Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια; Δεν κρατιέμαι λέμε!! Το περιμένω πως και πως να έρθει από Αμερική. Έχεις κανένα dng sample από το p4p να τσεκάρω;

γιατι απο αμερικη? ποσο σου βγηκε απο εκει? δοκιμασε να ανεβασεις τις σκιες στο Phantom 4 Pro Images-8.DNG να δεις ποσο recover κανει επισης βλεπω οτι τα παει πολυ καλητερα και στο iso πλεον και με 800 iso λογικα κανεις δουλεια που πριν οτιδιποτε πανω απο 100 ηταν απαγορευτικο (για μενα τουλαχιστον) εδω λινκ απο το dropbox μου (στις ανεβασα) https://www.dropbox.com/s/iu86hw9brau7mlf/Phantom-4-pro-raw-DNG.zip?dl=0

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι απο αμερικη? ποσο σου βγηκε απο εκει? δοκιμασε να ανεβασεις τις σκιες στο Phantom 4 Pro Images-8.DNG να δεις ποσο recover κανει επισης βλεπω οτι τα παει πολυ καλητερα και στο iso πλεον και με 800 iso λογικα κανεις δουλεια που πριν οτιδιποτε πανω απο 100 ηταν απαγορευτικο (για μενα τουλαχιστον) εδω λινκ απο το dropbox μου (στις ανεβασα) https://www.dropbox.com/s/iu86hw9brau7mlf/Phantom-4-pro-raw-DNG.zip?dl=0

Έχω συγγενείς και φίλους Αμερική και το πήρα από εκεί με τη προϋπόθεση να μου το φέρει κάποιος χεράτο όταν θα έρθει Ελλάδα, μου βγήκε 1668 USD με δεύτερη μπαταρία συν ότι πήρα 5% επιστροφή περί τα 80+ δολάρια στον λογαριασμό μου λόγο του ότι η αγορά έγινε μέσο δικού μου affiliate link (η dji δίνει την δυνατότητα σε όλους όσους έχουν account στο dji.com να προωθούν τα προϊόντα της με affiliate links/banners και επιβραβεύει με κάποια ποσοστά τα οποία χρησιμοποιείς κανονικά για να κάνεις αγορές μέσα από το site, αν όμως το ποσό υπερβαίνει τις 4.500 usd τότε σου δίνει την δυνατότητα να το πάρεις σε κασέρι). Εγώ μάλλον θα ξοδέψω το ποσό για φίλτρα nd.

Θα τσεκάρω το αρχείο και θα επανέλθω.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια για αγορά drone. Τι να προσέξω / προτιμήσω στην αγορά τους; Ενδιφερομαι για ποσό μέχρι 100-150 ευρώ από Σκρουτζ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορεις και δεν μπορεις... gray zones... τυπικα αυτη τι στιγμη απαγορευεται να πεταει ο καθενας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...