε μεινει ολοι με το στομα ανοιχτο(εσυ μπορει οχι) αλλα τοτε δεν μας πειραζε η λιθογραφια 5ετιας ε?τωρα μας πειραζει.

Προσωπικα δεν θα πουλησω εαν δεν ερθει η 1080τι η κατι απο amd μερια θα μεινω με το sli μου και μια χαρα θα ειμαι.

Δημοσ.

Καλά κι εγώ με SLI το σκεπτικό αυτών που λες, παράνομο/απεχθές/επονείδιστο και μη βιώσιμο θα το έλεγα, όχι απλά για γέλια και για κλάματα :D

Καλα εσυ μπες στην λιστα αναμονης για 1070 στα 350-400.

Αν εχει τοσο oταν βγει σου κανω δωρο την μια απο τις 2 δικες μου και κραταω την μια για συλλογη και παω παλι για ti για να την ξανακανω δωρο σε 2 χρονια απο τωρα :D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλα εσυ μπες στην λιστα αναμονης για 1070 στα 350-400.

Αν εχει τοσο oταν βγει σου κανω δωρο την μια απο τις 2 δικες μου και κραταω την μια για συλλογη και παω παλι για ti για να την ξανακανω δωρο σε 2 χρονια απο τωρα :D

Μπαίνω στην λίστα για 450 και πάλι πάνω από 350 δεν αξίζει να δώσει κάποιος για 980Ti...

Δεν χρειάζομαι δώρο, να 'σαι καλά, δώσε την σε κάποιον που την έχει ανάγκη... :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...