zanskou Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μιας και δεν είδα να υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ ξεκινάω αυτό ώστε να συζητήσουμε γνώμες και απόψεις γύρω από τα drones, τις χρήσεις τους αλλά και να μοιραστούμε υλικό όσοι από εμάς από ασχολούμαστε με το άθλημα. Προσωπικά διαθέτω ένα DJI Phantom 3 Professional 4k και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος Όσοι ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με το άθλημα, καλό θα είναι πρι προχωρήσετε σε κάποια αγορά να ενημερωθείτε για το που μπορείτε να πετάτε ή όχι και υπό ποιες συνθήκες. Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο είναι αυτόhttp://www.pttl.gr/drones-rules-in-greece-00527/ Για αρχή θα ήθελα να μοιραστώ κάποια πρόσφατα βίντεο από τις ολιγοήμερες διακοπές μου στο νησί των ανέμων, καθότι από εκεί η καταγωγή μου, και με τον καιρό θα ποστάρω και άλλα και ευελπιστώ να υπάρχει συμμετοχή και από άλλα άτομα Καλό Σ/Κ 6
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 χμ γιατι δεν τραβας σε 4K? η ποιοτητα του 1080 του δεν μου αρεσει καθολου ισως φταιει και το YT βεβαια, αλλα σε τοσο αργα και ευρυγωνια πλανα θεωρω πως τα πολλα fps δεν εχουν κανενα νοημα. οποτε θα σου προτεινα να τραβας σε 4k
zanskou Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 χμ γιατι δεν τραβας σε 4K? η ποιοτητα του 1080 του δεν μου αρεσει καθολου ισως φταιει και το YT βεβαια, αλλα σε τοσο αργα και ευρυγωνια πλανα θεωρω πως τα πολλα fps δεν εχουν κανενα νοημα. οποτε θα σου προτεινα να τραβας σε 4k Καλημέρα, Αν θέλεις γίνε λίγο πιο αναλυτικός σχετικά με αυτό που είπες για το framerate γιατί νομίζω δεν το κατανόησα απόλυτα. 4Κ τραβάω γενικά αλλά όταν υπάρχει ανάγκη. Βασικά θα ήθελα να είναι όλο το υλικό σε 4Κ αλλά βγάζει τόσο μεγάλο όγκο που μερικές φορές είναι απλά ασύμφορο.
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 το βιντεο που εχεις στο YT ειναι 1080 50fps το 50fps εχει νοημα μονο σε γρηγορη κινηση, η οταν θες να το μετατρεψεις σε slow motion. 1
zanskou Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Θα το έχω υπόψην από το επόμενο Προς το παρόν, ένα βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά, που λόγω της απεργίας ήταν γεμάτο από πλοία
zanskou Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ένα από τα αγαπημένα μου θέματα, όπου οι εικόνες και τα πλάνα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, είναι τα πλοία. Ακολουθεί μια playlist με αυτά που έχω τραβήξει μέχρι στιγμής Ships Drone Videos
TheAccountant Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 το βιντεο που εχεις στο YT ειναι 1080 50fps το 50fps εχει νοημα μονο σε γρηγορη κινηση, η οταν θες να το μετατρεψεις σε slow motion. προσωπικά προτιμώ τα FPS απο την ανάλυση. Επειδή κινηση υπάρχει, αυτό και μονο φτάνει για να αιτιολογησει αυξημενα FPS. Ειναι η διαφορα μεταξυ ενος crystal clear video ή μη. 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 προσωπικά προτιμώ τα FPS απο την ανάλυση. Επειδή κινηση υπάρχει, αυτό και μονο φτάνει για να αιτιολογησει αυξημενα FPS. Ειναι η διαφορα μεταξυ ενος crystal clear video ή μη. σε τοσο μακρινη αποσταση η αναλυση παιζει μεγαλο ρολο γιατι θες λεπτομερεια. τα fps παλι σχεδον καθολου, ακομα και 20 θα ηταν αρκετα. 1
Razor333 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Σκεφτομαι να παρω ενα φθηνο drone (για την πλακα μου φυσικα) βρηκα αυτο και διαβασα καλουτσικα σχολια, υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα; Με ενδιαφερει να ειναι μεγαλουτσικο ωστε να παει σχετικα ψηλα και να ειναι σταθερο, οπως επισης να εχει και μια αξιοπρεπη καμερα.
zanskou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σκεφτομαι να παρω ενα φθηνο drone (για την πλακα μου φυσικα) βρηκα αυτο και διαβασα καλουτσικα σχολια, υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα; Με ενδιαφερει να ειναι μεγαλουτσικο ωστε να παει σχετικα ψηλα και να ειναι σταθερο, οπως επισης να εχει και μια αξιοπρεπη καμερα. Αν και προσωπικά τα συγκεκριμένα δεν τα ξέρω, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις όποιο θα προτιμήσεις να έχει και κάποιες λειτουργίες ασφαλείας όπως αυτόματο hover (μη τυχόν δλδ σου ξεφύγει το joystick και φύγει κάτω) και αυτόματη επιστροφή σε περίπτωση που χρειαστεί. Btw ένα ακόμη βίντεο από Πειραιά
flienky Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εγω δεν συμφωνω οτι τα λιγα fps ειναι οκ. Το τοπιο πολλες φορές δεν ειναι σταθερό καθώς περιέχει κίνηση (αμαξια, κυματα κλπ). Και κάτι άλλο, προσπάθησε να μην δίνεις σφαλιάρες οταν ελέγχεις το που κοιτάει η κάμερα, δεν είναι ωραίο. 1
zanskou Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Drone video από την πρώτη άφιξη στον Πειραιά του γιγαντιαίου και εξαιρετικά εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου Ovation of the Seas το μήκος του οποίου είναι 348 μέτρα (!) 3
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Πανω απο τη θαλασσα σε τι mode πετας; Εχει τυχει να ειμαι παρων σε σκηνικο οπου σε GPS mode το quad την ψωνισε, εκανε τουμπα και βουτια μεσα στη θαλασσα (στα 1-2 μετρα βαθος)... Αντίο ζωη..; Δε το εχω επιχειρήσει εκτοτε με δικο μου αν και θελω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα