Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κατεβασμενο το PT στο PS4 μου και δουλευει κανονικα.

Καποια στιγμη μετα το Uncharted σκοπευω να πουλησω το PS4.

Δεν θελω ομως να δωσω και το PSN account οποτε και θα κανω deactivate και factory defaults.

Υπαρχει καποιος τροπος να κανω backup μονο το PT και να το κανω restore στο PS4 χωρις τον PSN λογαριασμο μου και να δουλεψει? Εψαξα λιγο στο Reddit και δεν βρηκα κατι.

Απλα θελω αν γινεται να το κανω δωρακι στον νεο κατοχο (χωρις να ζητησω καμια τρελη τιμη εννοειται :) )

Δημοσ.

Εχω κατεβασμενο το PT στο PS4 μου και δουλευει κανονικα.

Καποια στιγμη μετα το Uncharted σκοπευω να πουλησω το PS4.

Δεν θελω ομως να δωσω και το PSN account οποτε και θα κανω deactivate και factory defaults.

Υπαρχει καποιος τροπος να κανω backup μονο το PT και να το κανω restore στο PS4 χωρις τον PSN λογαριασμο μου και να δουλεψει? Εψαξα λιγο στο Reddit και δεν βρηκα κατι.

Απλα θελω αν γινεται να το κανω δωρακι στον νεο κατοχο (χωρις να ζητησω καμια τρελη τιμη εννοειται :) )

αν το εχεις κατεβασει απο PSN παει πακετο με το account σου.

θα το εχεις στο library.

Δημοσ.

Τι είναι το PT;Οποιοδήποτε παιχνίδι εεφόσον το έχεις κατεβάσει 1 φορά καταχωρείται για πάντα στο account.Ας μην υπάρχει στα downloads.

Δημοσ.

Το ξερω οτι αν σβηστει χαθηκε.

Αφου θα πουλησω το PS4 μετα το Uncharted δεν με ενδιαφερει.

Δεν θελω να δωσω το PSN με την κονσολα στον αγοραστη γιατι εχω και αλλες sony συσκευες.

Απλα επειδη για πολλους το PT εχει συλλεκτικη αξια ελεγα αν μπορουσα να κανω restore αυτο μονο σε local account. Χωρις να ζητησω εξτρα τιμη οπως κανουν μερικοι εξυπνακιδες.

Αφου δεν γινεται ομως οκ. Παλι καλα που ολα τα υπολοιπα παιχνιδια που εχω ειναι boxed. :)

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Τι είναι το PT;

Το PT ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το ξανακατεβασεις. Να ναι καλα η KONAMI..

• Like 1
Δημοσ.

Τι είναι το PT;Οποιοδήποτε παιχνίδι εεφόσον το έχεις κατεβάσει 1 φορά καταχωρείται για πάντα στο account.Ας μην υπάρχει στα downloads.

Το PT δεν ειναι οποιοδήποτε παιχνίδι . Το εχει αποσυρει η Konami και χεστηκε αν το εχεις καταχωρημενο στο account δεν σου το ξαναβγαζει download . To κραταμε για να θυμομαστε τι εστι Konami .

Υπαρχει ενα workaround  :P  http://www.eurogamer.net/articles/2016-04-18-theres-a-slightly-fiddly-way-to-re-download-p-t

• Like 1
Δημοσ.

Το PT δεν ειναι οποιοδήποτε παιχνίδι . Το εχει αποσυρει η Konami και χεστηκε αν το εχεις καταχωρημενο στο account δεν σου το ξαναβγαζει download . To κραταμε για να θυμομαστε τι εστι Konami .

Υπαρχει ενα workaround  :P  http://www.eurogamer.net/articles/2016-04-18-theres-a-slightly-fiddly-way-to-re-download-p-t

Και αυτο ειναι το βασικο μου επιχειρημα σε οποιοδηποτε οπαδο του Digital Download only. Λεω απλα P.T. Δεν χρειαζονται αλλα επιχειρηματα..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και αυτο ειναι το βασικο μου επιχειρημα σε οποιοδηποτε οπαδο του Digital Download only. Λεω απλα P.T. Δεν χρειαζονται αλλα επιχειρηματα..

Μόνο που το P.T είναι demo και όχι full game. Είναι λογικό που το κατεβασανε μετά την αποχώρηση Kojima.
Δημοσ.

Μόνο που το P.T είναι demo και όχι full game. Είναι λογικό που το κατεβασανε μετά την αποχώρηση Kojima.

Έχει γίνει και στο app store της apple. Μου ετυχε και εμενα στο Android με το Quake for VR (και τελικα λυθηκε με mail στον developer και promotion code για αλλη εκδοση). Να μην μιλησω για τον φοβο του Ban του account σου. Που σημαινει οτι εχασες οτι εχεις ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Τέλος πάντων απόψεις είναι αυτές και δεν αξίζει να διαφωνούμε. Απλά να βγάζουμε γούστα με τα παιχνίδια μας.

Το θέμα είναι ότι τώρα που θέλω να πουλησω το PS4 άλλη τιμή θα πιάσει με τα κορυφαία παιχνίδια του σε κουτί και άλλη θα έπιανε χωρίς αυτα επειδή θέλω να κρατήσω το PSN Account μου..

Να σαι καλά.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...