Ghost007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Είπε δεν παίζει και μάλιστα τρελά games. Ούτε κάρτα λοιπόν ούτε ram έχει ανάγκη. Εκτός αν δεν τα λέει καλά η έχεις υπερφυσικη δύναμη και διαβάζεις το μυαλό του. ναι αλλα δεν ειναι κοκκινες...και ουτε και η καρτα του φανταζομαι... χαλαει το design.... (περα απο την πλακα δεν εδωσα και τοσο σημασια σε αυτο ... ) ειδα 4690κ και g1 sniper λεει και για ραμ κλπ ε οκ τι λειπει καρτα γραφικων και ραμ... τωρα που το ανεφερες και το προσεξα καλυτερα...απορο και εγω τι κανει αυτη η μητρικη με αυτον τον επεξεργαστη.. και μαλιστα στα 3.5 .... αλλα τεσπα ..γουστα ειναι αυτα
blessed9 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε παιδιά ! είναι κακό που θέλω να έχω ένα ωραίο case ? απλά κάποια στιγμή που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξω τις ram μου να ξέρω τι να βάλω.. και 2ro τι κακό βρίσκεις στον cpu με αυτή την μητρική ? ακόμα δεν μου χρειάζεται να κάνω oc γιατί με καλύπτει όπως είναι όταν χρειαστεί όμως θα γίνει.
Ghost007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε παιδιά ! είναι κακό που θέλω να έχω ένα ωραίο case ? απλά κάποια στιγμή που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξω τις ram μου να ξέρω τι να βάλω.. και 2ro τι κακό βρίσκεις στον cpu με αυτή την μητρική ? ακόμα δεν μου χρειάζεται να κάνω oc γιατί με καλύπτει όπως είναι όταν χρειαστεί όμως θα γίνει. πλακιτσα κανουμε μην μου ανχωνεσαι ...και εγω τα ιδια (ειχα) και εχω ακομα την sniper ...τουμπανακι ειναι... εγω της ειχα βαλει αυτες ...φενονται πολυ ωραια πανω στη μητρικη και γενικως ειναι απο τις καλυτερες σε 1150 https://www.skroutz.gr/s/5416139/HyperX-Savage-4GB-DDR3-2400MHz-HX324C11SR-4.html απλα απο εκει και περα λεμε...οτι αφου δε πολυασχολησε οπως λες με παιχνιδια κλπ ουτε εχεις μεγαλες απαιτησεις.. οτι δεν ειναι απαραιτητο να δωσεις λεφτα για μνημες καρτες τετοια μητρικη κλπ κλπ.. αμα γουσταρεις ομως..δεν σε κραταει κανεις 1
blessed9 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 έχω βρει αυτές, https://www.skroutz.gr/s/4046701/Corsair-Vengeance-Pro-8GB-DDR3-2400MHz-CMY8GX3M2A2400C11R.html?from=drop από ένα παιδί εδώ στο insomnia και ίσως τις πάρο δεν ξέρω ακόμα, αυτό που είπες χθες (απορο και εγω τι κανει αυτη η μητρικη με αυτον τον επεξεργαστη.. και μαλιστα στα 3.5) το είπες για την μητρική η για τον cpu ? δεν είναι καλά στημένο το pc ?
Ghost007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 έχω βρει αυτές, https://www.skroutz.gr/s/4046701/Corsair-Vengeance-Pro-8GB-DDR3-2400MHz-CMY8GX3M2A2400C11R.html?from=drop από ένα παιδί εδώ στο insomnia και ίσως τις πάρο δεν ξέρω ακόμα, αυτό που είπες χθες (απορο και εγω τι κανει αυτη η μητρικη με αυτον τον επεξεργαστη.. και μαλιστα στα 3.5) το είπες για την μητρική η για τον cpu ? δεν είναι καλά στημένο το pc ? βρε μια χαρα τουμπανακι ειναι ...απλα εννουσα οτι δεν χρειαζοταν τοσο ακριβο συστημα αφου οπως λες δεν εχεις απαιτησεις κλπ ... οσο για της ραμ ..αμα ειναι εμπιστος πωλητης και καλη τιμη ..οκ μου φενονται γενικα... να δεις και τι μεγεθος ειναι κλπ και αν χωρανε κατο απο τι ψυχτρα σου μονο ....
tsacali Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε παιδιά ! είναι κακό που θέλω να έχω ένα ωραίο case ? απλά κάποια στιγμή που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξω τις ram μου να ξέρω τι να βάλω.. και 2ro τι κακό βρίσκεις στον cpu με αυτή την μητρική ? ακόμα δεν μου χρειάζεται να κάνω oc γιατί με καλύπτει όπως είναι όταν χρειαστεί όμως θα γίνει. μην ψαρωνεις πατριωτη (μεσσηνια γαρ). δανεικα ζητησες,δεν καταλαβα? δικα σου τα λεφτα οτι θελεις παιρνεις. υπαρχει νομος που να λεει οτι ο εκαστοτε επεξεργαστης πρεπει να φτανει την μητρικη στα ορια της δηλαδη? παρε κατι που θα ειναι ωραιο στο ματι και εισαι ενταξει. σου εγραψε το παληκαρι απο πανω. αν θελεις κατι μεγαλυτερο παρε αυτο https://www.skroutz.gr/s/4724333/HyperX-Fury-Red-16GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FRK2-16.html αλλωστε δεν εχεις υψηλες απαιτησεις στο game. ερχεται και καλοκαιρι και εχουμε ωραιες παραλιες εδω ποσο να ασχοληθουμε στο pc? καλαματα for ever. Υ.Γ. αυτην την μαυρη θυελα,θυελα την βαρεσε φετος?πολυ πικρα μιλαμε! 1
blessed9 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 βρε μια χαρα τουμπανακι ειναι ...απλα εννουσα οτι δεν χρειαζοταν τοσο ακριβο συστημα αφου οπως λες δεν εχεις απαιτησεις κλπ ... οσο για της ραμ ..αμα ειναι εμπιστος πωλητης και καλη τιμη ..οκ μου φενονται γενικα... να δεις και τι μεγεθος ειναι κλπ και αν χωρανε κατο απο τι ψυχτρα σου μονο .... πούλησα ένα set amd με τον fx 8350 και έβαλα και κάποια χρήαμτα παραπάνω και πείρα αυτά. ήμουν παρα πολλά χρονια σε amd και ήρθε η ώρα να παο σε intel και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή μην ψαρωνεις πατριωτη (μεσσηνια γαρ). δανεικα ζητησες,δεν καταλαβα? δικα σου τα λεφτα οτι θελεις παιρνεις. υπαρχει νομος που να λεει οτι ο εκαστοτε επεξεργαστης πρεπει να φτανει την μητρικη στα ορια της δηλαδη? παρε κατι που θα ειναι ωραιο στο ματι και εισαι ενταξει. σου εγραψε το παληκαρι απο πανω. αν θελεις κατι μεγαλυτερο παρε αυτο https://www.skroutz.gr/s/4724333/HyperX-Fury-Red-16GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FRK2-16.html αλλωστε δεν εχεις υψηλες απαιτησεις στο game. ερχεται και καλοκαιρι και εχουμε ωραιες παραλιες εδω ποσο να ασχοληθουμε στο pc? καλαματα for ever. Υ.Γ. αυτην την μαυρη θυελα,θυελα την βαρεσε φετος?πολυ πικρα μιλαμε! που είσαι συμπολίτη μου ? ναι και αυτές είναι ωραίες και καλές ram, παίζω game αλλα όχι σαν τρελός, απλά όταν χρειαστεί να παίξω ένα game όπως πχ το καινούργιο far cry (αν με το καλο βγει ποτε crack) να μπορώ να το παίξω. έτσι όπως πάει η μαύρη θύελλα σε λίγο θα παίζω και εγώ εκεί που είμαι αμπαλος επίσης πιστεύω να με βγάλει 2-3 χρονια με αλλαγή μονο τις κάρτας γραφικών. βρε μια χαρα τουμπανακι ειναι ...απλα εννουσα οτι δεν χρειαζοταν τοσο ακριβο συστημα αφου οπως λες δεν εχεις απαιτησεις κλπ ... οσο για της ραμ ..αμα ειναι εμπιστος πωλητης και καλη τιμη ..οκ μου φενονται γενικα... να δεις και τι μεγεθος ειναι κλπ και αν χωρανε κατο απο τι ψυχτρα σου μονο .... έχω την h55 οποτε είμαι κομπλέ από θέμα χωρητικότητας άσχετο με το θέμα αλλα έχω μια απορία, πριν πάρο το set αυτό mobo-cpu είχα όπως ανέφερα και πριν τον 8350 με άλλη μητρική εννοείτε αλλα όλα τα αλλα ήταν ίδια. και είχα βάλει πάνω ένα τροφοδοτικό το VS 450 και ήταν κομπλέ το σύστημα. όταν άλλαξα και πήγα σε intel που υποτίθεται έχει και πιο λίγες απαιτήσεις σε watt το pc δεν μου ανήγε από θέμα τροφοδοσίας... παράξενο δεν είναι ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Για το ερωτηματικό και για το crack δεν θα το σχολιάσω καν και ο νοών νοείτω.. Το παιχνίδι θα το παίζεις μια χαρά σε 1080 όπως είσαι τώρα. Άν βρείς καλή τιμή σε μνήμες go for it αλλα για να πεις οτι άξιζε τον κόπο πέρα απο το χρώμα κοίτα να είναι >=2133. Όσο για την κάρτα επειδή ήδη ανακοινώθηκε ημερομηνία για τις καινούργιες, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο στο προσεχές διάστημα οπότε μην βιάζεσαι. Δέν σε μάλωσε κανένας, συμβουλή ζήτησες και προτάσεις τις οποίες πήρες απο αρκετούς. Τέλος να σου πώ οτι για στο σύστημα που έχεις, ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό άνω των 350w είναι ιδανικό. Όπερ σημαίνει, κάτι δεν σύνδεσες σωστά και πέρα απο αυτό η vs είναι μάπα σειρά. Την επόμενη φορά λοιπόν ρώτα στην κατάλληλη ενότητα για την επιλογή psu
blessed9 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Για το ερωτηματικό και για το crack δεν θα το σχολιάσω καν και ο νοών νοείτω.. Το παιχνίδι θα το παίζεις μια χαρά σε 1080 όπως είσαι τώρα. Άν βρείς καλή τιμή σε μνήμες go for it αλλα για να πεις οτι άξιζε τον κόπο πέρα απο το χρώμα κοίτα να είναι >=2133. Όσο για την κάρτα επειδή ήδη ανακοινώθηκε ημερομηνία για τις καινούργιες, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο στο προσεχές διάστημα οπότε μην βιάζεσαι. Δέν σε μάλωσε κανένας, συμβουλή ζήτησες και προτάσεις τις οποίες πήρες απο αρκετούς. Τέλος να σου πώ οτι για στο σύστημα που έχεις, ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό άνω των 350w είναι ιδανικό. Όπερ σημαίνει, κάτι δεν σύνδεσες σωστά και πέρα απο αυτό η vs είναι μάπα σειρά. Την επόμενη φορά λοιπόν ρώτα στην κατάλληλη ενότητα για την επιλογή psu γιατί διάβασες κάπου ότι παρεξηγήθηκα ? όσο για το ? εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι λες και καλο θα ήταν να μου πεις. για το crack του game προφανώς αναφέρεσαι.. εσύ δηλαδή θες να μου πεις ότι αγοράζεις τα παιχνίδια και δεν τα κατεβάζεις e ? ελπίζω να κανεις πλακα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Σχόλια: Ουδέν. Καλή επιλογή σου εύχομαι και να είσαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα