Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην ελλάδαρα μας φυσικά τη χρεώνουν για 1080 και τη 1080 για titan 

και μετά κλαίνε οτι δεν έχουν κέρδος,μακάρι να κλείσουν όλοι οι απατεώνες.

αγορά μόνο από EVGA.eu.Καλύτερα να ταλαιπωρηθώ με την εγγύηση παρα να δώσω 200+ ευρώ καπέλο στους κλέφτες

ακόμα και από αμερική να τη πάρω με τα μεταφορικά,ταιλωνεία και αυτά πάλι θα βγει λιγότερα,ξεφτίλα

φιλε πηρα εγω την founders edition απο newegg, εννοειται παντα evga για τα καλά της αλλά και για κάτι που δεν εχει η asogigamszotac και παει λεγοντας.. International Warranty.. Απο εξωτερικό αξίζει να πάρει evga κανείς κατα την γνώμη μου λόγω υποστηριξης, κυρίως.. Κλεφταράδες εδώ.. μεγάλοι κλεφταράδες..

Δημοσ.

Και εγω παιδια παιζω 1080p σε medium και δεν εχω ιδιαιτερα θεματα, αλλα ως ποτε θα μεινω με την 770; Πχ εχω σημαντικο λογο να αλλαξω καρτα. Καποιο με 970/980 , δεν εχουν λογο. Η μεταβαση απο 770 σε 1070 , ειναι τεραστια. Ακομη και απο 960 ειναι σημαντικη μεταβαση.

σας βλεπω και λετε 770 και 970 και τετοια και πριν την 1070 ειχα 9800GTX+... εκει ειναι μετακομιση σε αλλο συμπαν :D

Δημοσ.

φιλε πηρα εγω την founders edition απο newegg, εννοειται παντα evga για τα καλά της αλλά και για κάτι που δεν εχει η asogigamszotac και παει λεγοντας.. International Warranty.. Απο εξωτερικό αξίζει να πάρει evga κανείς κατα την γνώμη μου λόγω υποστηριξης, κυρίως.. Κλεφταράδες εδώ.. μεγάλοι κλεφταράδες..

Αδερφε πως πηρες απο το Newegg? εισαι εξω;

σας βλεπω και λετε 770 και 970 και τετοια και πριν την 1070 ειχα 9800GTX+... εκει ειναι μετακομιση σε αλλο συμπαν :D

Εχω περασει απο 9800GTX+ ... Απλα μετα απο αυτην ειχα μια GTX 275, μετα Gtx 660, 770 :P 

Τωρα ειμαι ετοιμος για μια EVGA GTX 1070 SC , ή την G1 απο Gigabyte. 

Δημοσ.

Αδερφε πως πηρες απο το Newegg? εισαι εξω;

Εχω περασει απο 9800GTX+ ... Απλα μετα απο αυτην ειχα μια GTX 275, μετα Gtx 660, 770 :P

Τωρα ειμαι ετοιμος για μια EVGA GTX 1070 SC , ή την G1 απο Gigabyte. 

Ξαντερφο απο Αμερική μ την έφερε... Ε δεν πρόκειται να δώσω στους κλεφταράδες εδώ σεντ.. Η Titan X έχει 1700 κατι στο eshop... ψοφο τους

Πολύ καλές επιλογές και οι 2 φίλε μου, μιας και θα αγοράσεις απο Ελλάδα δεν θα έχεις θέματα εγγύησης με καμία αν και γω προσωπικά θα έπαιρνα evga.. Η gigabyte με έχει πείσει τόσα χρόνια βράχος σταθερότητας, καιρός να κάνω αλλαγή.. σε asus δεν θα πήγαινα εκτος αν είχα λεφτά για να πάρω Matrix.

• Like 1
Δημοσ.

Evga με βλεπω... Το αστειο ειναι οτι εχω ξαντερφο στο αμερικα και εγω, και δε ξερω ποτε θα παει Ελλαδα (Θεσσαλονικη), ωστε να του πω να την τσιμπησει :P 

Το επομενο προβλημα , ειναι η διαθεσιμοτητα!

Απο εδω παντως εμενα με βλεπω να παιρνω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Evga με βλεπω... Το αστειο ειναι οτι εχω ξαντερφο στο αμερικα και εγω, και δε ξερω ποτε θα παει Ελλαδα (Θεσσαλονικη), ωστε να του πω να την τσιμπησει :P

Το επομενο προβλημα , ειναι η διαθεσιμοτητα!

Απο εδω παντως εμενα με βλεπω να παιρνω!

Τελικά το πήρες το εργαλείο; :D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι!! Το τσιμπησα την προπερασμενη βδομαδα, και ηρθε την περασμενη τριτη :) Overkill σε 1080p αναλυσεις μπορω να πω (σε αρκετες περιπτωσεις ανεβαζω την αναλυση με DSR) . Κλασικα τρωω ελαφρυ μπουκαλι με τον 4590 σε multiplayer (και σε τιτλους που ειναι κακογραμμενοι ή θελουν HT- μηδαμινοι), αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με stutterings και τετοια. Ολα κρεμα :D

Ιδανικο για gaming το fps cap  με το rivatuner (πχ 90-120fps )σε τιτλους που δε πεφτουν κατω απο τοσο (πχ doom με opengl - vulkan δεν υποστηριζει ακομη το fps cap αυτο) , fast sync και η καρτα παει 50-52c με ελαχιστη χρηση , και ολα πανε ρολοι γενικως. Αλλιως την αφηνεις ετσι και παει οσο μπορει. Πανω απο 68c δεν ειδα (σε rise of the tomb raider με μονο 2 φανακια ανοιχτα σε χαμηλες στροφες- μολις ανοιξα αλλα 2 φανακια και ανεβασα στροφες επεσε 4 βαθμους). Σε 3dmark κλπ εκανα μερικα τεστακια, μιας και δεν ειμαι των benchmarks. Τα αναμενομενα βγηκαν.

Πρεπει να εχω αρκετα καλο κομματι παντως, παει στα 2128 με boost , με +150 πυρηνα και +450 μνημες. 

Στα παιχνιδια εχω μια διαφορα της ταξης των 5-10 fps αναλογα το game , αμελητεα για εμενα. 

Δημοσ.

Ναι!! Το τσιμπησα την προπερασμενη βδομαδα, και ηρθε την περασμενη τριτη :) Overkill σε 1080p αναλυσεις μπορω να πω (σε αρκετες περιπτωσεις ανεβαζω την αναλυση με DSR) . Κλασικα τρωω ελαφρυ μπουκαλι με τον 4590 σε multiplayer (και σε τιτλους που ειναι κακογραμμενοι ή θελουν HT- μηδαμινοι), αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με stutterings και τετοια. Ολα κρεμα :D

Ιδανικο για gaming το fps cap  με το rivatuner (πχ 90-120fps )σε τιτλους που δε πεφτουν κατω απο τοσο (πχ doom με opengl - vulkan δεν υποστηριζει ακομη το fps cap αυτο) , fast sync και η καρτα παει 50-52c με ελαχιστη χρηση , και ολα πανε ρολοι γενικως. Αλλιως την αφηνεις ετσι και παει οσο μπορει. Πανω απο 68c δεν ειδα (σε rise of the tomb raider με μονο 2 φανακια ανοιχτα σε χαμηλες στροφες- μολις ανοιξα αλλα 2 φανακια και ανεβασα στροφες επεσε 4 βαθμους). Σε 3dmark κλπ εκανα μερικα τεστακια, μιας και δεν ειμαι των benchmarks. Τα αναμενομενα βγηκαν.

Πρεπει να εχω αρκετα καλο κομματι παντως, παει στα 2128 με boost , με +150 πυρηνα και +450 μνημες. 

Στα παιχνιδια εχω μια διαφορα της ταξης των 5-10 fps αναλογα το game , αμελητεα για εμενα. 

Δεν ισχυει το παραπανω που γραφεις ελεος.Μπουκαλι ο 4590 σε 1080p ??

Επισης οταν ο τιτλος ειναι κακογραμμενος δεν τρως μπουκαλι απο τον επεξεργαστη απλα δεν αποδιδει η καρτα γραφικων οσο πρεπει,σε αυτο φταιει το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε ένα firestrike σε αυτά τα ρολόγια να δούμε απόδοση gpu όποτε μπορείς και ευκαιρήσεις φίλε μου...

Και πάλι καλορίζικη η κάρτα

(τα έχουμε πει και εδώ 

http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-504?do=findComment&comment=55011121

)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ισχυει το παραπανω που γραφεις ελεος.Μπουκαλι ο 4590 σε 1080p ??

Επισης οταν ο τιτλος ειναι κακογραμμενος δεν τρως μπουκαλι απο τον επεξεργαστη απλα δεν αποδιδει η καρτα γραφικων οσο πρεπει,σε αυτο φταιει το παιχνιδι.

Μια χαρα μπουκαλι ριχνει, μην ανησυχεις. Ζοριζοταν με το batman arkham knight, χοντρα κιολας. 100% cpu , 50% gpu , δεν ειναι λογικο για μια 1070 στα 1080p . 

Ισχυει παντως το 2ο που γραφεις. Απλα με το συγκεκριμενο τιτλο, ειχα μπουκαλι.  Και σε κλασικο τιτλο (crysis 3) σε γνωστο σημειο (γρασιδια) :P (εκει που αν δεν εχεις ΗΤ απλα δεν υπαρχει ελπιδα :P ). 

Κατα τ'αλλα τα παντα πανε μια χαρα οπως εγραψα! 

Ρίξε ένα firestrike σε αυτά τα ρολόγια να δούμε απόδοση gpu όποτε μπορείς και ευκαιρήσεις φίλε μου...

Και πάλι καλορίζικη η κάρτα

(τα έχουμε πει και εδώ 

http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-504?do=findComment&comment=55011121

)

Με σκοτωσες. Μολις χτες εσβησα την βαση (το 3d mark ) ! Δε πειραζει , θα το ξανακατεβασω ομως. 

Δε τα παω καλα με τα benchmarks (δεν ειμαι μπεντσακιας :P ). Οτι δεν εχω τρεξει σε 15 χρονια, τα ετρεξα με την 1070 :P

Οταν κατεβει (αυριο λογικα) θα ριξω ενα firestrike :) Δεν εχω ιδεα τι να περιμενω παντως! 

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα μπουκαλι ριχνει, μην ανησυχεις. Ζοριζοταν με το batman arkham knight, χοντρα κιολας. 100% cpu , 50% gpu , δεν ειναι λογικο για μια 1070 στα 1080p . 

Να σου θυμισω μονο οτι το εν λογω παιχνιδι ειναι αυτο που μεχρι και η ιδια η εταιρια το παρατησε απο πλευρας υποστηριξης και μαλιστα εδωσε και επιστροφη χρηματων σε οσους το ειχαν παρει στις αρχες.

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2692908/problems-optimising-arkham-knight.html

Δεν εισαι ο μονος που του τα κανει αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο . Μπουκαλιαζει τους παντες :P Αλλα νταξει , ειμαι λιγο υπερβολικος η αληθεια ειναι! Δε χρειαζεται και κατι παραπανω για να παιζω τα παντα ομορφα. Ουτε οι κατα καιρους σκεψεις που εκανα για αλλαγη cpu θα γινουν πραξη :) 

Κατα τ'αλλα η καρτα ειναι overkill για 1080p οπως ειπα και πριν! Αλλα την πηρα γιατι δεν εχω σκοπο να αλλαξω οθονη (ουτε και καρτα) για αρκετο χρονικο διαστημα! 

Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο . Μπουκαλιαζει τους παντες :P Αλλα νταξει , ειμαι λιγο υπερβολικος η αληθεια ειναι! Δε χρειαζεται και κατι παραπανω για να παιζω τα παντα ομορφα. Ουτε οι κατα καιρους σκεψεις που εκανα για αλλαγη cpu θα γινουν πραξη :)

Κατα τ'αλλα η καρτα ειναι overkill για 1080p οπως ειπα και πριν! Αλλα την πηρα γιατι δεν εχω σκοπο να αλλαξω οθονη (ουτε και καρτα) για αρκετο χρονικο διαστημα! 

Κοιτα. Η καρτα δεν ειναι overkill για 1080p. Η καρτα ειναι overkill για 1080p 60hz gaming(φυσικα με αυτη την σκεψη και οι i7 επεξεργαστες).Για 1080p 144hz monitors ειναι οτι πρεπει η καρτα. 

Δημοσ.

Ακριβως. ΕΙναι για κλασικο 1080p λοιπον overkill!  Ειμαι της παλιας σχολης με τις κλασικες 60Hz οθονες  :devil: Ετσι οπως το θετεις, για 144Hz ειναι μια χαρα. Αν και για ultra τα παντα , για 144Ηz ειναι ταμαμ η 1080 (αλλα τα χρηματα που ζητανε αμφοτερες οι καρτες ειναι πολλα... ). 

Βεβαια νομιζω οτι ισως ηρθε η ωρα να υπερχρονισω λιγο την οθονη μου (παει μεχρι 80Hz απλα δε θυμαμαι πως-δε ξερω πως , αλλα google is my friend)

Δημοσ.

Ακριβως. ΕΙναι για κλασικο 1080p λοιπον overkill!  Ειμαι της παλιας σχολης με τις κλασικες 60Hz οθονες  :devil: Ετσι οπως το θετεις, για 144Hz ειναι μια χαρα. Αν και για ultra τα παντα , για 144Ηz ειναι ταμαμ η 1080 (αλλα τα χρηματα που ζητανε αμφοτερες οι καρτες ειναι πολλα... ). 

Βεβαια νομιζω οτι ισως ηρθε η ωρα να υπερχρονισω λιγο την οθονη μου (παει μεχρι 80Hz απλα δε θυμαμαι πως-δε ξερω πως , αλλα google is my friend)

Βασικα και οι δυο καρτες ειναι overkill για 1080p κυριως λογω χρηματων που ζητανε. Μια gtx 1060 ειναι υπεραρκετη για αυτη την αναλυση και κοστιζει αισθητα λιγοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...