M2000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Με assembly θα ξεκινήσεις. Εάν την μάθεις, πας σε COBOL. Παίζει και GnuCombol. Αλλά αν μάλλον δεν είναι Groot Aproved...
visualizer Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Java η python..σε καμία περίπτωση c διότι θα τα παρατήσεις το πολύ σε 3 βδομάδες , κάπου αναφέρθηκε η Αssembly φαντάζομαι σαν αστείο ..
M2000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γιατί όχι η C#, τώρα που την προωθεί η Microsoft, για να παίζει παντού;
vadou Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γιατί όχι η C#, τώρα που την προωθεί η Microsoft, για να παίζει παντού; Ο παραπάνω λόγος είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να μην αρχίσει με αυτή. Ας αρχίσει με κάτι πιο ανεξάρτητο από γλώσσες που αναπτύσσονται από εταιρίες όπως Ms & Apple και μπορεί να ασχοληθεί με αυτές αργότερα αν θέλει να εμβαθύνει στις συγκεκριμένες τεχνολογίες. Python και από εμένα. 1
paparovic Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εξαρτάται τι σκοπό έχεις. Είναι σαν να ρωτάς "Σκέφτομαι να εργαστώ στο μέλλον, τι δουλειά να μάθω;". Όπως καταλαβαίνεις, οι χρήσιμες απαντήσεις εξαρτώνται από την δική σου απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Μέχρι τότε, απλώς ο καθένας θα γράφει το απωθημένο του - και όχι και πολύ άδικα.
M2000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Αλλάζουν τα πράγματα πολύ εύκολα. Πχ η ζήτηση για προγραμματιστές μπορεί να πέσει, με την έλευση έτοιμων εφαρμογών που προγρσμματίζονται με φυσική γλώσσα. Να λες τι θέλεις στην εφαρμογή και να σου φτιάχνει Λένα αντικείμενο όπως το θες με τις ιδιότητες και τις μεθόδους που ζητάς. Δηλαδή κάποια στιγμή θα έχουμε τον αυτοπρογραμματισμό. Υ.Γ. Διόρθωση λόγω ξεφτιλισμένου...tablet...που βάζει ότι να είναι...και ο άλλος δεν το βλέπει και το κάνει και παράθεση... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2016 από M2000
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αλλάζουν τα πράγματα πολύ εύκολα. Πχ η ζήτηση για προγραμματιστές μπορεί να πέσει, με την έλευση έτοιμων και φρένο εφαρμογών που προγρσμματίζονται με φυσική γλώσσα. Να λες τι θέλεις στην εφαρμογή και να σου φτιάχνει Λένα αντικείμενο όπως το θες με τις ιδιότητες και τις μεθόδους που ζητάς. Δηλαδή κάποια στιγμή θα έχουμε τον αυτοπρογραμματισμό.Νομίζω πως δεν θα γίνει ποτέ αυτό. Ποτέ δεν θα υπάρξει άνθρωπος που να γράψει κάτι σε υπολογιστή και αυτός να καταλάβει ακριβώς τι θέλει. Μιλάμε από τη φύση μας σε γλώσσα που παρά πολλά πράγματα εννοούνται. Γλώσσες κοντά στην φυσική μας υπάρχουν, όπως η Ruby.
M2000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μην το λες αυτό. Και ο Gates κάποτε είπε ότι τα 640kbytes ήταν αρκετά για το Dos....
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μην το λες αυτό. Και ο Gates κάποτε είπε ότι τα 640kbytes ήταν αρκετά για το Dos.... Μα ήταν... 1
Grim Ripper Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Και εγώ ψηφίζω python, αργότερα αν θες μαθαίνεις και κάποια άλλη (θα έλεγα ίσως ruby μιας και φαίνεται στο εξωτερικό να την θέλουν). 1
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Και εγώ ψηφίζω python, αργότερα αν θες μαθαίνεις και κάποια άλλη (θα έλεγα ίσως ruby μιας και φαίνεται στο εξωτερικό να την θέλουν).+1. Μάθε Ruby, αλλά μάθε την από καλή πηγή. Μετά από κάποιο σημείο θέλει προσοχή.Εγώ κοντεύω να τελειώσω ένα degree στο Udacity, για τη Ruby, με υποτροφία 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα