Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω προβλεπω να σκανε γυρω στα 430-450e στην Ελλαδα οπως καθε χρονο

• Like 2
Δημοσ.

379$ δηλαδη 330 ευρω!Μια χαρα!

Θα ήθελες? Η 970 με 329$ MSRP, είχε 380-400 ευρώ..Οπότε υπολόγισε κάτι παραπάνω για την 1070.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε αμα δεν πεσουν οι τιμες θα παρουμε τις καινουριες, τοσο απλα.

Οι τωρινές άπλα θα φύγουν από τα ράφια. Οι μεταχειρισμένες αναγκαστικά θα πέσουν για να φύγουν.

Δημοσ.

Αποκλείεται μια 1070 Να είναι καλύτερη από 980 sli μεγάλο λάθος από μια ναι από titan όκ αλλά slI.απορώ π τα βρίσκετε τόσα άρθρα κυκλοφορούν.....

Δημοσ.

Αποκλείεται μια 1070 Να είναι καλύτερη από 980 sli μεγάλο λάθος από μια ναι από titan όκ αλλά slI.απορώ π τα βρίσκετε τόσα άρθρα κυκλοφορούν.....

Δημοσ.

Λέτε να έχει αντί για 8 καθαρά gb 7.5 + 0.5 gb :D ; Είδαμε με την 970 3.5gb + 0.5, θα είναι τραγικό αν έχουμε τίποτα τέτοιο πάλι.

Στα 8GB, θα ήταν 7 + 1, παρ' όλα αυτά το αποκλείω το σενάριο αυτό γιατί έφαγαν χοντρό κράξιμο τότε και είπαν δεν θα επαναληφθεί.

• Like 3
Δημοσ.

Οτι στη φωτο ο Jen ειναι ντυμενος σα το Ρακιντζη,ετοιμος να τραγουδησει S.A.G.A.P.O. δε θα το σχολιασει κανεις; Πφφ χαλασε το forum.

• Like 6
Δημοσ.

Καιρος να πεσουν και οι τιμες τον προηγουμενων σειρων AMD/NVidia. Αν κανει οντος 380-440 ευρω με επιδοσεις 980Ti/TITAN τι αλλο να ζητησει κανεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

379 δολαρια? ελα ρε, 450 ευρω μονο?

(για τους λιγους που θα το καταλαβουν!)

σχεδόν 40 euro καπέλο?

Δημοσ.

το πολυ η 1070 να ειναι 20% faster απο μια 980

για να ειμαι ειληκρινης πιστευς οτι ετσι οπως η 980 ειναι το ιδιο (σε αποδοση) με την 780ti ετσι και η 1080 θα ειναι σαν την 980ti και η 1070 σαν την 980

κρίμα η 970 που πήρα πριν 2 μήνες :)

και εγω δυστηχως αγορασα μια 980ΤΙ πριν απο 1 μηνα :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...